Şimdi Ara

Hastahanede yaşlıları azarlayan,aşağılayan doktoru nereye şikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün başıma bir olay geldi.Nereyle iletişim kurabilirim?Dikkate alınmasa bile içim rahatlar en azından.

Yaşlılara Kötü Davranan Doktorları Şikayet Etme

Yaşlılara yönelik kötü muamele, kabul edilemez ve sağlıkla ilgili profesyoneller için ciddi sonuçlar doğurabilir. Bir hastanede bir doktor tarafından yaşlı bir hastaya kötü davranıldığını düşünüyorsanız, derhal şikayette bulunmak önemlidir.

Şikayet Etme Yolları

Bir doktorun yaşlılara yönelik kötü muamelesini şikayet edebileceğiniz birkaç yol vardır:

• Hastane Yönetimine: Hastane yönetimi ile iletişime geçerek şikayetinizi yazılı olarak bildirebilirsiniz.
    • Sağlık Bakanlığına: Sağlık Bakanlığı'nın hasta şikayetlerini ele alan bir birimi vardır. Şikayetinizi online platform veya posta yoluyla iletebilirsiniz.
    • Tabipler Odasına: Türkiye Tabipler Odası, doktorların etik davranışlarını denetler. Şikayetinizi Oda'ya yazılı olarak iletebilirsiniz.

Şikayette Bulunurken Bilgiler

Şikayetinizde aşağıdaki bilgileri sağlamanız önemlidir:

• Olay tarihi ve saati
    • Olayın gerçekleştiği yer
    • Kötü davranışta bulunan doktorun adı
    • Kötü davranışın ayrıntılı açıklaması
    • Şahitler varsa onların iletişim bilgileri

Dr. Tuğba Olcay Vardal Hakkındaki Şikayetler

İnternette Dr. Tuğba Olcay Vardal hakkındaki yaşlılara yönelik kötü muamele şikayetleri yer almaktadır. Bu iddiaları destekleyen kanıtınız varsa, bunları şikayette belirtmek isteyebilirsiniz.

Sonuç

Hastanede yaşlılara kötü davranan doktorları şikayet etmek, yaşlıların haklarını korumak ve sağlık hizmetlerinde etik davranışları sağlamak için önemlidir. Yukarıda belirtilen yolları kullanarak şikayetinizi yetkili makamlarla paylaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hastanelerdeki hasta hakları bölümüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• başhekimlik olur sağlık müdürlüğü olur. ne yazık ki öyle doktor çok.

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Alo 184'ü ara durumu anlat,seni yönlendirirler.

+1 , doktor değilde bir sağlık personelini attırmıştım hastaneden .
  • Direk döveceksin bunun gibileri.Aynısını benim bi yakınıma yapsalar bıçaklarım heralde.
  • sonrada doktorları niye dövüyorlar. Sanki hepsini dövüyorlar hak edeni dövüyorlar.

Orijinalden alıntı: erty1987

sonrada doktorları niye dövüyorlar. Sanki hepsini dövüyorlar hak edeni dövüyorlar.

Ağabeyim dövüyordu az kalsın zaten.Hastaları aşağılayıp,bağırırken ağabeyim gördü birşey demedi.Banada bağırdı aynı şekilde doktorun bileğinden tutup şunları söyledi;"Sen milleti aşağılamak için mi oturuyorsun orda!Ne sanıyorsun kendini" sonra bileğini masaya vurdu.Karşısındada bir sağlık personeli oturuyordu hiç sesini çıkaramadı.(Ayırmaya kalksa mümkünatı yok ayıramaz.Ağabeyim bayağı iridir )

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Direk döveceksin bunun gibileri.Aynısını benim bi yakınıma yapsalar bıçaklarım heralde.

Hastahanede yaşlıları azarlayan,aşağılayan doktoru nereye şikayet edebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar annem tansiyon hastası. Geçe hafta cumartesi günü yüksek ateşten dolayı acile kaldırdık. Son olduğu ameliyat enfeksiyona yol açmış, acil doktoru da antibiyotik yazdı gönderdi. Enfeksiyondan ölümler olur son derece tehlikelidir biliyorsunuz. Pazartesi sabahı anladık ki fayda etmiyor yazılan antibiyotik ateşi fırladı yine. Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de Uzm. Dr. Tuba OLCAY VARDAL 'a gösterelim dedik ne de olsa uzman olduğundan daha fazla birşey biliyordur diye. Randevu almıştık.
    Uzm. Dr. Tuba OLCAY VARDAL yeni mezun olmuş bilgi sıfır ama daha kötüsü insanlık da sıfır. Biz muayene kapısında kendisini bekliyorken kadın çıktı yan tarafta kantine girdi. Annem fenalaştı ateş gözlerine vurdu kıpkırmızı oldu gözleri.
    "Öleceğim dayanamıyorum" derse anneniz ne yaparsanız biz de onu yaptık babam kantine gidip tostunu yiyen doktora randevu saatimize 15 dk daha var ama eşim çok kötü oldu kapınızda duracak hali yok ve 65 yaş üzeri bakabilirmisiniz dedi.
    Dr. Tuba OLCAY VARDAL:
    -Tamam tostumu yiyeyim geleceğim
    Babam:
    -Ama çok fena oldu duramıyor.
    Dr. Tuba OLCAY VARDAL:
    -Kusura bakmayın ama benim de bir iki lokma yemem lazım ki kafam çalışsın.
    Babam başı önünde elimden tutan annemle yanımıza geliyor. Ben annemi alıp başka hastaneye gidelim diyorum çünkü annem dayanamıyorum öleceğim diyor.
    Babam son kez bir daha gideyim söyleyim diyor. Kantinde doktor tostu yavaş yavaş yerken bu kez telefonunu da çıkarmış oynuyor. Babama da
    -Tamam tamam geliyorum diyor.
    Annem muayene kapısında ayakta duramayınca içerideki muayene yatağına otutturalım dedik. Bir baktık arkamızda doktor bas bas bağırıyor:
    -Ben izin vermeden ne cüretle içeri girersiniz!!!! vs. vs. birşeyler söylüyor.
    Artık kan beynime sıçradı.
    -Senin Allah belanı versin. Kadın burada ölüyor sen tost yiyip telefonunla oynuyorsun.
    dediğim için annemi muayene etmedi. Güvenliği çağırdı.
    Bu kadının mesleki bilgisini geçtim insanlığı yok. Annem hep Allah, doktorun merhametlisine düşürsün derdi. Bir doktorda olmazsa olmaz birşey bu bence. Kadın yeni mezun olmuş ama küçük dağları ben yarattım, bana muhtaçsınız edasıyla yürüyor. Sanki peygamber olmuş gibi tövbe yarabbi. Böylelerin doktor olmaması lazım, bunlara canlarımızı nasıl emanet edeceğiz. Bugün benim başıma geldi yarın sizin başınıza gelmez inşallah. Başka nerelere şikayet edebiliriz sizce böylelerini?
    Bir tosta eşit olmamalı insan hayatı!..

• Şimdi sen bunu yazdın ya hocam kral sevici kitle gelecek ve "o da insan bişeyler yemesi lazım haklı kim bilir kaç saat nöbet tuttu" diyecek.

Oysaki aynı doktor sabaha kadar final çalışmasıyla, başına gelen zorluklarla falan övünür durur. Saniyelerle hasta kaybı olur ama yemek yemese ölecektir doktorumuz.

Doktorluk okumakla olmuyor sadece, insanlıkta lazım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.