Şimdi Ara

Harry Potter izlememiş olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel seri ben seviyorum
  • Kazançtır
  • Hayatta oturup beş dk izlemişliğim yok ama millet o kadar hayranıysa vardır bir hikmeti, en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum

• Bana sıkıcı geliyor. Benim karakteristik özelliğim belkide. Çoğunluk hangi filmi seviyorsa onu sıkıcı buluyorum.

• kayıp da degıl kazanc da. Onemlı mesele degıl. Bana kalırsa cızgı romanlarının okunması daha dogru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall Ascot -- 4 Ocak 2021; 21:16:56 >
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi ne kayıp ne de kazanç

Fantastik, bilim kurgu v.b. içeriklerden hoşlanıyorsanız öneririm ama beğenirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harry Potter 8 film blu-ray
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kazançtır izlemedim mutluyum
  • bilim kurgu ve özellikle büyü cadı vb olaylarını severim ama sayısız kez izlemeye kalktım ve daha 1 yada 2 filmen sonra dayanamadım kapadım.

en son dedim artık oturup bitireyim, baştan başladım. yanılmıyorsan artık son filmdi. hatta sonlara da az kalmıştı dakika olarak ama tırmalaya tırmalaya izledim dayanadım ve kapattım. yani son filmde sonuna az kalmasına ragmen yeter diyip kapadım bitirmeden.

hayatımda bu kadar sıkıcı bir film serisi izlememişimdir. harry potter defteri kapandı bende artık. en overrated film serilerinden biri olabilir.

• Ilk ciktigi zaman izleseydin ciktigi dönemde etki birakiyor insanda ben zevk alarak izledim ama şuan izle beğenmezsin.Biz cocukken felsefe taşini komşuya gidip tüm cocuklar olarak izlerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 5 Ocak 2021; 2:35:0 >
  • Çocuk filmi bence sırpski filmi bir daha seyrederim onun yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: RitalinDelisi

Çocuk filmi bence sırpski filmi bir daha seyrederim onun yerine.

insan kırkayak

• Ben de matrixi izlemedim. Film izleyemiyorum çok uzun, onun yerine kardeş payı izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliratio -- 5 Ocak 2021; 13:32:11 >
  • Ben sevmiyorum çocukken popülist akıma uyup izliyordum 5 ve 6. Kitaplarını da okudum ama son filmleri izlemedim kendi rızamla izlemeyi de düşünmüyorum

• Bu saatten sonra zor. Ben dw hayranıydım onunla büyüdüm defalarca bitirdim ama şuan eskisi gibi değil

• çok güzel bir seri olduğundan değil fakat bir fikir edinmek amacıyla izlenmelidir bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.