Şimdi Ara

Hasan Doğan'ın İlk Sınavı.. (AntuGörsel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün yaşanan hakem rezaleti,çiçeği burnunda Hasan Doğan Federasyonunun kucağına düşüverdi.İyiki de düştü.Böyle bir kriz sonrası göstereceği davranış biçimi,''adalet,eşitlik ve temizlik'' adına göreve gelen bir federasyon başkanının gelecekte neler yapacağının da teminatı olacaktır.Dünkü yaşananlar geçmişte kalmasını dilediğimiz 10 yıllık karanlık dönemin tortullarıdır.Bunların olması doğaldır;İş ki temizlemek vaadiyle gelen söylediklerini yerine getirsin.

Hasan Doğan temizlik ve eşitlik gibi yüce amaçlarla bu göreve geldi.Federasyondaki kurumsal başı bozukluğu gidermek,onu saygın bir yapıya büründürmek,MHK,PFDK ve Tahkim Kurulu'ndaki kulüpçülüğü, taraflı yaklaşımları sona erdirmek,hakem camiasının içinden çürük elmaları temizlemek gibi makro hedefleri mutlaka vardır.Ancak bu makro hedeflere yürürken,başarılı olup olmayacağına dün yaşadığımız gibi mikro bir örneğe ne gibi yaptırımlar uygulayacağı ışık tutacaktır.Ne mi bu mikro örnekler ?

1-Cüneyt Çakır'a ne olacak?

2-Gol sonrası taraftarımızın olduğu bölüme gelerek el kol hareketleri yapan,Volkan ile Lincoln'ün kavgasında kalabalığın arasından Volkan'a yumruk atan Hakan Şükür'e ne olacak?

3-Maç sonrası Galatasaray taraftarı tam 1 saat stadı boşaltmadı.Fenerbahçemize etmedik küfür ve hakareti bırakmadı.Olaylar emniyet ve federasyon temsilcileri tarafından sadece izlemekle yetinildi.Yöneticilerimiz bu durumu maçın gözlemci ve temsilcilerine şikayet ettiler.Bu olaylarla ilgili Galatasaray'a ceza verilecek mi ?

Bizim futbolcularımıza da onlarınkine de hakettikleri ceza verilsin.Şu ana kadar olduğu gibi sadece Fenerbahçe'ye değil,hakeden herkese,her kuruma verilsin.Sayın Hasan Doğan,siz gerçekten futbolumuzu pislikten kurtarmak için geldiyseniz ve bu niyetinizde samimi iseniz bundan sonra yapacaklarınızı göreceğiz.

ANTU.COM

http://antu.com/AntuGorsel.aspx

http://antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/%5BayrGfcn%5Dhasandogan.swf

Görseldeki hareketli yazıyı üşenmeden yazdım buraya tek tek..

• durmak yok,yola devam akglsercan,elbet bir gün sindirim problemini yeneceksin.
  • BEnce cuneyt cakira hicbirsey yapılmamali hatta aksine baya bi mac verimeli sonra kararlarina bakalim acaba duz bi istikrari var mı yoksa şovmen birisi mi diye o zaman anlaşilir herşey zxaten
  • TargetMan@ konu hakkında yorumun varsa,eğer birşeyler biliyorsan, bizlerle paylaş ki seni yüceltelim.

Saygılar..
  • sercan burası antu değil 150kere dedik sana sen geldin gelmenle antu konuları baş göstermeye başladı büyüdüğünü göster biraz

bu arada antunun yapmaya çalıştığı nedir yeni bir fedarasyon başkanını etki altına almaya çalışıyorlar hasan doğan cezayı vermeyecekki disiplin kurulu vercek, daha yeni geldi bu yönetim hemen istekleri sıralamayın
  • Hasan Doğan bence şampiyonluk kupasını şimdiden fenere vermeli yoksa başka türlü düzlüğe çıkamaz.
  • Hakan'ın yumruk attığını söylemek biraz garip kaçar ama diyelim ki attı;
    Eğer bu yüzden atıyorum 2 maç ceza aldı. O zaman Volkan'ın yaklaşık bir sezon maça çıkmaması lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

sercan burası antu değil 150kere dedik sana sen geldin gelmenle antu konuları baş göstermeye başladı büyüdüğünü göster biraz

bu arada antunun yapmaya çalıştığı nedir yeni bir fedarasyon başkanını etki altına almaya çalışıyorlar hasan doğan cezayı vermeyecekki disiplin kurulu vercek, daha yeni geldi bu yönetim hemen istekleri sıralamayın

1-sizin topiclerin yarısından fazlası uA forumlarından alıntı,benim de oraya üyeliğim var sürekli takip ediyorum.

