Şimdi Ara

Hasar kayıtlı araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim bir arkadaşım var güvenilir, kendisinde hasar kayıtlı bi araç var clio 2009 model 1.5 dizel..
    araçta komple boya da var.. arkadaştan 15bin lira bir alacağım var, bende araç arıyordum konuşurken, borca sayalım şu arabayı dedi..
    şimdi aracı işe gidip gelmelerde kullandığını biliyorum, yani bir boya problemi vardı onu da yaptırdı çok kalenderde bir insandır.. araç 170 binde bu km'yi kendi yaptı işe gidip gelmelerde.

sizce böyle bir araç alınır mı? al satçı bir insan değilim, eşşek niyetine binerim diye düşündüm. kararsızda kaldım..

• Alınır fakat satılmaz. Nakit para yerine pert aracı veren arkadaşınız karda siz zararda olursunuz bu ticarette. Ben yapmazdım.

Ama arkadaşına iyilik olsun diye belki yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Alınır fakat satılmaz. Nakit para yerine pert aracı veren arkadaşınız karda siz zararda olursunuz bu ticarette. Ben yapmazdım.

Ama arkadaşına iyilik olsun diye belki yapılabilir

hocam para önemli değil, bu aracı almaya kalksam düzgününü 25bin den aşşağıya alamam zaten.
    araç pert değil hasar kayıtlı zaten. onu sormayı unuttum, ağır kaza ibaresi var mı..
    2 senedir kendi biniyor araca... bi yinede gösterecem elbette ustaya yağ falan yakıyor mu diye..
    zaten satarken bu fiyatlara satacağımı biliyorum..
  • Hasar kaydı pert kaydı demek değildir.
    Hasar kayıtlı araç alınır da satılır da.
    Piyasada dolaşan 2. el araçların büyük bir kısmı hasar kayıtlıdır.
    Benim 4 binek 6 adet de ticarı aracım var.Yarısı hasar kayıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Hasar kaydı pert kaydı demek değildir.

Pert kaydı ne oluyor hocam

• Satarken zorluk çekersiniz.Ancak karda elde edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

arkadaşlar selamlar..

benim bir arkadaşım var güvenilir, kendisinde hasar kayıtlı bi araç var clio 2009 model 1.5 dizel..
    araçta komple boya da var.. arkadaştan 15bin lira bir alacağım var, bende araç arıyordum konuşurken, borca sayalım şu arabayı dedi..
    şimdi aracı işe gidip gelmelerde kullandığını biliyorum, yani bir boya problemi vardı onu da yaptırdı çok kalenderde bir insandır.. araç 170 binde bu km'yi kendi yaptı işe gidip gelmelerde.

sizce böyle bir araç alınır mı? al satçı bir insan değilim, eşşek niyetine binerim diye düşündüm. kararsızda kaldım..

Dizelse bedava hemen alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

arkadaşlar selamlar..

Dizelse bedava hemen alin

dizel hocam 1.5, kendi kullanıyor 2 senedir aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Hasar kaydı pert kaydı demek değildir.

Pert kaydı ne oluyor hocam

Hasar kaydi ve pert kaydı farkli seylerdir. Adı üstünde , hasar kaydi varsa araç hasar almistir (kucucuk bir camurluk gocmesi bile olabilir bu) Onarilmistir veya onarilmayip hasarli olarakta satilabilir. Pert kaydi ise yine adı ustunde arac pert duruma gelecek sekilde bir hasar almistir. Pert araclar ne kadar toplansa da eski mukavemetlerini gosteremezler. Bu nedenle pert araclar ciddi guvenlik riski olustururlar.

Tabii sigortadan para alabilmek icin servislerle anlasilip ozellikle perte cikarilan araclar da var

Hasarlı araç, araç kaza yaptığında değerinin % 60 ını karşılamayan kazalarda tamir ettirilen araçlardır.

Pertli araç, kazada değerinin % 60 ını geçmiş araçlardır.Bunlarda sigorta tarafından satışa çıkarılır 3. kişilere satılır size parası ödenir.

• Alırsanız hemen 20 binden koyun satışa belki talibi çıkar alır biri.
  • Satmayı düşünmeden Alıp binerseniz belkı ama motoruna baktırmak kaydıyla.170 bin km Clio için ciddi bir km

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10emre

Satmayı düşünmeden Alıp binerseniz belkı ama motoruna baktırmak kaydıyla.170 bin km Clio için ciddi bir km

yok km orjinal zaten. satmayız ama ilerleyen senelerde model yükseltmek istesek bu fiyattan satsak çok mu zorlanırız hocam.
  • Araçlardan biraz anlayan almaz ama bellıde olmaz her şartta zorlanırsınız tabıkı

• acaba ekspertize soksak mı? inciğini boncuğunu bilmiş oluruz en azından..
  • ne kullanıyorsunuz da bu kafaya sahip oluyorsunuz, 15 bin liraya 2009 dizel clio dan bahsediyor adam

15.000 TL yazıyla 15 bin lira

en keleğinin 20 bin normal ve dolularının 30 bin fiyat seviyelerinde olduğu bir araç bu, 15 bin liraya sayıyorsa hemen alınır, yarın olsun 5 sene sonra olsun her türlü karla satılır bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ne kullanıyorsunuz da bu kafaya sahip oluyorsunuz, 15 bin liraya 2009 dizel clio dan bahsediyor adam

15.000 TL yazıyla 15 bin lira

en keleğinin 20 bin normal ve dolularının 30 bin fiyat seviyelerinde olduğu bir araç bu, 15 bin liraya sayıyorsa hemen alınır, yarın olsun 5 sene sonra olsun her türlü karla satılır bu araç

ben zaten 30-40 bin civarı bir araç alacaktım, ancak şu zamanda vergisi aldısı zararı olacak..

fiyat oldukça uygun geldi çünkü 15bin lira, en nihayetinde bende değiştirmek istesem 20bin isteyecek değilim. 15bin altına bile satsam dokunmaz yani ben en az 3 sene kullanırım 5 yaşında araç.
  • Arkadaşlar hasarlı araba alıp toplamayı düşünüyorum fakat trafik sigortası yaptırırken prim yüksek çıkar mı bilgisi olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruel

Arkadaşlar hasarlı araba alıp toplamayı düşünüyorum fakat trafik sigortası yaptırırken prim yüksek çıkar mı bilgisi olan varmıdır?

aynı çıkar ama kasko yapmazlar
    trafikteki ger aracın kaskosu yapılabilmeli aslında pert araçların kaskosuz gezmeleri büyük çelişki

• hocam bence çok iyi fiyat bence kaçırma 15 bulmuşsun daha ne istiyorsun tempra tipo parası na ...
  • Valla ben tugaya geldim peri Clio aldım 2007 ama 3 Yıldır canavar gibi kullanıyorum tabi kasko yaptıramıyorum ve adam mesaj gönderiyo malum siteden 12.000 olur mu diye sinirlerin bozuluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.