Şimdi Ara

Harry Potter ve Melez Prens (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben son çıkanı izlememiştim bi ara mp4 ünü bulursam izleyim ;)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Amerikada Narnia Günlükleri Prens Caspian'ın vizyona girmesiyle Harry potter Melez prensin fragmanı aynı anda çıkcağı söylendi ne kadar doğru bilmiorm (seherbaz.com) yani büyük ihtimal yarın yani 17 mayıs çıkıo bu hafta sonu kesin çıkıo dielim biz en iisi merakla bekliorm...

Orjinalden alıntı: Echo91

Amerikada Narnia Günlükleri Prens Caspian'ın vizyona girmesiyle Harry potter Melez prensin fragmanı aynı anda çıkcağı söylendi ne kadar doğru bilmiorm (seherbaz.com) yani büyük ihtimal yarın yani 17 mayıs çıkıo bu hafta sonu kesin çıkıo dielim biz en iisi merakla bekliorm...

ondan son anda vazgeçmişler heralde çünkü yayınlamamışlar fragmanı ama yarın veya birkaç gün içinde çıkar diyorlar
    bu haberi veren arkadaş kaynak olarak tlc sitesi demiş ama orası neresi bilmiyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 16 Mayıs 2008; 21:06:44 >

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

yapsalar tutar ama ugrasacaklarini sanmiyorum

Okuduğum bir habere göre Harry Potter ve Ölüm Yadigarlarından sonra Harry Potter bitmiyormuş. Haber şöyle:

"Harry Potter, Melez Prens ve iki parçalı Ölüm Yadigarları filmlerinden sonra sona
    eriyordu; ama Rowling, hayarların yoğun ilgisinden dolayı, bunun böyle bitmesini istemedi ve WB'u da yanına alarak, üç sezondan oluşan bir televizyon dizisi gibi bir şey planlamaya başladı.
    Ama dediğim gibi nasıl birşey olacağı henüz tam belli değil. Tek gerçek ise, Harry Potter'ın 2013 yılına değin tam olarak sona ermeyeceği. İyi birşeyler ortaya çıkarırlarsa, bu işe hayranlar kesinlikle çok sevinecek."

Kaynak : Melezprens.NeT

• son kitabın sonunda epilog bile var yani hikaye bittikten 19 yıl sonra kahramanlarımızın halini anlatıyor birkaç sayfa ile. tabi kitabı okumayanlar olduğu için bilgi veremem ama bence biraz hikayenin sonu gibi geldi. ben de bir yerde okudum kendi çocuğu da hikayenin devamı için çok bastırıyormuş. artık ne yapacak zamanla göreceğiz ama hikaye bitse bile Lord of the Rings gibi bunu da bir şekilde devam ettirirler. LOTR'nin yeni oyunlarını yapıyorlar sürekli (sıradaki:the Conquest) , yeni filmi çıkacak tabi yazar Tolkien'in çok kitap yazması da burda etken ama JKRowling yaşadığı sürece HARRY POTTER bitmez heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 18 Mayıs 2008; 14:09:16 >
  • Bence bitti bu seri yazar daha ilk hp kitabı cıktıgı zmn serinin 7 kitap olcagını söylemisti...Ayrıca bir arkadasında belirttigi gibi epilog kısmı herseyi bitirdi...Harry olmadan harry potter olmaz belki aynı arka planlı yeni bir dizi kitap cıkartabilir fakat harry potter bitti
  • Harry Potter serisinin suana kadar cekilmis tum filmleri birbirinden kotuydu.. Bu berbatlikla bile gise rekorlarini alt ust eden filmler kitaplari gibi olsaydi cok daha farkli olurdu.. Su 6. ve 7. filmi bari adam gibi yapsinlar da izleyelim..

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • David Yates mi?

