Şimdi Ara

Hasta çocuklar ağladı, doktor iskambil oynadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana’da bir hastanenin çocuk acil servisinde hasta çocuklar anne ve babalarının kucağında ağlayarak tedavi sırası beklerken, görevli doktorun bilgisayarda iskambil oynadığı görüldü.

Alınan bilgiye göre olay, 19 Ocak akşamı bir kamu hastanesinde yaşandı. Çocukları hastalanan ebeveynler, çocuk acil servisi olan hastaneye gitti. Ancak çocuk acile girdiklerinde bir süre doktoru beklemek zorunda kaldılar. Bu sırada çocuklar ağrılarının da etkisiyle ağlamaya başladı. Bu arada, serviste bir doktorun bilgisayarda internet üzerinden iskambil oynadığı görüldü. Vatandaşlar biraz sonra kendilerine bakacak bir doktorun geleceğini düşünerek beklemeye devam etti. Zaman geçmesine rağmen bekledikleri doktor bir türlü gelmeyince, bir vatandaş ise internet üzerinden iskambil oynayan doktoru cep telefonuyla görüntüledi.

Bu görüntülerin ortaya çıkması üzerine doktorun o sırada hastanede temizlik yapıldığını, bu nedenle hastalara bakılmadığını ileri sürdüğü öğrenilirken, hastane yönetimi konuyla ilgili inceleme başlattı.
    www.cumhuriyet.com.tr
    Hasta çocuklar ağladı, doktor iskambil oynadı
    http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/1210684/Hasta_cocuklar_agladi__doktor_iskambil_oynadi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 22 Ocak 2019; 23:36:2 >

• mesaisi baslamamistir.
  • galiba görev devir ediyor yerine gelecek doktoru bekliyor ihaleye bulaşmamak için ne diyordu özal benim memurum işini bilir.
  • O Özal yok mu zaten, o Özal :((

Şimdi şöyle bir geriye doğru düşündüm de, Özal lar, Demirel'ler, Ecevit'ler, Tansu'lar,Yılmaz,lar. İhtilaler, muhtıra lar...

Hatırladığım kadarıyla tabi. Vah ki bize vah.

Konu ile ilgili ise, soruşturma açılır, fakat görevden el çektirme yapılmaz. Görevine farklı bir hastanede devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 23 Ocak 2019; 3:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simülasyonda gene bug'lar ortaya cikmaya baslamis. Millet kiraathanelerindeki klonlari hizlica hastanelere gecirmisler ama bazi özellikleri silmeyi unutmuslar

Size de "tüm doktorlar hipokrat yemini etmistir" diye yutturmuslar, inaniyorsunuz.

Oysa onlarin hepsi klon. Tabii sistem cok fazla sismesin diye klonlarin yerini sik sik degistiriyorlar.

-Hayvanat Bahcesi Müdürünün TUBİTAK baskani olmasi
    -RTE'nin ikide bir basdanisman degistirmesi
    -Nihat Hatipoglu'nun Üni rektörü olmasi

bu tarz alakasiz tutarsiz celiskili seyler, klonlarin yetmedigini ve sik sik yer degistirildiginin göstergesidir.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Hic komik degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tip ve hukuk fakültesine giriste keske bir de vicdan mulakati yapilsa

Sirf para icin gelen at hırsızlari kayniyor iki okulda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    siz mesleginizi para icin degil ucretsizmi yapiyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

siz mesleginizi para icin degil ucretsizmi yapiyosunuz?
    Ne alakasi var yazdigimla para kazanmak icin vicdani cikarip bir koseye mi koymak gerekiyor?

Vicdansiz doktorlar insanlari vicdansiz hukukcular toplum duzenini mahfeder bende hukuk okuyorum tabiki para alacak olmasam okumam calismam ama illa vicdansizca yapacagim diye bir sey yok

Cok vicdansiz doktor gördüm insanlarin hayatini karartiyorlar gereksiz yere ilac satan mi dersin ameliyat yapan mi dersin tibbi arac gereç alet satan mi dersin 1.elden gordum tecrube ettim bunlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.