Şimdi Ara

Harry Potter Serisine Başlamalı mıyım?(Kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle Merhaba Bu Serinin Değerini gerçekten çok geçte olsa anlayan biriyim Nedense Hiç kitaplarına bulaşmadım sanırım kitap okumayı sevmediğimden Hep filmleriyle yetinmek zorunda kaldım Son filmiyle de gerçekten hayranlığımı çok arttıran bir film olmuştu Ki Filmleri sinemada tarihinde bir İlkti ki zaten Kitapları okuyanlar Şiddetle tavsiye etti Filmlerinden kat kat iyi olduğunu biliyorum ama Bir türlü Kısmet Olmadı Aslında Kendime Kızıyorum Böylesine bir serinin Neden zamanında kitaplarını okumadım diye söyleniyorum (Ne zaman bir soundtrack dinlesem hüzünleniyorum) Bu yüzden de gam yiyorum bir nevi.

Son filmiyle bayağı heves ettim alıp okumaya sizin görüşlerinizi bekliyorum İyi forumlar.

• Serinin çok büyük hayranı olmamama rağmen soundtrackını duyduğumda bende hüzünleniyorum İnsanın içinde bir burukluk oluşturuyor Kitaplar ile filmler arasında kesinlikle çok büyük bir uçurum var Okumak sana bir tekrar gibi gelmez Sonunu bilmen okurken alacağın hazzı azaltmaz Ayrıca bu seri sana kitap okumayıda sevdirir Zaten görüceksin okudukça okuma isteğin artacak Bence zaman kaybetmeden başla

"I'm gonna kick your ass"
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Serinin çok büyük hayranı olmamama rağmen soundtrackını duyduğumda bende hüzünleniyorum İnsanın içinde bir burukluk oluşturuyor Kitaplar ile filmler arasında kesinlikle çok büyük bir uçurum var Okumak sana bir tekrar gibi gelmez Sonunu bilmen okurken alacağın hazzı azaltmaz Ayrıca bu seri sana kitap okumayıda sevdirir Zaten görüceksin okudukça okuma isteğin artacak Bence zaman kaybetmeden başla

Teşekkürler zaten kitap için olumsuz düşünce söyleyen hiç görmedim Şunu sormalıyım filmlerden anladığım hazzın kitaplarda daha çok olacak diyorlar.En büyük salaklığım değerinin bilmemek bana çok koyuyor cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 30 Eylül 2011; 16:49:10 >
    Ahmet Kaya Hayran Kulübü
  • benim nacizane fikrim Ahmet Alp Altay ın yazdığı "Konculus" kitabını okumalısın. piyasaya yeni çıktı. gençler arasında çok çabuk yayılıyor. benim çevremdekilerin bile diline düştü. kitabın konusu: insanlığın yaratılmadan önceki dönemini konu alıyor. <konculus adlı cinler meydanı boş buluyorlar ve...... gerisi saklı kalsın.. tavsiyemi tut ve mutlaka ama mutlaka oku.

Orijinalden alıntı: ahze23

benim nacizane fikrim Ahmet Alp Altay ın yazdığı "Konculus" kitabını okumalısın. piyasaya yeni çıktı. gençler arasında çok çabuk yayılıyor. benim çevremdekilerin bile diline düştü. kitabın konusu: insanlığın yaratılmadan önceki dönemini konu alıyor. <konculus adlı cinler meydanı boş buluyorlar ve...... gerisi saklı kalsın.. tavsiyemi tut ve mutlaka ama mutlaka oku.

Tek bir kitap Tamam bunu göz önüne alacağım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 30 Eylül 2011; 19:50:14 >
    Ahmet Kaya Hayran Kulübü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

Up yok mu başka cevap.

Sen oku beğenirsen banada öner yiğenim.

Orijinalden alıntı: furian37

Hala okumadıysanız hemen başlayın zaman kaybetmeden hocam Ayrıca yüzüklerin efendiside okunmaya değecek bi seri tavsiye ederim

1-2 arkadasımda Tavsiye etti Fantastik okuyacaksan 2'sini kesin okumalısın gibi şeyler söylemişlerdi birde DH ne düşünüyor onu merak ettim.

Orijinalden alıntı: CaLLuM

quote:

Up yok mu başka cevap.

Sen oku beğenirsen banada öner yiğenim.

Bi başlayabilsem En kısa zamanda söyleyeceğim sanada.Bak okuma alışkanlığıda kazandırıyormuş
  • ilk iki kitabı okumadım. azkaban tutsağını bir arkadaşımın evinde görmüştüm. otururken öyle elime aldım, okumaya başladım. sürükleyici geldi. bırakamadım, ödünç aldım. eve gidene kadar okuduğumu hatırlıyorum. kısa sürede, ciddi mânada kısa sürede bitirdim. hemen bir sonraki kitabı edindim. zümrüdüanka yoldaşlığını, melez prensi ve ölüm yadigarlarını bekleyişimi hatırlıyorum. çıkmasına yakın bildiğin heyecanlanıyordum. kitapların her birini bir hafta dolmadan bitirmiştim. oldukça akıcı bir dil kullanılmış. işlenen konu zaten çok orijinal. kesinlikle tavsiye ediyorum. bazen kitaplıkta gözüme çarpıyor, alıp elime tekrar göz gezdireyim diyorum. ne olduğunu anlamadan sayfalarca okuyorum. kesinlikle sıkılmadan okuyacağına eminim. kısa zamanda temin etmeye çalış.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • Benim sana tavsiyem Türk yazarlardan okumandır. Hemde sana kültürel olarak gerçekten katkıda bulunurlar

