Şimdi Ara

hasarlı bir aracın hasar detayı nasıl öğrenilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hasarlı bir araç almayı düşünüyorum 20000 bin hasarı var ancak araba çok diri görünüyor satıcı doğru düzgün bilgi vermıyor kazanın nereden olduguna dair bilgisi yok.
    bunu öğrenebileceğim sistem varmı ?

• Mesaj atıyordun plakayı, kaza bilgisi geliyordu ama uygulama 2002den itibaren falan başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
    Hasar sorgulamayı bir araştır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleJuice -- 16 Temmuz 2013; 21:52:29 >
  • 5664 e smsten 21500 hasar gorunuyor ama detayı yok acente tramerinden bakınca o hasarda görünmüyor. adama 300 lira kapora vermiştim onuda yollamıyor araç kastamonuda gidip baksammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

5664 e smsten 21500 hasar gorunuyor ama detayı yok acente tramerinden bakınca o hasarda görünmüyor. adama 300 lira kapora vermiştim onuda yollamıyor araç kastamonuda gidip baksammı

bence git döv
  • Aracın trammer numarasından sorgulama yapılabiliyordu, ayrıca hangi kasko şirketinden kaskolanmışsa expert raporunu da alabilirsin. Aracın pert raporu var mı? Yürür aksanı çok hasarlı değilse halledilebilir. Bizim bir abi var sırf bu işleri kovalıyor, hasarlı araç alıp yapıyor satıyor.
  • araç pert kayıtlı değil aksine acaipte diri duruyor hangi kasko şirketinden hasarının yapıldığını nasıl öğrenirim ?
  • quote:

araç pert kayıtlı değil aksine acaipte diri duruyor hangi kasko şirketinden hasarının yapıldığını nasıl öğrenirim ?

Detaylı olarak bilmiyorum ama bence kaporanızı almaya çalışın satarken büyük sıkıntı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hasarlı bir araç almayı düşünüyorum 20000 bin hasarı var ancak araba çok diri görünüyor satıcı doğru düzgün bilgi vermıyor kazanın nereden olduguna dair bilgisi yok.
    bunu öğrenebileceğim sistem varmı ?

Merhaba, almanizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Araclar illa kaporta hasari nedeni ile perte ayrilmazlar. Alt kisimdan aldiklari darbeler nedeni ilede perte ayrilabilirler. Cok yakin 3 galerici arkadasim var, kaportasi hasarsiz ama sol alt kisimdan hasarli(kaportada cizik dahi yoktu) golf almislardi sanzimaninda problem oldugu icin 18000 lira para harcadilar. Ayrica tramerden 20000 liralik hasar kaydi cikiyorsa arac kazadan sonra onarilmis yada perte ayrilip 20000 lirasi odenmistir. Dikkat edin etraf cakal dolu. Birde sunu soyleyeyim size, bazi durumlarda agir hasarli araclar once servise cekilir. Serviste mebla cok ciktigi zaman disarda yaptirilir ve tramer kaydinda gorunmez ama bazi servisler bu dumdaki araclara gizi pert kaydi koyarlar ve servisin aginda agir hasarli olarak giris yaptigi gorunebilir. Sizin yapmaniz gereken aracin motor sasi numarasini ogrenmek yetkili servise ve tanidiginiz bir sigortaciya sasiden (plakadan degil bazen plakadan pert durumu gorunmeyebiliyor.) sorgulatmaktir. Yok ben illa alacam diyorsaniz ustanizi yaniniza alip gidin ordaki ustalara cok guvenmeyin. Ustaniz yoksa yetkili serviste ekspertiz yaptirin sanayiye gitmeyin. 300 lirayi yakmayim diye gidip kirik arac almayin uzulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.