2-bu konu forumlarından bir alıntı değil,zaten ben forumlarında olan konuları çok önemli değilse copy/paste yapmam.

3-dediğim gibi,görselde yazanları elimle yazdım.Herkes için ADALET istiyoruz ? Yanlış mı yapıyoruz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

TargetMan@ konu hakkında yorumun varsa,eğer birşeyler biliyorsan, bizlerle paylaş ki seni yüceltelim.

Saygılar..

Beni yüceltmene gerek yok,yinede teşekkür ederim,konu hakkında ise herkes gibi bana göre de hakem çok kötü maç yönetti,ancak bu kötülük bir tarafı tutma gayretinden değil,hakemin yetersizliğinden kaynaklandı.Hakem futbolcular üzerinde otorite koymak isterken maçı çığrından çıkarttı,galibiyete sevindim ama Fenerbahçe'yi 11 e 11 yenseydik daha mutlu olurdum,yeni federasyonda çok talihsiz bir döneme denk geldi açıkçası.Önce Konya maçı,şimdi de derbide yaşananlar gerçekten üzücü,ayrıca bundan sonra federasyonun tavrı da gayet önemli,başta dediğim gibi yapılan hatalarda artniyet aramayalım çünkü her iki taraf içinde bariz hatalar yapıldı,yeniden yapılanmaya ihtiyaç var bence,70 milyonluk bir ülkede derbiyi doğru düzgün yönetecek 1 tane hakem bulamıyorsak gerçekten çok yazık..

• quote:

Orjinalden alıntı: TargetMan

quote:

TargetMan@ konu hakkında yorumun varsa,eğer birşeyler biliyorsan, bizlerle paylaş ki seni yüceltelim.

Saygılar..

Beni yüceltmene gerek yok,yinede teşekkür ederim,konu hakkında ise herkes gibi bana göre de hakem çok kötü maç yönetti,ancak bu kötülük bir tarafı tutma gayretinden değil,hakemin yetersizliğinden kaynaklandı.Hakem futbolcular üzerinde otorite koymak isterken maçı çığrından çıkarttı,galibiyete sevindim ama Fenerbahçe'yi 11 e 11 yenseydik daha mutlu olurdum,yeni federasyonda çok talihsiz bir döneme denk geldi açıkçası.Önce Konya maçı,şimdi de derbide yaşananlar gerçekten üzücü,ayrıca bundan sonra federasyonun tavrı da gayet önemli,başta dediğim gibi yapılan hatalarda artniyet aramayalım çünkü her iki taraf içinde bariz hatalar yapıldı,yeniden yapılanmaya ihtiyaç var bence,70 milyonluk bir ülkede derbiyi doğru düzgün yönetecek 1 tane hakem bulamıyorsak gerçekten çok yazık..

İşte bizim yaptığımız şey öyle birilerine suç atmak değil.Adalet ise herkese adalet olacak.Volkan'da cezalandırılacak,Hakan'da cezalandırılacak,en ufak bir pozisyonda suçu olan köylü Mehmet Ağa da cezalandırılacak.Adalet ise herkese adalet.

Geçen sene 25 bin kişi üzerimize pet şişe yağdırmıştı.Eski Federasyon yönetiminde sadece 5 maç ceza ile karşılığını bulmuşu,Volkan'ın yaptığı hareket 5 maç gerektiriyorsa cezasını alacak,ama diğer çakallar da ucuz kurtulamayacak.

Hasan Doğan madem ki bu futbolu ''bu bataktan çıkaracağım'' diyerekten görevinin başına geldi,bizler de görmek istiyoruz..

Herkese Adalet!

Saygılarımla..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

sercan burası antu değil 150kere dedik sana sen geldin gelmenle antu konuları baş göstermeye başladı büyüdüğünü göster biraz

1-sizin topiclerin yarısından fazlası uA forumlarından alıntı,benim de oraya üyeliğim var sürekli takip ediyorum.

2-bu konu forumlarından bir alıntı değil,zaten ben forumlarında olan konuları çok önemli değilse copy/paste yapmam.

3-dediğim gibi,görselde yazanları elimle yazdım.Herkes için ADALET istiyoruz ? Yanlış mı yapıyoruz ?

ben zaten adaletsizlik olsun demiyorum tabikide herkesin hakkı neyse o verilsin ama daha bismillah yeni geldi
    hemen tepki üstüne yüklenmek kamuoyu oluşturmak doğru değil
    adalet anlayışında volkana ceza varmı sence ceza gerektirirmi

• Hasan Doğan'dan ben dediğim gibi çok çekiniyorum,Umarım beni yanıltır,futbolumuzu bataktan çıkartır,Kendisi Beşiktaş Kongre Üyesi ve geçmişte Beşiktaş'ın lehine olan bir çok işte adı geçiyor..

