Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar %50 bitirdim DA görevleri bitti. Sonra harry potter bir rüya gördü tekrar ve dumbloderun yanına gitti ve sonra slytherin geldi benim rüyamı soruyor odaklan diyor. Ama ben bir türlü birşey yapamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim....
  • Arkadaşım orada Snape asasını hangi yöne sallarsa sen onun tersi yöndeki ok tuşuna basacaksın
    @melih38 teşekkür ederim
    Peki ben şimdi Lunanın eşyalarını buldum okul derslerini verdim tasklarda görev kalmadı şimdi oyunu bitirmişmi oldum yani kapanış töreni house cup falan olmayacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirhanaktas

Arkadaşım orada Snape asasını hangi yöne sallarsa sen onun tersi yöndeki ok tuşuna basacaksın
    @melih38 teşekkür ederim
    Peki ben şimdi Lunanın eşyalarını buldum okul derslerini verdim tasklarda görev kalmadı şimdi oyunu bitirmişmi oldum yani kapanış töreni house cup falan olmayacakmı

Malesef oyun bitti.Bu duruma bende çok üzüldüm koca oyun sanıyordum ama iki günde bitirdim valla

Bu arada tşk ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: emirhanaktas

Arkadaşım orada Snape asasını hangi yöne sallarsa sen onun tersi yöndeki ok tuşuna basacaksın
    @melih38 teşekkür ederim

oyunu tam bitirmiş sayılmassın ödül odasında bazı ödüller var bunları istedigi şeylerle açıcan bunlar discovery puanları ögrencilerle oynadıgın oyunları yenme vs.

• harry potter'in son kitabı hakkında şok bilgiler buldum ve sizle paylaşıyım dedim:

http://www.hortkulukavcisi.com/kitap-harry-potter-and-the-deathly-hallows-7.php
  • Benim imzamdaki linkten klübümüze üye olabilirsiniz.
  • yüzde 54 oldu en son umbridge i sinir etmek için olan görevlerin hepsini bitirdim task kalmadı napacağım şimdi oyun bitmedi sanırım
  • Güzel bir şeye benziyor.
  • slm arkadaşlar benim bi sorum daha doğrusu bi rica olucaktı.ben oyunu aldım %9'a kadar geldim sonra araya heralde bi demo giricek ama giremiyo görüntüde bi bozukluk oluyo ne hikmetse harry hareket etmiyo.benim ricam acaba biri bana arada giren demoları(movie diye bi dosya var onu)verebilir mi?lütfen o dosyaya ihtiyacım var ya da biri bana save dosyası verebilir mi şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olacak yok mu bu arada msn adresim hips--dont--lie@hotmail.com teşekkürler
  • save game leri bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: girl_harry

arkadaşlar lütfen yardımcı olacak yok mu bu arada msn adresim hips--dont--lie@hotmail.com teşekkürler

arkadaşım eğer google da harry potter .... movie file download yazarsan bulursun.

@chatnyurur arkadaşım eğer şu siteye bakarsan save game lerini kesin bulursun

site ---- >www.gamecopyworld.com

vuraya işte harry potter .... devam edip search dersen keisn bulursun

• çok saol ama ben googleda aradım ve bulamadım(biraz da ben acemiyim)acaba sen bana atabilir misin o dosyayı msnden eğer atarsan çok ama çok sevinirim lütfen...
  • arkadaşlar lütfen yardım edin internetin altını üstüne gelirdim ama yok yok yok...acaba siz oyunun kurulu olduğu yerdeki movie.big dosyasını atar mısınız lütfenn duacınız olurum+çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • bu arada kitabıyla ilgilenenler için

7. kitapta olanlar;

!SPOILER İÇERİR!

BURDA

quote:

arkadaşlar lütfen yardım edin internetin altını üstüne gelirdim ama yok yok yok...acaba siz oyunun kurulu olduğu yerdeki movie.big dosyasını atar mısınız lütfenn duacınız olurum+çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ben oyunun olduğu klasörün heryerine baktım ama movie.big diye bi dosya bulamadım nerde tam olarak?
  • bende oyunun kurulu olduğu yerde movies.big diye bi dosya var onu msnden atar mısınız.bu arada ilvatarr ilgine teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

bu arada kitabıyla ilgilenenler için

7. kitapta olanlar;

!SPOILER İÇERİR!

BURDA

quote:

arkadaşlar lütfen yardım edin internetin altını üstüne gelirdim ama yok yok yok...acaba siz oyunun kurulu olduğu yerdeki movie.big dosyasını atar mısınız lütfenn duacınız olurum+çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ben oyunun olduğu klasörün heryerine baktım ama movie.big diye bi dosya bulamadım nerde tam olarak?

çok ama çok saol uğraştığınız için ama bana vermiş olduğun adrese atarlar mı acaba atarlarsada ne kadar beklemem gerek tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: girl_harry

quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

bu arada kitabıyla ilgilenenler için

7. kitapta olanlar;

!SPOILER İÇERİR!

BURDA

quote:

çok ama çok saol uğraştığınız için ama bana vermiş olduğun adrese atarlar mı acaba atarlarsada ne kadar beklemem gerek tekrar teşekkürler

aslında aldığın yere gidip sorsan en azından bu dosya yok diye bildirsen senin için daha iyi olur.

• tekrar merhaba ben oyunu tekrar yüklim dedim ama 1.cdnin sonunda crc faider(yanlış parola)diye hata veriyo acaba bu neden kaynaklanabilir.Belki şifre hatalıdır dedim ama hatalı olsa niye sonunda hata versin lütfen yardım...onu nasıl düzeltirim acaba şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.