Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
476.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Durum karışık bu işi ancak Allianz ve SBM ile çözebilirsiniz, Çekme belgeli aracı muayeneye sokmadan tekrardan tescil edemezler.
  • sedat1032 S kullanıcısına yanıt
    Çok zayıf ihtimal, şuan ki oluş itibari ile kamyonet haklı. Kaza oluş açısını gören kamera var mı?

Siz kendi aracınızda ki hasarı cebinizden yaptırmak isteseniz dahi karşı taraf sizin trafik sigortanızdan onarımı yaptırırsa sizin tramerinize yine hasar kaydı işlenir.
  • Acikcasi adamin sigortaya gidecegini sanmiyorum cok bisi yok aracinda. Adamdan bazi belgeleri almak istedigimde de telefonu acmiyor. Ticari olarak surekli araci kullanmak zorunda oldugundan da buna vakit bulacagini sanmiyorum. Burada aklima gelen su durum oldu; sigortaya basvurmak icin bir zamanasimi suresi var midir? Bu sureden sonra tutanak gecerliligini yitirir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat1032 S kullanıcısına yanıt
    Trafik kazasıyla oluşacak hasarlardan dolayı düzenlenen tutanak 2 yıl itibarı ile geçerli olup, 10 yıl sonra zaman aşımına uğrar.
  • Bende de soyle durum var araba alacağım
    Sms solladim Kayit 9 bin tl çıktı
    Satıcı bana boyle mesaj atti
    Enteresan olan aracın aynı donanima sahip modellerinden fiyat olarak yaklaşık 5-6 bin tl daha ucuz
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

Bende de soyle durum var araba alacağım
    Sms solladim Kayit 9 bin tl çıktı
    Satıcı bana boyle mesaj atti
    Enteresan olan aracın aynı donanima sahip modellerinden fiyat olarak yaklaşık 5-6 bin tl daha ucuz
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kayıt sadece o aracındır hocam.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    sistem çok değişik bende öyle sanıyorum ama,forumda arkadaşın başına gelmişhttps://forum.donanimhaber.com/m_120321229//tm.htm#120321229 en altta yazmış
    yine başka konuda vardı,sorgulama yapılınca o gelen rakam senin aracın sigortacısının karşı tarafa ödediği tutarmış
    yani şöylemi oluyor,kaza olduğunda karşı tarafın şasi nosunu alıp sms gönderip,bizim araca verdiği hasarımı göreceğiz,buda çok saçma :D
  • Merhaba benim arcıma tır çarptı. Ben tırın arkasından geçerken(bir sokak bağlantısı) tır bir anda geri geri manevra yaptı ve aracımın arkakısmını kazıdı. Geri yanaşan tırın arkasına girlmez diye halk arasında bilinir fakat bunun hakkında yazılı bir kaynak varmı birde geri manevra yapan bir tırın muavini olması gerekmezmi

• Merhaba, park halindeyken çevredekilerin çaktırmadan bıraktıkları Eğrisiz kalın ve hafif derin çizikler için aracı mini onarıma bugün bıraktım, mapfre genel sigorta ile düzeltmeler yapılacak kaskoya birşey yansımaz dediler, ayrıca hiçbir evrak form vs vermediler. Bu normal midir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba, park halindeyken çevredekilerin çaktırmadan bıraktıkları Eğrisiz kalın ve hafif derin çizikler için aracı mini onarıma bugün bıraktım, mapfre genel sigorta ile düzeltmeler yapılacak kaskoya birşey yansımaz dediler, ayrıca hiçbir evrak form vs vermediler. Bu normal midir acaba ?

evet normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertky

Merhaba benim arcıma tır çarptı. Ben tırın arkasından geçerken(bir sokak bağlantısı) tır bir anda geri geri manevra yaptı ve aracımın arkakısmını kazıdı. Geri yanaşan tırın arkasına girlmez diye halk arasında bilinir fakat bunun hakkında yazılı bir kaynak varmı birde geri manevra yapan bir tırın muavini olması gerekmezmi

bana göre tır suçlu
  • megane 1 e arka şağ far altından bir kamoyun vurdu ve içine doğru hem göçtü hem şu görüntüde ne yapılabilir fiyatı ne olur ?
  • Merhaba sokakta dört yol ağızında solumdan hızlı çıkan aracın ön tekerleğine çarptım. Polis çağırdık ama durduğumuz şekil yandı o şekil çizdi burada kim kusurlu? Bende Bi hasar yok karşı aracın tekerleği biraz içine girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: baerones

Merhaba sokakta dört yol ağızında solumdan hızlı çıkan aracın ön tekerleğine çarptım. Polis çağırdık ama durduğumuz şekil yandı o şekil çizdi burada kim kusurlu? Bende Bi hasar yok karşı aracın tekerleği biraz içine girdi.

