Şimdi Ara

Hastalık Hastası Oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar düzenli olarak 1, 1.5 ayda bir hasta oluyorum. Bunlardan bazıları grip ama genelde kuru öksürük,baş agrısı ve aşırı halsizlik şeklinde.. 3 ay önce check up yaptirdim cok sukur bisey cikmadi. Yani ciddi bir hastaligim oldugunu sanmiyorum ama sık sık olunca da elimi kolumu bağlıyor. Giyinmeme yememe icmeme falan cok dikkat ederim ama hala kurtulamiyorum. Aptal modern tıp ilaçlarına da artık güvenmiyorum. Sizden ricam şu öksürük ve halsizligime dogal yollardan bir çare bulmaniz.. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sagolun ya .. Yazana kadar aldim bile ilaclari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feriköylü24 F kullanıcısına yanıt
    Stresi atacaksın yoksa daha çok çekersin halsizliği.
  • Halsizlik varsa su ic halsizligi alir. Birde araştirma YAPMA ! Hic biseyin "belirtilerini" arastirma. 3 saatte bir 2-2.5 su bardagi su icsen biseyin kalmaz. Ayrica halsizlik yorgunluk gelince balkona cik 1-2 dakka nefes al. Bende guvenmiyorum ilaclara. 3 tane reflu ilacim var 1 haftadir 1tane bile yutmadim yan etkisi kendinden buyuk ve geçirmez bi sure rahatlatir diye.. Tabi gripse iç yarari olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feriköylü24 F kullanıcısına yanıt
    Check-up yaptırdığınızı okumasam burnunuzun anatomik yapısında bir problem olabilir mi diye soracaktım. Ama kendinizi hiç bir problem olmadığı halde yorgun hissediyorsanız ve bunun sebebini fizyolojik etkenlere bağlıyorsanız beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat edin. Psikolojik bir etken varsa, önce pskiyatriye ardından psikoloğa danışabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.