Bildirim
HARVARD ÜNV. 24 MİLYON $ BAĞIŞLAYAN TÜRK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O paraya kaç tane okul yapardım ülkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24m dolara girebilmisler okula
O paraya 7 sülalesi bilkentte okur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 1 Ekim 2014; 9:53:32 >
Büyük ihtimal 100 yıl boyunca cocuklarini hatta sülalelerini o okulda okuturlar, kendilerine yatirim sonucta Harvardda okumus birisi Yıldızın kârına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para var huzur var
Karşılığını kendileri alsa da almasa da farketmez. Sonuçta dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden bahsediyoruz. Türkiye'ye yapsa o bağışı neye yarayacak? Hangi bilimsel çalışmamız adam gibi saygı görüyor dünya üzerinde? Ailesi cartı curtu okusun okumasın, güzel bir bağış. -
Eeee güzel ülkemin güzide firması ÜLKER'den başka birşey beklemek hata olurdu!!! -
Saçmalama gayet iyi yapmış türkiyeye yapsa bir işe yaramazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: hanzas
sac malanmaz zaten taranir
Hll knk bu zekayla harvarda gidersin
neden zorunlu kimya dersleri tartışılmıyor denilen bir ülkenin üniversitesine yapacağına harvarda yapması daha mantıklı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 1 Ekim 2014; 10:13:46 > -
hey para neden onlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada bagislasa o parayi yerlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré
Karşılığını kendileri alsa da almasa da farketmez. Sonuçta dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden bahsediyoruz. Türkiye'ye yapsa o bağışı neye yarayacak? Hangi bilimsel çalışmamız adam gibi saygı görüyor dünya üzerinde? Ailesi cartı curtu okusun okumasın, güzel bir bağış.
Şu söylediklerine habiden inanıyor musun?
O üniversiteler gökten mi indi milyon dolarlık bağışlar alan okullar bunlar herhalde gelişim gösterecekler.Bizim sayılı üniversitelerimizin boğaziçi odtü bilkent vs. bu halde olması yine sevindirici.Senin gibi kıt beyinliler olduğu sürece de daha ileriye gitmemiz zor.Neymiş hongo bolomsol çoloşmomoz vormoş ko.Git bir araştır öyle gel.Hangi okulda okuyorsun kim bilir
quote:
Orijinalden alıntı: -Diabolik-
quote:
Karşılığını kendileri alsa da almasa da farketmez. Sonuçta dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden bahsediyoruz. Türkiye'ye yapsa o bağışı neye yarayacak? Hangi bilimsel çalışmamız adam gibi saygı görüyor dünya üzerinde? Ailesi cartı curtu okusun okumasın, güzel bir bağış.
O üniversiteler gökten mi indi milyon dolarlık bağışlar alan okullar bunlar herhalde gelişim gösterecekler.Bizim sayılı üniversitelerimizin boğaziçi odtü bilkent vs. bu halde olması yine sevindirici.Senin gibi kıt beyinliler olduğu sürece de daha ileriye gitmemiz zor.Neymiş hongo bolomsol çoloşmomoz vormoş ko.Git bir araştır öyle gel.Hangi okulda okuyorsun kim bilir
Söylediklerine ve hitap şekline dikkat et. Yaşın kaç bilmiyorum ama 20 ve üzerindeysen ona göre davranmayı öğren. Bu sana benden bir tavsiye olsun.
O üniversiteler gökten inmedi evet ama yaptıkları ile bu hale geldi. Evet say bana bekliyorum, Boğaziçi Üniversitesi dünyada kabul gören neyi yapmış? Aynı şekilde ODTÜ neyi yapmış? Evet bekliyorum saymanı. Türkiye içinden bahsetmiyorum, dünya üzerinde kabul gören çalışmalardan bahsediyorum. Senin dediğine göre araştırmamışım ben, sen araştırmışsın. Sayabilirsin herhalde, değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanzas
Ama ülkeden para çıktı yurt dışına Türkiye 24 milyon $ zararda şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 1 Ekim 2014; 10:37:48 >
Adam mantikli olani yapmis, ODTÜ, Bogazici yada büyütüyorum Türkiyedeki tüm Üniversteleri topla, bilim dünyasina ne kazandirmislar, katkilari neymis? -
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
O paraya kaç tane okul yapardım ülkede
1 tane anca çıkar :) Bizim burada 10 milyon liraya 5 6 katlı çok da büyük olmayan laboratuvar yapılıyor gerisini sen düşün. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -Diabolik-
quote:
Söylediklerine ve hitap şekline dikkat et. Yaşın kaç bilmiyorum ama 20 ve üzerindeysen ona göre davranmayı öğren. Bu sana benden bir tavsiye olsun.
O üniversiteler gökten inmedi evet ama yaptıkları ile bu hale geldi. Evet say bana bekliyorum, Boğaziçi Üniversitesi dünyada kabul gören neyi yapmış? Aynı şekilde ODTÜ neyi yapmış? Evet bekliyorum saymanı. Türkiye içinden bahsetmiyorum, dünya üzerinde kabul gören çalışmalardan bahsediyorum. Senin dediğine göre araştırmamışım ben, sen araştırmışsın. Sayabilirsin herhalde, değil mi?
http://m.teknolojioku.com/haber/turk-bilim-adamlarindan-cigir-acacak-bulus-21737.html
http://mobil.zaman.com.tr/gundem_odtuden-tipta-cigir-acacak-turk-projesi_677771.html
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Yüz_nakli
Zaten demek istediğimi anlayamamışsın.Bir buluş bir proje olması için bir fon gerekir.Sen gidip bunu yaban üniversitelere yatır sonra bizim ülkemizde hiç proje yapan yok hıh iyi olmuş iyi boşa gitmemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aylar sonra engeli kaldıran erkek
- ad soyaddan kişisel bilgilere ulaşma programı
- evliyken başkasına aşık olmak
- bim domuz yağı olan çikolatalar
- her yerden engelleyen kadın geri döner mi
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X