Sağdaki aracın ( sizin) geçiş üstünlüğünü vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 29 Eylül 2016; 20:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord003

megane 1 e arka şağ far altından bir kamoyun vurdu ve içine doğru hem göçtü hem şu görüntüde ne yapılabilir fiyatı ne olur ?

piyasada 150-250 arası yapılır
  • Herkese merhabalar, ilk büyük kazamı yaptım arkadaşlar. Trafik polisinin hazırladığı raporda karşı taraf %100 kusurlu bulundu. Maphre sigorta 8500 lira onarım bedeli önerdi.(İlk açık arttırmada istediği teklifi alamamış tamir için sigorta, sonra bir firma ben 8500e yaparım demiş.) Ben experle telefonda görüştüm. Experin çıkardığı listeye göre 13-14 bin liralık bir meblağ tuttuğunu söyledi.(Hava yastığı açıldı,darbe önden) Pert noktasına daha yakınmış experin söylediği. Aracım 2009 albea 1.3 mj, 106.000 km. de. Önceden kazası vs. yok. piyasası 23 bin civarıymış, eksper öyle söyledi.

Şase de oynama olduğu için ben tamir ettirip binmek istemiyorum. Tamir ettirip satarsam da ciddi kaybım olacak. Sigortayı pert için ikna edip 20 bin civarı para almaya ikna edemez miyim? Deneyimli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Küçük çocuğum var kazalı arabaya bindirmek istemiyorum açıkçası.
    Karar aşamasındayım, acil olarak fikirlerinizi bekliyorum. PM'den de ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 3 Ekim 2016; 18:31:14 >

• zafer_b kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

geçmiş olsun 23 bin TL piyasası olup 14 bin TL hasar kaydı olan aracı biniciye satamazsınız zaten hocam çöp fiyatına
    alacak bir ihtimal galerici bulabilirsiniz., oda binbir yalan dolanla sadece boya hasarı değişen yok vs. diyerek
    3-5 bin TL aşağıya biniciye kakalamaya çalışacaktır. Durumunuz kritik bu tarz durumlarda sigorta şirketi kendi cebinden
    çıkacak olan paraya bakar hangi durumda kasasından daha az para çıkacaksa o yolu tercih eder.

Özelden iletişime geçiyorum sizinle.
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün otopark direğindeki çöp kutusuna sürtmemden dolayı böyle bir göçük meydana geldi.Bu hasarı yetkili serviste kasko ile yaptırmak mı doğrudur yoksa dışarıda sağlam bir ustaya yaptırmak mı ?
    .Sağolun şimdiden.

• Selam aleykum arkadaslar 2000 model elx fiat brava aracim var ve gecenlerde aracimi bilinmis x bir firmada eksper yaptirdim.aracta sadece komple boya oldugunu solediler onun haricinde kazasi degiseni olmadigini solediler ve bir suru evrak verdiler yazili ve resimli olarak ama problem sudur ki 5664 e sase ve plaka gonderdikten sonra gelen mesaj 1 adet kazaya karismistir 17.09.2004 tarihinde agir hasar ek bilgi yaziyor tekrar eksper yaptirdigim yeri aradim baskasinin kazasi senin plakaya islemisler dedi sana verdigim evraklarla sigorta sirketini arayip dilekce verip ve benim sana verdigim evraklarin fotokobisini gi
    Gondermen gerekiyor dedi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi kafama takmis durumdayim

• Selamun aleyküm Arkadaşlar,

2011 MODEL 1.8TFSİ TÜPLÜ(turbo uyumlu gazı sıvılaştırarak veriyo) bir araç almak arifesindeyim. ve araç 5 parça boyalı (sağ ön ve arka kapı,sağ ön çamurluk ve sağ arka çamurluk) toplamda 8000tl hasar çıkıyor. değişen parça yok. görüntü olarakta çok temiz duruyor. fiyatı 69.000tl sizce bu araç alınır mı? Hasar kaydı çok mu fazla? yoksa bu araç için normal mi?
    değerli görüşlerinize ihtiyacım var saygılar.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.