Keşke herkes senın gibi olsa 2 tane feyk var durmadan çirkef çirkef yorum yapıyolar
arda'nın yerine değilse süper transfer de arda sağ kanatta ne yapar bilemiyorum ama ne olursa olsun tecrübesi ve yetenekleriyle bu takıma faydalı olur tabi zırt pırt sakatlanmazsa (gerçi ben lincoln kadar sakatlanan başka bi adam daha bulabileceğimizi sanmıyorum)
ya beyler neden hala Arda satıklacak lafı geçiyo anlayabilmiş değilim sayın başkanımız bizzat acıkladı Arda 2012 ye kadar bizde heçmi spor haberi izlemiyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
quote:
Orjinalden alıntı: X@ndeR
sakatlanmazsa çok iyi trasnfer gs kutlarım
Keşke herkes senın gibi olsa 2 tane feyk var durmadan çirkef çirkef yorum yapıyolar
valla kardeş fb'de emre'yi aldı aynı şeyler onun içinde gerçerli.3 maç üst üste oynarsa faydalı olur ama 1 maç oynayıp 2 maç sakatlanırsa iyi olmaz.
kewell'ın özellikle leeds'te yaptıkları ortada.hayrandım o zamanlar.arsenal'i tek başına devirmişti , şampiyonluktan etmişti.
İnşallah ikiside kazasız belasız bi sezon geçirirde bizlerde futbol izleriz.her şey kazanmak değil.
Arda gitmeyecek bazıları heyecanlanmasın...
Kewell transferine çok şaşırdım ve sevindim. Bakalım neler yapacak...
son 2-3 senede 30 civarı liverpool maçı izlemişimdir, bu adamı anca 4-5 kere gördüğümü hatırlıyorum. menejerlik oyunlarında özellikleri çok iyi bu adamın. demek ki sakatlık sorunu var ki çok az maç oynayabildi liverpoolda. emre belözoğlu transferine verilebilecek en iyi cevap bu herhalde. bakalım hangisi daha az sakatlanacak?
kewell
camiamıza inşallah hayırlı olur
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Arda gitmeyecek bazıları heyecanlanmasın...
Kewell transferine çok şaşırdım ve sevindim. Bakalım neler yapacak...
Umarım gitmez bende Galatasaray'lıyım.
Gitmezse ort sahamız iyi olur giderse de gelecek oyuncularla kadromuz iyi olur.
Genç ve kariyeri olmayan(Ör:Carrusca) futbolcu alınıyor, kimse beğenmiyor.Genç ama fazla kariyeri olmayan(Ör:Lincoln) futbolcu alınıyor, kimse beğenmiyor.Orta yaşlı ama süper kaliteli(Ör:Kewell) futbolcu alınıyor, yine kimse beğenmiyor.Arkadaşlar kusura bakmayın ama hem genç hemde kariyerli futbolcular Türkiye'ye gelmiyor, onları avrupanın dev klüpleri alıyor...
ulan fenerbahçe niye adam gibi forvet almıyor,yetti be yok emre yok guiza alın adam gibi bir santrafor, kanuteyi alın ,verdiğim para haram olsun
Kaliteli bir futbolcu hayırlı olsun klübümüzeBu arada bedelsiz gelmiş heralde doğrumu arkadaşlar?
pek umutlu değilim açıkçası fenerli arkadaşlar bu konuda haklı emreye müzmin sakat dedik bu da pek farklı değil sakatlıkları devam edecekse emre kadar gereksiz bi transfer inşallah bu konuda sorun yaşamayız da hem oyuncu hem gs faydalanır durumdan