Şimdi Ara

Hasta olmuyorum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde neredeyse her ay 3-4 kez hasta olurdum. 1 yıldır hiç hasta olmuyourm. Birkaçkez denemek için buz gibi şeyler içtim yedim, çıplak gezdim, çok karnım ağrıdı, boğazım ağrıdı, sabah kesin hasta olucam dedim. Sabah kalktım herşey normal, hiç hastalık yok. Normalde hasta olacağım zaman gece boğaz ağrısı çekerdim, şimdi gece onu hissedince sabah kalkıyorum hiçbirşeyim yok, ama gece her öyle hissedip sabah kalktığımda sırtımda garip şeyler olmaya başlıyor. Sırtımın sağ tarafında birşey yok ama sol tarafında var. Hani şişmanken aniden zayıflayınca oyuklar olurya aynen öyle. Ama elleyince oyuk değiller, vede hepsi mor. Acaba mutasyonmu geçiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

Normalde neredeyse her ay 3-4 kez hasta olurdum. 1 yıldır hiç hasta olmuyourm. Birkaçkez denemek için buz gibi şeyler içtim yedim, çıplak gezdim, çok karnım ağrıdı, boğazım ağrıdı, sabah kesin hasta olucam dedim. Sabah kalktım herşey normal, hiç hastalık yok. Normalde hasta olacağım zaman gece boğaz ağrısı çekerdim, şimdi gece onu hissedince sabah kalkıyorum hiçbirşeyim yok, ama gece her öyle hissedip sabah kalktığımda sırtımda garip şeyler olmaya başlıyor. Sırtımın sağ tarafında birşey yok ama sol tarafında var. Hani şişmanken aniden zayıflayınca oyuklar olurya aynen öyle. Ama elleyince oyuk değiller, vede hepsi mor. Acaba mutasyonmu geçiriyorum

Mazoşist misin?

"Evet! Hasta olmuyorum! Ne yaparsam yapayım hasta olmuyorum. Vücudum hasta olmuyor. Şimdi buz dolu küvete çıplak giriyorum ama hasta olmuyorum!" Jentin v1.2

• 4-5 yıldır hastaneye kendim için çıkmadım,ilaç yazdırmadım ilgini çektiyse.En şiddetli hastalığım boğaz ağrısı o da kışın oluyor o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

Normalde neredeyse her ay 3-4 kez hasta olurdum. 1 yıldır hiç hasta olmuyourm. Birkaçkez denemek için buz gibi şeyler içtim yedim, çıplak gezdim, çok karnım ağrıdı, boğazım ağrıdı, sabah kesin hasta olucam dedim. Sabah kalktım herşey normal, hiç hastalık yok. Normalde hasta olacağım zaman gece boğaz ağrısı çekerdim, şimdi gece onu hissedince sabah kalkıyorum hiçbirşeyim yok, ama gece her öyle hissedip sabah kalktığımda sırtımda garip şeyler olmaya başlıyor. Sırtımın sağ tarafında birşey yok ama sol tarafında var. Hani şişmanken aniden zayıflayınca oyuklar olurya aynen öyle. Ama elleyince oyuk değiller, vede hepsi mor. Acaba mutasyonmu geçiriyorum

Mazoşist misin?

"Evet! Hasta olmuyorum! Ne yaparsam yapayım hasta olmuyorum. Vücudum hasta olmuyor. Şimdi buz dolu küvete çıplak giriyorum ama hasta olmuyorum!" Jentin v1.2

http://www.youtube.com/watch?v=l-wAuMzjAio

• Doğuda yaşayan bilir, gece sabaha yaklaştıkça hava fena soğur. Kışın ben o soğukta atletle balkonda takıldım. gece camı bacayı açık bırakıp yattım hiç bir şey olmadı. Halen de olmuyor.
  • HALİNİZE ŞÜKREDİN LAN O KADAR HASTA İNSAN VARKEN
  • en son 15 yıl falan önce yüksek ateşten hastaneye gittim. ondan sonra kendim için birkez bile gitmişliğim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASTA OLUP DURUYORUM
    3 yıl önce açıldı
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• hasta olmuyorum diye okudum

konuyu açan arkadaş; karnın ve boğazın ağrıyosa sabah arkadaşların gittiğinde odayı boşalt böyle bi hafta yat bence sırt üstü yatarım ben mesela garip oluyo bazen , çorba iç, iyi gelir. şişmanken birden zayıflayınca noluyo bilemem bende senin gibi zayıfım ilk onbirde
  • 4-5 senede bir hasta olurum o yüzden o b.ktan defter hep boştur. Ama artık sorun etmiyorum hasta olmamak daha iyi.
  • Bende 6-7 senedir hasta olmuyorum.Geçenlerde 2 ay önce falan kardeşim hasta oldu, babama bulaştı, anneme bulaştı.Onlar geçirdi sonra ayrıca annem domuz gribi geçirdi.Bana gene bişey olmadı.İçimden diyodum "ulan domuz gibiyim" diye.Böyle herkes evde hasta olup atlattıktan sonra bende bir flaş çakıyor diyorum anneme "ya anne ben gene hasta olmadım koca kış" diyorum o da hemen "aman aman tahtalara vur birşey olmasın" diyor
  • maşallah bu dh halkı süperhüman
  • üstündekileri çıkar uygunsuz yerleri yaprakla kapat çık balkona zorti
  • Bu lafı ilk lise 1'de duymuştum kızın biri diğerine "bayadır hasta olmuyorum" demişti. Diğeride "biriyle bi ilişkin oldu mu" diye sormuştu. O zamanlar mal ve saf olan ben Alla Alla ne alaka lan? diye düşünüp durmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

hasta olmuyorum diye okudum

konuyu açan arkadaş; karnın ve boğazın ağrıyosa sabah arkadaşların gittiğinde odayı boşalt böyle bi hafta yat bence sırt üstü yatarım ben mesela garip oluyo bazen , çorba iç, iyi gelir. şişmanken birden zayıflayınca noluyo bilemem bende senin gibi zayıfım ilk onbirde

başta doğru okumuşsun zaten
    @byte97 hasta olmadığımdan memnunum ama garip geldi, normalde haftada en az 3-4 kere hasta olurdum, neredeyse hasta olmadığım gün yoktu. Aniden kesildiler, mesela geçenlerde pikniğe gitmiştik bizim aile bide tanıdığımız birileri 7-8 kişi falan, tavuk bozukmuş galiba hepsi zehirlendi falan hastaneye gittik serum falan takıldı, bitek bende bişey yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 31 Ağustos 2011; 22:13:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.