Şimdi Ara

Hasbro yetişkin ve çocuk kutu oyunları indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya oyun ve oyuncak devi Hasbro'dan birbirinden eğlenceli, elinden düşürümeyeceğin yetişkin ve çocuk kutu oyunları, yakala.co indirimiyle sadece 21,90 TL'den başlayan fiyatlarla!

Ailenle ve arkadaşlarınla harika vakit geçirmeni sağlayacak Cranium, Risk, Monopoly Türkiye , Twister, Upwords, Tabu Junior ve Tonton Hippolar, sınırsız eğlence için seni bekliyor!

(31 Aralık 2011 tarihine kadar geçerlidir tüm Türkiye kargo yapılacaktır! )

Link:
    http://www.yakala.co/firsat/istanbul-avrupa/2958/hasbro-dan-yetiskinler-ve-cocuklar-icin-kutu-oyunlar-sadece-21-90-tl-den-baslayan-fiyatlarla-

Hasbro yetişkin ve çocuk kutu oyunları indirimi

• trivial pursuit olaymış iyiymiş...

migrostan da bi güzellik bekliyoruz kısa zamanda.. :)
  • Ben almayı düşündüm de kargo ücreti acaba ne kadar olur? Herhangi bir bilgi yazılmamış. Kargoya 8-10tl verirsek bir anlamı olmuyor ki indirimin. (Monopoly için söylüyorum. diğer ürünülerin fiyatlarını bilmiyorum.)
  • tabu xl olmadıktan sonra bi anlamı yok
  • Büyük 23 Nisan Migros indiriminden sonra hala bu oyunlardan almayan kaldı mı ya? 10-15 TL ye falan almıştık hep bu oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Büyük 23 Nisan Migros indiriminden sonra hala bu oyunlardan almayan kaldı mı ya? 10-15 TL ye falan almıştık hep bu oyunları.

o kadar abartma hocam istersen :)

%50 indirim vardı sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Büyük 23 Nisan Migros indiriminden sonra hala bu oyunlardan almayan kaldı mı ya? 10-15 TL ye falan almıştık hep bu oyunları.

o kadar abartma hocam istersen :)

%50 indirim vardı sadece :)

Abartma mı? % 50 indirimle 30-35 TL lik oyunları kaça almış olabiliriz sence? Tamam, rakamı kesin hatırlamıyorum ama olsun olsun 3-5 TL fazlası olsun. Asıl senin "O kadar abartma" söylemin öyle abartılı olmuşki sanki bu oyunlar 100-150 TL imiş de ben o fiyata aldık demişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun dediğin gidip junior tabu mu aldın :) normal monopoly 58 tlydi ben 24 e aldım. hani 10 15 tl ile arasında çok yakın rakamlar yok.

o dönem yukardaki oyunlardan kaç tanesi 30 35 tl idi ?
  • craniumu tavsiye ederim. migrostan bedavaya almıştım, güzel eğlenceli bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu oyun dediğin gidip junior tabu mu aldın :) normal monopoly 58 tlydi ben 24 e aldım. hani 10 15 tl ile arasında çok yakın rakamlar yok.

o dönem yukardaki oyunlardan kaç tanesi 30 35 tl idi ?

Ben öyle hatırlıyorum Spacelord. Daha fazla uzatıp gereksiz çekişmeye girmenin anlamı yok. Olabilir, Monopoly ve Tabu almıştım ikisi de çok ucuz olduğu için.
  • 10-15 liraya değildi, abartmayalım...
  • cocuk oyunları bunlar. risk iyidir.
  • UPWORDS normalde3-4lira ucuza geliyor artı kargoyu unutmayalım....Diğer oyunlar uygun olabilir bilemiyorum ama UPWORDS değil.
  • craniumun fiyatı güzel... en azından benim aldığım fiyata nazaran... oyun da epey eğlenceli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.