Şimdi Ara

haşhaşlı revani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/6EAACRJ-0lg
    MALZEMELER 3 yumurta 2 çay bardağı şeker 2çay bardağı yoğurt 2 çay bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya yarım su bardağı haşhaş 1 su bardağı irmik 2 su bardağı un 2 paket kabartma tozu şerbet için 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su bir dilim limon üzeri için bir paket kremşanti bir su bardağı süt YAPILIŞI önce serbeti hazirlayin cünkü iyice sogumasi gerekiyor. Ocaga serbeti koyun kaynamaya baslayinca 7 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun.Cirpma kabina yumurtayi kiralim icine sekeri vanilyayi katip mikserle 4 5 dk cirpalim.Ardindan yogurdu, yagi,irmigi,hashasi, unumuzu ve kabartmatozunu ilave edelim. 2 dk cirpalim. Dikdörtgen büyük borcami siviyagla yagliyalim.Tatlimizin harcini borcama dökelim. 180 derecede alt üst ayarda önceden firinimizi isitalim.Tatliyi sicak firina koyun yaklasik 35 40 dk pisirin.Pisen tatlinin ilk sicakligi cikmasi icin 15 dk bekletin ve soguk serbeti üzerine dökün.2 3 saat serbetini cekip sogumasini bekleyin. En son bir paket kremsantiyi üzerinde yazdigi gibi cirpin ve tatlınızı istediğiniz gibi süsleyin.







  • Güzelmiş ilk defa duydum ama bunu denicem!
  • aŞule kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim tadı çok güzel
  • haşhaşlı revani



    Kremşanti ile çok tatlı olur diye düşündüm ben de ceviz koydum hafif tatlı oldu kıvamı süper oldu. Şekilli dizmiştim ama batmalardan dolayı düzensiz gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşhaş revaniye çok yakışır. Mavi haşhaş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.