< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 27 Aralık 2020; 15:30:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hasan Can Kaya vakası: Konuşturarak susturmak

-
-
Hiç yayınlanmadan kaldırılmış mı oldu ben 20 yıldan fazladır TV izlemiyorum o yüzden olayı pek anlamadım.
Exxen nedir denetleme kurulu gibi bir şey mi?
-
Yok hocam Exxen Netflix tarzı bir platform. Kendi içerikleri olacak parayla üye olup izleyecekler.
Konuşanlar programı ise youtubeda yayınlanıyordu, çok kısa bir sürede 1.5 milyon üyesi oldu kanalın. Exxen'e geçince yayınlanan bütün bölümler kaldırıldı haber bundan ibaret.
-
Sol haberin de işi gücü Hasan Can Kaya diye adamı konuşuyor.
-
Ne kadar uzattılar böyle gereksiz şeyleri.
Youtube'de karşıma çıkmışlığı var ama hiç izlemedim. Merak edip bir kaç kere baktım ama samimiyetsiz geldi sunucunun konuşması.
Umuyorum ki Acun şu Master Şef ve Survivor gibi programlarını da kendi platformuna koyar da, evdekilerin izlemesinin önüne geçeriz.
-
güldür güldür show da çıkardı da kanal değiştirirdim
sonradan yetme stand up çılara gıl olyom
benim için varsa yoksa cem yılmaz ata demirer yılmaz erdoğan başka tanımam
-
Bu kim -
exxon rokifelırrin değilmi ronçilt ne ilimunati herkesi lgbt yapacaklar
-
Bizim Millet Netflix videolarını korsan izliyor, geçtin ki Exxen'e para versinler... Türkiye'de kim Exxen'e parayla üye olacakmış?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun nasıl bir para vermiş ki buna çok ilginç youtube gibi para musluğunu kesip ne olacağı bilinmeyen bir platforma gitmek nedir ? Kendinin patronuyken denetleme altına girmek anlamsiz geldi. Hani artık program şişer devamı gelmez yeni bir başlangıç istersin eyvallah da şu durumda değişik bir transfer.
Lan solhaber de haberi öyle bir paylaşmış ki Hasan'ın programı sansüre uğramış sandım. Hatta diyecektim ki olur böyle sansürler, Youtube'taki kadar rahat olacağınızı mı sandınız. Meğer Hasan'ın Exxen'e geçişiyle kanaldan tüm bölümlerini kaldırmalarını haber yapmışlar. La bu gerçekleşeli bir hafta oldu yeni mi haber yaptınız? Günaydın solhaber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Aralık 2020; 12:48:16 >
Arkadaş farkında değil ama bacağına sıkmış.. hangi.platform olursa olsun RTÜK bağlı isen ki eğerki TV üstünden yayın yapıcaksan buna.mecbursun paralı parasız farketmez o arkadaşın artık o programında ki içeriği YouTube daki gibi o platformda yapamaz yani küfür argo kınaye gönderme özellikle siyasi falan hiç bir şey yapamaz...
Adamın kendi showu bildiğim kadarıyla zaten televizyonda sunmak istiyor başta bu programı hiçbir kanal kabul etmiyor. Adam youtube'dan ne kadar kazanacak ki tabii ki ilk özel kanalın teklifini kabul edecektir.
-
Arkadaşım bu bir yazının haber kısmını paylaştım.Yazı uzun ve herkesin kapasitesine hitap etmiyor. O yüzden belirtip link paylaştım.
Linke tıklayıp okuyup anlayabilirseniz mevzuya hak verirsiniz zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılımcıların izleyici değil anlatıcı konumunda oldukları, diledikleri her şeyi konuşabilecekleri, tamamıyla özgür bir ortamda iyi ve güzel insanları bir araya getirmeyi vaad eden “Konuşanlar” programının tüm bölümleri, medya patronu Acun Ilıcalı’nın kurduğu “Exxen”e transferiyle Hasan Can Kaya tarafından dolaşımdan kaldırıldı. Otuz küsur bölüm boyunca kendilerine programın gerçek sahibi oldukları anlatılan izleyiciler, bu gelişmeyle şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşadı.
Bir daha oku anlayabilecekmisin bu sefer neden bahsedildiğini.Dur birde siyahla çiziyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 27 Aralık 2020; 16:42:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeyeaYok hocam Exxen Netflix tarzı bir platform. Kendi içerikleri olacak parayla üye olup izleyecekler.
Konuşanlar programı ise youtubeda yayınlanıyordu, çok kısa bir sürede 1.5 milyon üyesi oldu kanalın. Exxen'e geçince yayınlanan bütün bölümler kaldırıldı haber bundan ibaret.
Ben bu kadar dilinden utanan bir toplum görmedim. Belki İngiliz sömürgesi hindistan da vardır bakmak lazım
Exxen ne abi 800 bin kelimeden bulamadın mı Türkçe bir kelime.
Sırf bu iğrenç ingilizce ismi dolayısıyla bu platforma bir kuruş vermem
Zaten Fatmagül ün suçu ne, Behlül, asmalı konak tarzı dizilerden; recep ivedik tarzı filmlerden başka bir şey de olmaz kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Youtube bütün videoları kaldırmak yerine bundan sonra ki bölümler exxende yayınlanacak burada yayınlanmayacaktır deseydi daha doğru bir adım olabilirdi belki de anlaşma şartlarında videoların kaldırılmasını talep ettiler mecbur kabul etti bilemeyiz.
-
Harbiden yaşlandığımı hissediyorum..
Hasan CAn Kaya kim ya?
-
Her çıkanın ağır csb ler savurduğu hoş beleş bi programdı. Adamın kafası çalışıyor exxenden aldığı parayla youtube a yeni içerikler hazirlayacagini soyledi. Belki onlar guzel olur. Konuşanlar projesi ölü doğmuş bi projedir 2 milyonu geçtiği an gecmisteki tüm yayınlardan cumhurbaşkanına hakaret siyasiye hakaret kanaat önderine hakaret iftira terorizme teşvik kamu görevlisine hakaret vb suçlamalarla erişim engeli sağlanıp yapımcılığını dahil ekranda olan olmayan herkesi mahkum edeceklerdi. Hala para ederken satmak mantıklı bi hareket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ne kadar uzattılar böyle gereksiz şeyleri. Youtube'de karşıma çıkmışlığı var ama hiç izlemedim. Merak edip bir kaç kere baktım ama samimiyetsiz geldi sunucunun konuşması. Umuyorum ki Acun şu Master Şef ve Survivor gibi programlarını da kendi platformuna koyar da, evdekilerin izlemesinin önüne geçeriz. |
Arkadaş farkında değil ama bacağına sıkmış.. hangi.platform olursa olsun RTÜK bağlı isen ki eğerki TV üstünden yayın yapıcaksan buna.mecbursun paralı parasız farketmez o arkadaşın artık o programında ki içeriği YouTube daki gibi o platformda yapamaz yani küfür argo kınaye gönderme özellikle siyasi falan hiç bir şey yapamaz...
|
Benzer içerikler
- japonya'da kürtler protesto
- israil asgari ücret
- biyoloji bölümünden tıp fakültesine geçiş
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- engelli araç 10 yıl
- n11 kime satıldı
- roborock saros z70 fiyat
- yalın internet nedir
- reeder s919
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X