Şimdi Ara

Hasmter ın fare olmadığını anlatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hamster almak istiyorum annem fare diyo ve izin vermiyo o hayvanın fare ile hiçbir şekilde alakası olmadığını besleyen arkadaşlar açıklayabilirmi bunları ona okutucam

• Fare grubundan bir hayvan kemirgenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşdan başka güzelce anlatacak kimse yokmu
  • arkadaş bi nevi haklı dostum maalesef hamsterlar genelde dışlanan bir canlı ben anneme onun sevimli videolarını küçük yerde bile yaşadıklarını pis olmadıklarını falan göstermiştim öyle ikna etmiştim

ama gördükleri zaman ' e bildiğin fare işte' tepkisini gösteriyorlar :)
  • Annene sen "familya grup tür sınıf biliyor musun" de. Hayır diyecek. Ona cahil olduğun sincabında bir kemirgen olduğunu neden ona fare demediğini sor. "Sonra cahilsin cahil" de. Ve git bir adet hamster al ;))))
  • Anlattım da izin aldım sayılır ama video sunu izletince tiksiniyo kadın :D :D ama yaptım sayılır bilinç altına işlemiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WushuMaster

Annene sen "familya grup tür sınıf biliyor musun" de. Hayır diyecek. Ona cahil olduğun sincabında bir kemirgen olduğunu neden ona fare demediğini sor. "Sonra cahilsin cahil" de. Ve git bir adet hamster al ;))))

Bu muhteşem cevap işe yaramazsa çok imkan yok... :) Değişik bir tür olarak guinepig öneririm. Bizde iki tane var, çok keyifli hayvanlar. Hamster kadar sıcak değiller ama fareden çok tavşana benzemesi anne açısından iyi bir kriter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WushuMaster

Annene sen "familya grup tür sınıf biliyor musun" de. Hayır diyecek. Ona cahil olduğun sincabında bir kemirgen olduğunu neden ona fare demediğini sor. "Sonra cahilsin cahil" de. Ve git bir adet hamster al ;))))

Sonra kadın da ağzına terliği vursun
  • r_ome_o kullanıcısına yanıt
  • bildiğin sıçan işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.