Şimdi Ara

Hasan Türk Süprizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Galatasaray karşılaşması öncesinde büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

A2 takımının yıldızları arasında gösterilen ve 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda görev yapan Hasan Türk, dünkü antrenmanda ilk 11’de denendi. Havutçu’nun takımın başına geçmesiyle birlikte A takımla çalışmalara başlayan 19 yaşındaki Hasan’ın, Necip’in yerine ilk 11’de oynama ihtimali bulunuyor.
    Haber Kaynağı: Fanatik

Umarım haber doğrudur.Eğer haber doğruysa Tayfur hoca bunu iki nedenden dolayı yapacaktır;
    1)Taraftar alt yapıya önem veriyorum mesajı.
    2)Gerçekten alt yapıya güvenip,bu gençleri gördüğü mesajı.

Hasan Türk çok kaliteli.İzlediğim a2 maçlarında gördüğüm kadarıyla.İlk 11 belki çıkartılmaz ama oyuna en azından ikinci yarı girerse eminim ki katkı sağlayacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk 11 çıkartacaksın.. 19 yaşında adama genç denmemeli artık. 16-17 yaşında premier lig de top oynuyor çocuklar..

Her zaman diyorum Beşiktaş ın kurtuluşu genç oyuncularıdır.

düşünsenize bir sergenin çıktığını büyük olay olur futbolumuz için
  • Zaten Hasan su an a2 takimda olupta a takimda oynamaya gerek fizik gerek oyunu iki yonuylede oynamasiyla en hazir oyuncu.ama durup durup a takimdaki ilk macini bi fener deplasmaninda cikarmak ne kadar dogru tartisilir ancak a2 takimda erkut'tan sonra en begendigim oyuncu.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Zaten Hasan su an a2 takimda olupta a takimda oynamaya gerek fizik gerek oyunu iki yonuylede oynamasiyla en hazir oyuncu.ama durup durup a takimdaki ilk macini bi fener deplasmaninda cikarmak ne kadar dogru tartisilir ancak a2 takimda erkut'tan sonra en begendigim oyuncu.

Artık Muhammedi de fizik olarak hazırlamak sart seneye
    "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
    Erol Büyükburç!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tayfurda bu zihniyet olduktan sonra isterse messi çıkartsın alt yapıdan

Atamıyoruz yiyoruz - korkuyoruz yeniliyoruz - ilk 4 bizim hedefimiz - ben alt yapıya önem vereceğiz (geldiğinde bu şekilde konuşuyordu) ahan da Hasan Türk

Futbol bilgisi sıfır olan bir kişi Hasan Türk de ne yetenek buldu güldürmeyin İzlediğim Beşiktaş alt yapısında yukarıya çıkacak 1 tane oyuncu yok hepsi artist olmuş koşamıyor

Koşamayan gücü olmayan oyuncular ileride güç kazanacak Beşiktaş takımında oynayacak bunların geleceğini ... işte Beşiktaşın alt yapısı böyle yönetiliyor

Alt yapıda yönetici veya yakınlarının kaç çocuğu var hesaplasınlar kusura bakmayın alt yapı dingonun ahırı

Orijinalden alıntı: REM1903

İlk 11 çıkartacaksın.. 19 yaşında adama genç denmemeli artık. 16-17 yaşında premier lig de top oynuyor çocuklar..

kim onlar

Orijinalden alıntı: *ORION*

Milletin hoşuna gitmiş tecrübesiz futbolcu oynatıcaz ya derbilerde, işlerine gelecek.

Aynen

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

İlk 11 çıkartacaksın.. 19 yaşında adama genç denmemeli artık. 16-17 yaşında premier lig de top oynuyor çocuklar..

kim onlar

İlk aklima gelen ornek Wilshere. 16 yasinda Arsenalde forma giymeye baslamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

kim onlar

İlk aklima gelen ornek Wilshere. 16 yasinda Arsenalde forma giymeye baslamisti.

Fabregas,Ramsey,Song,Vela,Rodwell,Rafael,Wellbeck ilk aklıma gelenler.

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Tayfurda bu zihniyet olduktan sonra isterse messi çıkartsın alt yapıdan

Atamıyoruz yiyoruz - korkuyoruz yeniliyoruz - ilk 4 bizim hedefimiz - ben alt yapıya önem vereceğiz (geldiğinde bu şekilde konuşuyordu) ahan da Hasan Türk

Futbol bilgisi sıfır olan bir kişi Hasan Türk de ne yetenek buldu güldürmeyin İzlediğim Beşiktaş alt yapısında yukarıya çıkacak 1 tane oyuncu yok hepsi artist olmuş koşamıyor

Koşamayan gücü olmayan oyuncular ileride güç kazanacak Beşiktaş takımında oynayacak bunların geleceğini ... işte Beşiktaşın alt yapısı böyle yönetiliyor

Alt yapıda yönetici veya yakınlarının kaç çocuğu var hesaplasınlar kusura bakmayın alt yapı dingonun ahırı

Dingonun ahırı gibi olmasının sebebi,alt yapıdaki çocuklara şans verilmemesidir bence.

Bende olsam,alınmayacağımı bildiğim A takım için bir taraflarımı yırtmam.Ama birkaç elemanı A takımda görebilirsek diğerleri de oynar bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.