Şimdi Ara

Harry Potter and the Half-Blood Prince [CIKTI ] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gerçekten güzel olmuş sihir felan yapması da hoş harry potter hayranları kaçırmasın derim
  • İşallah erkenden çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet.Kemal

İşallah erkenden çıkar...

Yaklaşık 4 gün önce çıktı bile
  • cd-key i kaç kez kullanabiliyoruz bilen varsa yazabilir mi?
  • Oyunu bugun indirdim açtım şahsi fikrim görüntüler mağradan çıkmış gibi oyun değişik oynamaya değer herhalde diğer oyunlar bitsin bunuda en kısa zamanda bitirmeyi düşünüyorum
  • oynadığım en kötü ve en kısa harry potter oyunuydu.berbat bi oyun ya.rezil etmişler...
  • bende yüklerken hata veriyor.rety ıgnore gibisinden klasik oyun hatalarından birisi çıktı karşıma ben de sildim oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

bende yüklerken hata veriyor.rety ıgnore gibisinden klasik oyun hatalarından birisi çıktı karşıma ben de sildim oyunu

İyi yapmışsın kaybettiğin bir şey yok ama kazandığın bir şey var o da zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 10 Temmuz 2009; 19:11:25 >
  • Oyunu hiç beğenmedim , gerçektende seri içerisinde ki en kötü oyun hele ki grafikleri günümüz oyunlarına kıyasla biraz geride kalmış , bana oldukça sıkıcı , itici bir oyun gibi geldi .
  • çöp oyun. o grafiklerle bu devirde oyun mu yapılır? yeni bişey yok. eski serinin üstüne bişey çıkılmamış. güya teenage bilgisayarı kötü hp fanlarına oyun satacak bizim işgüzarcı ea. artık azalarak bitsin bu ea ve çöp oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 11 Temmuz 2009; 5:54:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

oynadığım en kötü ve en kısa harry potter oyunuydu.berbat bi oyun ya.rezil etmişler...
    quote:

Orjinalden alıntı: _Marvel_

İyi yapmışsın kaybettiğin bir şey yok ama kazandığın bir şey var o da zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyunu hiç beğenmedim , gerçektende seri içerisinde ki en kötü oyun hele ki grafikleri günümüz oyunlarına kıyasla biraz geride kalmış , bana oldukça sıkıcı , itici bir oyun gibi geldi .
    quote:

Orjinalden alıntı: gokata

çöp oyun. o grafiklerle bu devirde oyun mu yapılır? yeni bişey yok. eski serinin üstüne bişey çıkılmamış. güya teenage bilgisayarı kötü hp fanlarına oyun satacak bizim işgüzarcı ea. artık azalarak bitsin bu ea ve çöp oyunları.
    Çok ilginç. Halbuki büyük zevkle bitirdim ben bu oyunu ve oynadıklarım arasında en iyisi diyebilirim. Goblet of Fire oynamadınız da böyle diyorsunuz sanırım.

• neden bu oyunu bu ea nın eline bırakmışlar yaa
  • quote:

Çok ilginç. Halbuki büyük zevkle bitirdim ben bu oyunu ve oynadıklarım arasında en iyisi diyebilirim. Goblet of Fire oynamadınız da böyle diyorsunuz sanırım.

oyun o kadar kısa ve kolaydı ki.ne yani iksir yaparken mi zorlanmamızı istediler?hele final sol tıka ne kadar hızlı basabiliceğimizi mi görmek istediler.oyunun en çok hangi kısmından zevk aldın ki?iksir yapmaktan başka ne gibi değişik bişiy vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 13 Temmuz 2009; 20:46:44 >
  • quote:

quote:

oyun o kadar kısa ve kolaydı ki.ne yani iksir yaparken mi zorlanmamızı istediler?hele final sol tıka ne kadar hızlı basabiliceğimizi mi görmek istediler.oyunun en çok hangi kısmından zevk aldın ki?iksir yapmaktan başka ne gibi değişik bişiy vardı?

saçmaymış hakkaten.iyi ki oyun yüklenirken hata vermiş gerçekten de boşa zaman geçirecektim

• quote:

quote:

Gerçekten çok haklısın.Final bölümü hayatımda gördüğüm en saçma finaldi iskeletler geliyor sol tık basıyoz gidiyo bas bas bas bitti oyun

• Bence güzel oyundu. Ara videolar vasattı. Ara video dediğim konuşma sahneleri. Karakterlerin modellemeleri doğru ama vasat. Onun dışında oyun eğlenceli ve sürükleyiciydi. Öyle olmasa bitirmezdim. İnanırmısınız oyunu saat 2 de taktım Xbox'a . DVD yi bir kez çıkarmadan oyunu bitirdim. 7 de bitti oyun. Biraz başım ağrıyor şimdi.

Sırf bol achievments veriyor diye devam ettim sonra bağlandım oyuna. Helal valla filmdeki her şeyi koymuşlar. 1 e 1 olmasada. Düellolar çok hoştu. Yön bulmak ve istediğin yere gitmek kolaydı. Kamerayı kontrol edebiliyoruz artık. İksir yapmak çok eğlenceliydi. Son iksiri yaparken bayaa kastım ama. Quiditch güzeldi. Harry Potter hayranları kaçırmasın. Sıkılsa bile bitirene kadar oynasın. Değiyor gerçekten.

Puanım 7/10

Siz siz olun ilerlemeli oyunları kesinlikle bir oturuşta bitirmeyin. Mümkünse aynı oyunu max. 5 saat oynayın. Ekran karşısında kalp krizi bile geçirirsiniz o kadar zor bir şey yani.

• filmi gibi iğrenç yani.Vallahi en güzel oyunu Azkaban Tutsağıydı.
  • Arkadaş bu oyun 4-5-6 iyice bozdu. Bi kere EA bozdu bu oyunu. Firmalara bakıyorum şöyle: Ulan Ubisoft'un bi ilk oyunlarına bakıyorum bide şimdiki grafiklere bakıyorum "heyt be farka bak" dedirtiyor. Fakat EA hep aynı grafiklerle sürüyor önümüze. Oyunun oynanışında değişik birşey yok. Hep aynı tat.
  • İniyor.İlk 5 serisini önceden bitirmiştim.(4.seride su görevini geçememiştim)Bakalım nasıl
  • Oyunu indirdim,yükledim.Dili seçtim ondan sonra bir sorunla karşılaşıldı kapatılması gerekiyor dedi
    Ne yapmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.