İnternetten demoyu indirdim 15-20 dakikalık oynama süresi var.
Zaten demoda çoğu yer kapalıydı. Bir girişte, bir Great Hall'da bir de merdivenlerde gezinilebiliyordu.
Bu arada birkaç görevi sormak istiyorum. 1. Ginny Weasley'nin görevinde Cloak'u nereden bulabiliriz? 2. Great Hall'da Angelina Johnson'ı nasıl kurtarabiliriz? 3. Kütüphanedeki Zacharias Smith'in ödeviyle ilgili görevi anlayamadım.
ben grafikleri çok beğendim.
selam arkadaslar odul odası deıdgınız yer o mumların yandıgı yemek odasından gıdılıyor ama hıc bır sekılde bırsye yapılmıyor oyun bıttıyse neden bende yuzde 77 tamamlandı sonrakı ders dıyıp duruyor dıger arkadasların sorularını cevaplayım geeny weasleyın clock yanı cuppe arkadakı merdıvenlerden yukarı yatak odalarının oldugu yere cıkacaksın yerde bavul var onunegelınce entera basınca gıyıyorsun cuppeyı umbrıge nın odasına gırıyorsun ordakı coculara ve umbrıge ye gozukmemek ıcın cocukları ordan cekmek ıcın ıkı tane testıye benzeyen vazolar var onları kırman gereklı
Zacharias Smith'in once yanına gıdeceksın konuscaksın sonra kıtaplıkda canavar kıtabı alıp tekrar yanına gıdıp konusacaksın sonra hastaneye gıdeceksın ordakı pembe vazo gıbı bır sıse var onu al tekrar Zacharias Smith'in yanına gıt konusunca gorev tamamlanıyor
Great Hall'da Angelina Johnson'ı da kapının onundekı koltugu kaldır sonra ıcerı gıt kupalar var altın ve gumus renkelrıne gore yrlerıne koyacaksın wıngardıum levıosa ıle sonra reparıo ıle camları duzeltıceksın kurtarmıs oluyorsun malfoy ve fllıch gelıyorlar sonra gorev tamamlanıyor
Arkadaşlar selam; ben snape görevinde kaldım. Dumbledore Army's ordusunu kurdum ve sonradan dağıldı tekrar. Umbridge'ye sabotaj yapmak için olan görevleri bitirdim. Sadece snape görevi kaldı. Kütüphane görevi değil; sanırım ondan önce ki görev. Kütüphane'ye gittim çünkü hiç bir şey yoktu.
@Oksan06; %100 bitmesi için bazı özellikler var. Esc tuşuna bastıktan sonra "game information" butonuna tıklarsan yeni bir yer açılacak. Burada ki bütün herşey tamam olmalı. Örneğin; 4/5 bir şey varsa, bunu 5/5 yapmalısın...
Küfüphanede tablonun şifresini öğrenebildiniz mi Bana diyor. Great Hall a git Daily Prophetin manşetinde ne yazıyor öğren diye. Gazeteyi baykuşlardan al. diyor. Baykuşlar nerde?
yaw gelip görmeye hayri topic i baya gelişmiş tabi sorular yine var topic in zaten %80 i soru
Selam arkadaslar ben oyunu yeni yukledim, oyunu her actıgımda ekran simsiyah oluyor ve ekrana su yazı geliyor "Cannot Display This Video Mode, Change Computer Display Input to 1280x1024@60Hz" ekranı bu ayarlara getiriyorum ama yinede aynısı oluyor sesler geliyor oyun acılıyor ama goruntu yok ekranda biri lutfen yardımcı olabilirmi tesekkurler.....
quote:
Orjinalden alıntı: Psyhlick
Selam arkadaslar ben oyunu yeni yukledim, oyunu her actıgımda ekran simsiyah oluyor ve ekrana su yazı geliyor "Cannot Display This Video Mode, Change Computer Display Input to 1280x1024@60Hz" ekranı bu ayarlara getiriyorum ama yinede aynısı oluyor sesler geliyor oyun acılıyor ama goruntu yok ekranda biri lutfen yardımcı olabilirmi tesekkurler.....
tam bilmiyorum ama ekran kartını ve ram ini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim muhtemelen kartın o çözünürlükle oyunu açamıyor
oyun ps2 ye çıktı galiba pcyede çıktı ama bn begendim
quote:
aslında kartın ve ram in baya iyi kaldırır bu oyunu ama galiba video ınpunt unu 800*600 gibi bir değere düşürürsen çalıştırabilir belki
Evet yaa şu library'deki portrenin şifresini öğrenen varmı?
quote:
bende de aynı sorun oluyo.. sen halledebildin mi acaba?
3.resimdeki kıza hastayım ya oyunda bile kızı süper yapmışlar
görüntü açısını mousela değiştirememek ve mousela asayı bir yere doğrultmak zor olmuş.. ilk 3 oyunda gayet güzeldi.. bi de oyun çok kısa.. bence oyunun kötü yanları sadece bunlar. gayet zevkli ve güzel dizeyn edilmiş harita ve görevler..
Herkes oyuna çok kısa diyor, ben bitiremedim.
Bir de sanırım şu nedenden dolayı fare ile kamera açısını değiştirmeyi yapmamışlar; büyüleri çeşitli fare hareketleri ile yapıyoruz ya, ikisi birbiriyle çakışır. Bu yüzden.