Şimdi Ara

Hasan alinin göze batması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam maç boyu sadece benimmi gözüme batıyor ya sürekli yan pas geri pas dandik ortalar. Hücumsal olarak cok vasat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Vitor'un olmayan rezil sisteminde Caner goze batiyordu. Bu sistemde ise Hasan Ali goze batar. Cunku hucum yonu zayif. İsmail biraz ortalama oynarsa kesebilir Hasan Ali'yi. Ben İsmail'in ayaginin biraz daha duzgun oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam topalın kafasına orta kesti eliyle koymuş gibi. dandik orta diyor. sen maç izleme.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hak tarafından 10 orta geldiyse 7 si dandik ortalardı bunu görmek için futbol dahisi olmaya gerek yok.

• Çok iyi niyetli bir futbolcu saha da yüzde yüzünü veriyor ama adamın tamamı işte en fazla bu kadar adam ne yapsın . Yapabileceğinin yarısını bile yapmadan çekip gidenleri gördükten sonra böyle iyi niyetli insanlara kızamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Hak tarafından 10 orta geldiyse 7 si dandik ortalardı bunu görmek için futbol dahisi olmaya gerek yok.

bir bek bir maçta 10 tane orta yapıyorsa zaten çok iyi oynamıştır. konuda hak defansif yea falan denmiş. bu kadar yuvarlak futbol konuşulmaz. gerçi gırasopırsı 3-0 yendik diye takım çağ atladı vauv yapan insanlardan da böyle analiz beklenir.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hiç bir konuda çağ atladı gibi bir mesajı mı göremezsin. Hatta acık söylemek gerekirse bir bölümdede uykum geldi maçı izlerken. Orta sayısınıda tabiki saymadım örnek açısından vermek için söyledim . Bana göre hücumsal anlamda vasat elinden gelen bu. Bukadar söyleyim. Geçen sezon başakşehir maçında delik deşik olmuştu 2ci yarı bakalım bu haftada izleyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

bir bek bir maçta 10 tane orta yapıyorsa zaten çok iyi oynamıştır. konuda hak defansif yea falan denmiş. bu kadar yuvarlak futbol konuşulmaz. gerçi gırasopırsı 3-0 yendik diye takım çağ atladı vauv yapan insanlardan da böyle analiz beklenir.

senin gibilere de cok tutuluyorum ha vitor takimin basinda olsaydi biz bu maci muhtemelen 1-0 yenmis olacak ve bütün takima sövecektik. Takim cag atlamadi ama gözle görülür bi enerji var sahada sizin gibi pesimist insanlar yüzünden forumda futbol konusulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

senin gibilere de cok tutuluyorum ha vitor takimin basinda olsaydi biz bu maci muhtemelen 1-0 yenmis olacak ve bütün takima sövecektik. Takim cag atlamadi ama gözle görülür bi enerji var sahada sizin gibi pesimist insanlar yüzünden forumda futbol konusulmuyor

Vitor ile atromitos'a 3 atınca rakip kötüydü diye dolaşan da sizlerdiniz

daha 3 hafta önce bu takım vitor ile monaco'yu yendi,advocaat 2 gün önce geldi,takıma ne katmış olabilir 2 günde?bugün ki takım vitor pereira'nın fenerbahçesiydi

advocaat'ın fenerbahçesini 1 ay sonra göreceğiz

• ligin en kötü beki
  • Ysmail Köyba?y' na muhtaç olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Ağustos 2016; 0:52:46 >
  • Isine bak ya vitor kim ona bakarsan 2 haftadir takimi vitor calistirmiyordu vitor zamaninda boyle azim mi vardi oyuncularda demeki teknik direktor olmamasi vitorun olmasindan iyiymis

• Hasan Ali tek kalemde silinecek oyuncu değil ama Fenerbahçe en büyük hatayı Caner'i kaybederek yaptı.
  • son zamanlarda gene hücuma çıkmaya başlaadı eskiden orta saha çizgisini zor geçiyor iyi gene ligde işimizi görür bu sene hasan al ive isoyla rahat idare ederiz yalnız ortaları ço kkötü açıyor ayağını yere sürttürerek mi açıyor ne yapıyor bi cins geliyor açtıgı ortalar. hasan ali bizi mtkaımda en az 3 sene falan daha kalır kalsında zaten adam disiplinli yedek kalmayı soru netmiyor bu yönleriyle iyi bir oyuncu en azından
  • H Ali ile Fernandao nun göze batmaması anormal zaten göze batması çok normal
    Bomboş orta yaptı taca gitti,pas veriyorlar ayağından acıyor,k8ntrol edemiyor vs
    İsmail den benim de umudum var az daha iyi çıkabilir diye...

• İsmail de var elimizde dert etmeyin.

• HAK dün 2 tane net orta kesti. Bütün maç temposu iyiydi. Defansif özellikleri yerinde olan bir bek lig için ideal. Canerde Caner diye tuturmaya gerek yok geçen senede bu senede HAK Canerden iyi.
  • H.Ali hücumda berbat algısı neden yaratılıyor? Geçen sezonu 1 gol 6 asistle bitirmiş, geçen sezonun özetlerine falan bakarsanız en az 3-4 net gol pasının harcandığını da görürsünüz. Hücumu berbat olan yeteneksiz sol bek H.Ali neredeyse 10 gole direk katkı ile bitirecekti sezonu. Ortaları çok iyi değil ama istikrarlı oyuncu, çizgisini hep koruyor. Zaman zaman şık çalımlar atıp tehlikeli pozisyonlar yarattığı da oluyor. (Bursa maçı Sercana çalım üstüne Rvp'ye asist, Konya maçı attığı çalım devamında Fernandao'nun golü, dün attığı çalım üstüne kazanılan serbest vuruş + rakibe sarı kart)
  • Taraftarların arasında Hasan Ali' ye önyargılı yaklaşan bir grup var. Bunun gerçek sebebi oynadığı futbol değil bence. O işin bahanesi. Adam etliye sütlüye karışmıyor, kendi halinde, sessiz sakin bir şekilde verilen görevi yapıyor. Bana kalırsa bu kişiler bu sebeple Hasan Ali' yi hedef tahtasına koyuyor. Türk insanı genelde bağırıp çağıran, göz önünde olan, yırtık tipleri daha çok sever. Onların hatalarını görmezden gelir, Hasan Ali' de ise bu yok. Yoksa adamın bize geldiğinden beri kendini nasıl geliştirdiğini görmemek için kör olmak gerekir. Geçen sezon Caner' den daha iyi katkı yaptı. İsmail' den kat kat iyi, bunlara rağmen kötü oynuyor falan denince başka şeyler arıyorum işin arkasında şahsen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.