Orijinalden alıntı: brkmm

ilk iki kitabı okumadım. azkaban tutsağını bir arkadaşımın evinde görmüştüm. otururken öyle elime aldım, okumaya başladım. sürükleyici geldi. bırakamadım, ödünç aldım. eve gidene kadar okuduğumu hatırlıyorum. kısa sürede, ciddi mânada kısa sürede bitirdim. hemen bir sonraki kitabı edindim. zümrüdüanka yoldaşlığını, melez prensi ve ölüm yadigarlarını bekleyişimi hatırlıyorum. çıkmasına yakın bildiğin heyecanlanıyordum. kitapların her birini bir hafta dolmadan bitirmiştim. oldukça akıcı bir dil kullanılmış. işlenen konu zaten çok orijinal. kesinlikle tavsiye ediyorum. bazen kitaplıkta gözüme çarpıyor, alıp elime tekrar göz gezdireyim diyorum. ne olduğunu anlamadan sayfalarca okuyorum. kesinlikle sıkılmadan okuyacağına eminim. kısa zamanda temin etmeye çalış.

En kötü Ocak Şubat gibi alacağım Olmadı Yazın okumayı planlıyorum.Senin gibi bende o kitapları bekleme fırsatı yaşasaydım keşke Hayal gücünün ötesine giderdim o zamanOzan Beddle'nin Hikayeleri var onu alacağım bugün Merak Ettim Sonra Seriye başlamayı planlıyorum.

• quote:

quote:

ilk iki kitabı okumadım. azkaban tutsağını bir arkadaşımın evinde görmüştüm. otururken öyle elime aldım, okumaya başladım. sürükleyici geldi. bırakamadım, ödünç aldım. eve gidene kadar okuduğumu hatırlıyorum. kısa sürede, ciddi mânada kısa sürede bitirdim. hemen bir sonraki kitabı edindim. zümrüdüanka yoldaşlığını, melez prensi ve ölüm yadigarlarını bekleyişimi hatırlıyorum. çıkmasına yakın bildiğin heyecanlanıyordum. kitapların her birini bir hafta dolmadan bitirmiştim. oldukça akıcı bir dil kullanılmış. işlenen konu zaten çok orijinal. kesinlikle tavsiye ediyorum. bazen kitaplıkta gözüme çarpıyor, alıp elime tekrar göz gezdireyim diyorum. ne olduğunu anlamadan sayfalarca okuyorum. kesinlikle sıkılmadan okuyacağına eminim. kısa zamanda temin etmeye çalış.

En kötü Ocak Şubat gibi alacağım Olmadı Yazın okumayı planlıyorum.Senin gibi bende o kitapları bekleme fırsatı yaşasaydım keşke Hayal gücünün ötesine giderdim o zamanOzan Beddle'nin Hikayeleri var onu alacağım bugün Merak Ettim Sonra Seriye başlamayı planlıyorum.

ozan beddle'ın hikayeleri güzel değil. zaten kitapta bile geçiyor, çocuk hikayeleri. seriyi bitirdikten sonra merak edersen okursun.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Benim sana tavsiyem Türk yazarlardan okumandır. Hemde sana kültürel olarak gerçekten katkıda bulunurlar

Hocam haklısında insanın içinde heves olacak Bu seriye bir hevesim var anlayacağın Ki Kitap okuyan biri değilim Bu seriden sonrası merak ediyorum Okuma alışkanlığı kazanırım sanırım sonrada dediğin kitaplara ilgim olursa alıp okurum Tşkler.

quote:

quote:

ozan beddle'ın hikayeleri güzel değil. zaten kitapta bile geçiyor, çocuk hikayeleri. seriyi bitirdikten sonra merak edersen okursun.

J.K.Rowling'in Yazdığı her eserin değeri vardır neyse tavsiyeni dikkate alacağım.

• Filmleri izlediysen eğer sonunu bilerek okumak sıkıcı gelebilir. Misal ben her kitabı filmden önce okumuştum ve çoğu kitabını heyecandan kapatamadığımı hatırlarım. Melez Prens ve Ölüm Yadigarlarında özellikle.

Karadeniz Teknik Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

Filmleri izlediysen eğer sonunu bilerek okumak sıkıcı gelebilir. Misal ben her kitabı filmden önce okumuştum ve çoğu kitabını heyecandan kapatamadığımı hatırlarım. Melez Prens ve Ölüm Yadigarlarında özellikle.

Bana filmi izledikten sonra kitaplarını oku demişti 1-2 kişi Sıkılacağımı sanmıyorum kitapta olup filmde olmayan sahneler var mesela

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

Filmleri izlediysen eğer sonunu bilerek okumak sıkıcı gelebilir. Misal ben her kitabı filmden önce okumuştum ve çoğu kitabını heyecandan kapatamadığımı hatırlarım. Melez Prens ve Ölüm Yadigarlarında özellikle.

Bana filmi izledikten sonra kitaplarını oku demişti 1-2 kişi Sıkılacağımı sanmıyorum kitapta olup filmde olmayan sahneler var mesela

Yok yani ben birşeyi "sonunu bilerek" okumayı kastetmiştim. O heyecanı yaşayamayabilirsin

Karadeniz Teknik Üniversitesi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.