Adaletli olması kafi,gerisi boş.

quote:

Volkan'da cezalandırılacak,Hakan'da cezalandırılacak,en ufak bir pozisyonda suçu olan köylü Mehmet Ağa da cezalandırılacak.Adalet ise herkese adalet.

Geçen sene 25 bin kişi üzerimize pet şişe yağdırmıştı.Eski Federasyon yönetiminde sadece 5 maç ceza ile karşılığını bulmuşu,Volkan'ın yaptığı hareket 5 maç gerektiriyorsa cezasını alacak,ama diğer çakallar da ucuz kurtulamayacak.

bak üstte yazmışım Volkan meselesini.
  • prim vermeyin şunlara.
  • uA dan bahsediyor:
    quote:

orjinalden alıntı:akglsercan

benim de oraya üyeliğim var sürekli takip ediyorum.

• Volkan'a en az 8 maç, Lugano da en az 4 maç ceza yemezse, Federasyon'un Fenerbahçeli olduğu tescil edilmiş olacak, benim nazarımda...

Hakan'ın önce "yumruk atmaya teşebbüs" ettiğinin ispatlanması gerekir, Fenerbahçe gözlüğü takmayan tarafsız kişilerce...

Ayrıca; mağlup olunca Fenerbahçe kadar ağlayan ve bir o kadar saldırganlaşan başka takım dünyanın hiçbir yerinde yok...
  • futbol aleminde fb taraftari kadar komik bir taraftar topluluğuna rastlamadim daha
    ne yüzle hakemi karalıyorsunuz hâlla?

oyunculariniz maça değil çirkefliğe gelmişler zaten 9 kişi kaldik aslanlar gibi mücadele ettik diyorsunuz
    9 kişi kalana dek tek bir gollük pozisyonunuz yok halla sağa sola saldırıyorsunuz
    Antu.com'un açıklamasına bak

şimdiden TFF'nu etki altında birakmak için her türlü şovmenliği yapmaya bürünmüşler
    oyuncularınızın yediği hani kartta hakem hatası var?

hepsi artist büyük kulüpte oynuyorlarya kimse onlara kart gösteremez
    birisi gözlük işareti yapar birisi kikc box yapar diğeri kendisini profesyonel sanip uyanik enayi konumuna düşer
    antu da oyuncularının rezilliklerini görmez gelir hakeme dalaşırlar..
    yazık ya gerçekten yazık fb'nin düştüğü durumlara bakın

yaptigimiz maçlarin 2sindede çıkarıp saysak topu topu kaç gollük pozisyonunuz var acaba bu oyuncularınızın hepsi oynasaydı ne olacaktı oynamasaydı nolacaktı

1 yenilgi aldılar dünyanin sonu geldi sanki (bu konuda haklısınız tabi 26 yil oldu halla göremediniz T.kupasını) aslinda gs yöneticilerindede suç var çıkarip bi kupa size hediye etseler ne olur sanki zaten bizde bir sürü var o kupadan
    hem ortaligi sakinleştirirler fenamı olur..

gerçekten kendinizi komik duruma düşürmekten kaçının artık fenerbahçe yöneticilerine ve taraftarlarına yakışmıyor..
    yenilgiyi kabullenmeyi ögrenmelisiniz artik kabullenemezseniz sonra böyle sindirmek zorunda kalırsınız..

GALATASARAY bu maçı bileğinin gücüyle hakketmiştir ve almıştır. ne kadar zorda olsa bunu kabullenin artik..

• Hasan dogan istifa diyin sana

Hakan Sükür e ne olacak diyor yaa
    Kral yumruk felan atmadi hem atadabilir yani küfür etme sus diye abisi olarak uyara bilir
    ama volkan dua etsin Hasan Sas yoktu maçta Hasan olsaydi Volkan o Ali Sami Yen den Ambulans la cikardi
  • ya oha be kardeşim oha, antudaki saçmalıkları okumak istesem antuya girerim, baydı bu antu sevdanız.

federasyondan çekiniyomuş, ah canım, kusuruna bakma federasyonun, elini ayağını öpsünler de affet.

sen bi 30 gün daha gitsene,
  • evet hatta türkiye kupasınada feneri geri alsınlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Hasan Doğan bence şampiyonluk kupasını şimdiden fenere vermeli yoksa başka türlü düzlüğe çıkamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.