Şimdi Ara

Hasarlı araç alıp satma işine giriyorum....EDIT :İYİ PARA KAZANIYORUM ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

İlk arabamı aldım abilerim 2009 model Toyota Corolla 1.4d comfort.

İyi akşamlar😀

Yaşıt sayılırız.Umarım işini düzgün ve dürüst yaparsın.İlk işin hayırlı olsun.
  • Arkadaşa niye bu kadar yüklendiniz onu anlamadım.Yok o parayı ailene yedirebilecek misin? vs.Anladığım kadarıyla pert arabayı alıp,yaptırıp üstüne 3-5 kar koyup satmaya çalışacak.Aracın hasarlı olduğunu söyledikten sonra sıkıntı nedir?Hırsızlık yapmıyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 22 Ocak 2015; 0:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git birikimini helal bir işte değerlendir, her zaman diyorum ikinci el araba tam üç kağıtçı işi.

• Arkadaşlar ilk arabamı aldım ama beddua mı ettiniz nedir , kilometresini göremedim piyango oynadım ve aracın km si 330.000 çıktı.Toyota Corolla 1.4 d 4d comfort ....

• Hocam o kadar zahmete gerek yoktu final otomotivde işe girseydin
  • 330 bin mi hey maşallah
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    Kaça düşürmeyi planlıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Kaça düşürmeyi planlıyorsun?

22 ye aldım hasarlı 4-5 arası masraf yapacağım 27.500 e mal etmeyi düşünüyorum...
    29-30 arası gider diye tahmin ediyorum.
    Gitmezse dediğim gibi tüm bakımları yapıp elimdeki vw golf ü satıp bineceğim.
    Aracın tamirini halledip düzgün hale getirdikten sonra,ilana koyacağım satarsam ne ala satamazsam mualla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby2

Adam efendi bir şekilde niyetinin dürüst olduğunu yazmış herkes eksilemiş...neyse zaten 3000-5000 Tl kaydı olan araba pert değildir.kaza yapan sahibi tarafından trafikten çekilip sigorta şirketi tarafından çekme belgesi ile satış görür.hemen pert diye zıplamayın!

Forumun kızdığı o değil , değişenini boyasını söyleyecek mi?

Kaza yapan aracı düzgünce toplayacak mı eksiksiz bir şekilde ?

Bunları yaparsa eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro36

quote:

Orijinalden alıntı: frisby2

Adam efendi bir şekilde niyetinin dürüst olduğunu yazmış herkes eksilemiş...neyse zaten 3000-5000 Tl kaydı olan araba pert değildir.kaza yapan sahibi tarafından trafikten çekilip sigorta şirketi tarafından çekme belgesi ile satış görür.hemen pert diye zıplamayın!

Forumun kızdığı o değil , değişenini boyasını söyleyecek mi?

Kaza yapan aracı düzgünce toplayacak mı eksiksiz bir şekilde ?

Bunları yaparsa eyvallah.

niye söylemeyeyim,herkes bizi tanır dürüstlüğümüze güvenir bu saatten sonra da hile hurdayla işimiz yok.
    Aracın eksiğini gediğini çıkma parçalarla tamamlayıp,düzelebilecek kısımları düzeltip düzgün bir işçilikle eski haline döndürüp pazara sürme amacındayım.
    Zarar ederim yine de laf söyletmem arkadaşlar burada bir anlaşalım,herkes üçkağıtçı hırsız demeye kalkmış ama durup bir aynaya bakalım.

• arkadaşlar yaklaşık 8 ayda 30 a yakın ufak araç ve ağır ticari araç topladım ve sattım iyi paralar kazandım bu işe devam ediyorum , daha çok büyük arabalarda para var bilmenizi isterim araç başı 15 ooo lirayı beğenmediğim oluyor pazarlık yaparken...
  • Yolun açik olsun hak yememeye bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim hocam sizin adınıza.

• araç inşaat v.b gibi işlerde parayı arttıran herzaman işçiliktir. eğer kendiniz tamir edemiyosanız veya tanıdık usta yoksa para bırakmaz bıraksada 2-3 bin lira için uğraşmaya değmez şahsen ben uğraşmazdım. aldığım arabayı işçiliği kendim hallederek elden geçirip 2 katı fiyatına sattığım oldu.
  • iyi de madem para kazanıyorsun burada niye reklam yapıyorsun..Yemeğini ağzını şapırdatmadan yiyeceksin. K.Vadisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.