Şimdi Ara

haşmet li ve vahşi hydra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neye göre kime göre tercih etmeliyiz bazı maçlarda fio ya haşmetli çıkıyorlar bazı maçlarda vahşi hydra

• Sustain = Ravenous (Klasik olan)

Burst Damage= Titanic

Eski hydra'yı lifesteal lazımsa alıyorsun. Can çıktığın ve burst atmak istediğin çarlara da son hydra'yı alıyorsun. Titanic daha çok vurur ama cooldownu *çok ve sustaini yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 9 Şubat 2016; 19:39:42 >
  • Aynı soruyu ben de soracaktım bilen varsa yazsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Sustain = Ravenous (Klasik olan)

Burst Damage= Titanic

Eski hydra'yı lifesteal lazımsa alıyorsun. Can çıktığın ve burst atmak istediğin çarlara da son hydra'yı alıyorsun. Titanic daha çok vurur ama cooldownu *çok ve sustaini yok.

İyi açıklamışsın ayrıca titanik hydra can veriyor can mı sustain mi gibi bir soru sor hangisini istersen onu alırsın. Titanik daha güçlü

• Thablion kullanıcısına yanıt

Titanik daha güclü ama rengar riven gibi hydra ile animasyon iptalı yapılan herolara titanik gitmiyor.

Shyvana`da denedim iyi oluyor.

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Daha çok tank herolara iyi oluyor. Shen reksai dari gibi. Fiorayada oluyor.

• Bence en uyumlu olduğu şampiyonların başında Shy ve Fio geliyor haşmetli(?) hydra'nın.

Maksimum hasar kombolarında animasyon ve AA iptalleriyle ani hasar olarak güzel bi potansiyel var.

Fiora için soruyorsan özellikle, normal hydra'yı karabalta ve sterak(opsiyonel olarak donmuş balyoz) ile birlikte yaparsan hem kendine sustain hem de az biraz hp sağlamış olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phoenix Udyr'e de çok güzel oluyor Titanic Hydra.

• Çarın haşmet liyse, haşmet li hydra alıyorsun. Yok ama eğer çarın haşmet sizse o zaman durup düşünüyorsun. Bu çarda haşmet var mı? Varsa ne kadar var? Yoksa neden yok? Bunları hesapladıktan sonra haşmet yetersiz çıkarsa. İşte o zaman tekrar durup düşünüyorsun. Ve diyorsun ki olsun, yine de haşmet li almalıyım. Ben haşmet li alırsam çar da haşmetli olur. Haşmet iniz bol olsun.

Not: Haşmet li günler.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Yaş kaç?

Konu dışında açtığın konuları ve yaptığın yorumları atmamı ister misin liseli kardeşim? Yaşımı gerçekten merak ediyor musun? Yoksa her hangi başka bir sorunun mu var benimle? Blok atmak istemiyorum ancak bu tarz alıntılar yapmaya devam edersen son çare o olacak.
  • La olum inci sozluk psikolojimi bozdu haşmetli diyince kotu seyler geliyo aklima tobe toobe :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Yaş kaç?

Konu dışında açtığın konuları ve yaptığın yorumları atmamı ister misin liseli kardeşim? Yaşımı gerçekten merak ediyor musun? Yoksa her hangi başka bir sorunun mu var benimle? Blok atmak istemiyorum ancak bu tarz alıntılar yapmaya devam edersen son çare o olacak.

Bende o veledi sevmemde kardeşim 10 yaşında çocuk gibi yorum yapmışın onun alıntıladığı yorumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Titanik daha güclü ama rengar riven gibi hydra ile animasyon iptalı yapılan herolara titanik gitmiyor.

Shyvana`da denedim iyi oluyor.

Shyvana'da Blade of the Ruined King varken ya ek item ya da ekstra tankiness için alıyorum (Sated yeterince hasar veriyor).
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

quote:

Yaş kaç?

Bende o veledi sevmemde kardeşim 10 yaşında çocuk gibi yorum yapmışın onun alıntıladığı yorumunda

O yorumdaki olayı görememişsin o zaman. Konuya göre muamele diyelim.

• quote:

Çarın haşmet liyse, haşmet li hydra alıyorsun. Yok ama eğer çarın haşmet sizse o zaman durup düşünüyorsun. Bu çarda haşmet var mı? Varsa ne kadar var? Yoksa neden yok? Bunları hesapladıktan sonra haşmet yetersiz çıkarsa. İşte o zaman tekrar durup düşünüyorsun. Ve diyorsun ki olsun, yine de haşmet li almalıyım. Ben haşmet li alırsam çar da haşmetli olur. Haşmet iniz bol olsun.

Not: Haşmet li günler.

Hmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

quote:

Yaş kaç?

O yorumdaki olayı görememişsin o zaman. Konuya göre muamele diyelim.

veletle velet olunmaz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.