Hocam iki konunu gördüm ikisinde de solhaber linki var ve bence anlamsız haberler solhaber çalışanı filan mısınız? |
Hasan Can Kaya vakası: Konuşturarak susturmak (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: snowtgerNe kadar uzattılar böyle gereksiz şeyleri.
Youtube'de karşıma çıkmışlığı var ama hiç izlemedim. Merak edip bir kaç kere baktım ama samimiyetsiz geldi sunucunun konuşması.
Umuyorum ki Acun şu Master Şef ve Survivor gibi programlarını da kendi platformuna koyar da, evdekilerin izlemesinin önüne geçeriz.
Umarım olur böyle birşey. Nerede gereksiz işler var bizim millet prim yaptırıyor. Hepsini bir platforma toplasınlar da kurtulalım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçma sapan şeyler izlemeyin ya, bi kere bile tıklamadım. Para verseler bile izlemem. Niye insanlar bunları izliyor anlamıyorum
-
Konuşanlar şöyle bir yapıda youtube'dan bölümleri izleyenler dur lan bizde bilet alalım'da gidelim mantığı ile gidip orda kendileri konuşan insanlardı şimdi hasan canın yaptığı birşey yok oraya giden sahneye çıkan insanların hikayeleri ve başlarından geçen olayları dinleyip gülüyorduk şimdi bilet paraları 50tl'den 123tl yükselmiş düşünsene hem para veriyorsun çekime gidiyorsun orda seni konuşturuyorlar muhabbet ediyorlar bunu kayda alıyorlar ve özel bir platforma'da yayınlıyorlar ve senin üstünden acun para kazanıyor kusura bakmasın'da hasan can kaya bir sıçma hikayesi olarak; exxen'e gidip tutunamayıp youtube'a dönmesini anlatır artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X