O adam gitsin reklam falan çeksin.Hayatındaki ilk film denemesini Harry Potter'da denedi.Beşinci film Yates'in uzmanlık alanı gibiydi yani film uzunca reklamı gibiydi.Berbattı.İğrençti.Yine mi Yates?
  • Saçma bir süre kısıtlaması yüzünden.Fİlmler mahvoldu.Warner Brolar gerçekten çok para düşkünü bir film 2 saat olacağında 3 saat olsaydı bir klasik seri ortaya çıkarabilirlerdi.Ama para işte gözü çıksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Saçma bir süre kısıtlaması yüzünden.Fİlmler mahvoldu.Warner Brolar gerçekten çok para düşkünü bir film 2 saat olacağında 3 saat olsaydı bir klasik seri ortaya çıkarabilirlerdi.Ama para işte gözü çıksın.

Bence Warner Bros.'tan önce Yates asılmalı.

Şaka bir yana Sami Raimi'ye bile razıyım.Ama Yates olmasın.Adam daha önce hiç film çekmemiş.Ne diye getirdilerse başına?

Harry Potter hayranı olarak 1. ve 2. film haricinde hepsinde hayal kırıklığı yaşadım.3. filmi beğenenler olmuş; bilmiyorum kitabı okudunuz mu? Ama kitap ile pek alakası yoktu filmin mesela kabuslarımın ana teması olan bir sahneyi aklımdan çıkaramıyorum.Hermione Draco'ya tokat attığında Draco ve takımı "Anneee!" diye kaçışıyorlar.Oysa kitapta Draco gururu incilmiş,intikam isteyen köpek gibi sırıtıyordu.Peki film neden böyle? İlk iki seri mükemmeldi.O kadar mükemmeldi ki yönetmenler çocuk filmi olduğunu unutmuşlar.Şikayetler üzerine çocuksuluk dozu fazlasıyla kaçırdılar.

Harry Potter filmleri 3'ten sonra yeniden çekilsin.J.K Rowling de 5'ten sonrasını tekrar yazsın.

• filmlerının kıtaba uyarlanmasının bıraz daha basarılı olması ıcın en azından 3-3.5 saat olmalı dıye dusunuyorum ben fılmlerın

Orjinalden alıntı: Tun4

filmlerının kıtaba uyarlanmasının bıraz daha basarılı olması ıcın en azından 3-3.5 saat olmalı dıye dusunuyorum ben fılmlerın

Batmak üzere olan Newline gibi firma Yüzüklerin Efendisini başarı ile uyarlayabiliyorsa Warner Bros. gibi zengin bir firma hayli hayli uyarlayabilir.Ama yapmıyor işte.

Orjinalden alıntı: Atesmu

quote:

filmlerının kıtaba uyarlanmasının bıraz daha basarılı olması ıcın en azından 3-3.5 saat olmalı dıye dusunuyorum ben fılmlerın

Batmak üzere olan Newline gibi firma Yüzüklerin Efendisini başarı ile uyarlayabiliyorsa Warner Bros. gibi zengin bir firma hayli hayli uyarlayabilir.Ama yapmıyor işte.

Ne batması abi Newline kolay kolay batmaz.Adamların piyasa anlayışı sağlam aha Hobbit'lerde geliyor gene vururlar paranın gözüne.Ama adamlar cesur hiç olmazsa LOTR yapılması gerçekten kolay bir film değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Orjinalden alıntı: Atesmu

quote:

Ne batması abi Newline kolay kolay batmaz.Adamların piyasa anlayışı sağlam aha Hobbit'lerde geliyor gene vururlar paranın gözüne.Ama adamlar cesur hiç olmazsa LOTR yapılması gerçekten kolay bir film değil.

LOTR çıkarmadan önce batmak üzereydi.LOTR serisi firmayı kurtardı.Gerçi The Golden Compass gibi fimler yapmaya devam ederse yine eski konumuna döner.

• Evet Arkadaslar Resimler Gelmeye basladı fragmanıda yakında cıkar

Harry Potter ve Melez Prens

• warner bros filmin içine etti 130 dkk sınırı koyarsa böyle olur yönetmenler napsın...

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • Çok geç çıkıyor ya.. neredeyse 2 yıl geçti (yanılıyor olabilirim) kitabı okuyalı..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.