Şimdi Ara

Harp Okulları Taban Puanları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
39.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler araştırdım bulamadımda bilen varmı 3 okulunda taban puanları birde mesela kaça girenlere kadar en son çagırı(mesela adam 80.000 olan olur mu?) yapıyolar birde mesela bunlardan birini kazanmak itü kadar zor mu?

• Kara Harp Okulu bu sene erkek adaylar için YGS-285 ham puanla mülakata çağırdı.Hava ve Deniz Kuvvetlerini merakla bekliyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağaçkakan -- 17 Temmuz 2010; 21:23:35 >
  • UP bide YGS-285 nasıl yani kaç net lazım kolay mı zor mu kaç bininci oluyo bilen varmı?
  • Kara Harp Okulu beni 10 Temmuz günü çağırmıştı. Gittim ve 1 hafta boyunca sadece bekledim desem yalan olmaz. Her gün sabah 7'de orada oluyordum akşam 9 gibi çıkıyordum. Mülakat günü yine 12-13 saat sadece bekledim. Yoksa işinizi 5dkda bitiriyorlar. Ön sağlık ve sporu geçtikten sonra en zor aşama mülakat 60 kişilik bir gruptan en fazla 4-5 kişi alıyorlar. Bizim gruptan 20 kişi almışlardı. Ne yapacakları belli olmuyor yani.

Eğer çok istemiyorsanız boşu boşuna Ankara'ya gitmeyin derim. Beklemekten sıkılıp KHO'dan vazgeçebilirsiniz. Eğer gerçekten girmek istiyorsanız fakat kusurlarınız varsa (örneğin; kilo) kesinlikle gidin. Şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike_lee

beyler araştırdım bulamadımda bilen varmı 3 okulunda taban puanları birde mesela kaça girenlere kadar en son çagırı(mesela adam 80.000 olan olur mu?) yapıyolar birde mesela bunlardan birini kazanmak itü kadar zor mu?

60k oldum deniz harpı kazanmışım zaten 4bin kişi almışlar
  • mf 2 de 132k olmuşum şansım nedir sizce? başvuran azsa girebilitem var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

mf 2 de 132k olmuşum şansım nedir sizce? başvuran azsa girebilitem var mıdır?

havadan mı bahsediyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivil Üniversite vs Harp Okulu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

quote:

mf 2 de 132k olmuşum şansım nedir sizce? başvuran azsa girebilitem var mıdır?

havadan mı bahsediyorsun?

evet hava harp okulu. Bu kadar kötü bir sırayı almaz ama umut işte
  • uppp
  • quote:

uppp

bu sene hava ve deniz toplam 900 kişi alacak benden söylemesi
  • Nasıl yani ayrı ayrı mı 900 yoksa 450-450 mi?

Birde nereden öğrendiğini sorabilir miyim?
  • deniz ho kazanamadınız diyor zaten. yarın hava harp açıklayacak mı kazananları? 450-450 ise yattık hatta 900 olsa yine yattık. peder vuracak beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Nasıl yani ayrı ayrı mı 900 yoksa 450-450 mi?

toplam 900 kişi .bir yerde okumuştum bulursam yazarım..
  • quote:

deniz ho kazanamadınız diyor zaten. yarın hava harp açıklayacak mı kazananları? 450-450 ise yattık hatta 900 olsa yine yattık. peder vuracak beni

evet yarın öğleden sonra .. kardeş üzülme ama denizi kazanamadıysan havayı kazanman çok çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Nasıl yani ayrı ayrı mı 900 yoksa 450-450 mi?

toplam 900 kişi .bir yerde okumuştum bulursam yazarım..

Hadi bakalım umarım o 900 kişi arasında olurum, DHO'yu ucundan tutturduk, HHO'yu da yarın öğrenicez bakalım.
  • Deniz Harp:Mission Completed

And The Next Level:Hava Harp

Game is Loading & Starting & GO !

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Deniz Harp:Mission Completed

+1903
  • quote:

Tavsiye veriyim mi?

Gittiğiniz gün sizi gruplara ayırırlar size girişte sıra verirler ama bunun bir önemi yoktur önemli olan ön sağlık ve spor testine girecek adaylar gelsin denildiğinde en önlere geçmektir. Kara Harp Okulu için durum böyleydi. Sizi anket doldurmaya götürürler hemen orada da acele edin 180 küsür soruluk anketi acele acele doldurun ne kadar erken bitirirsiniz işiniz de o kadar erken biter. Ben elimde sıra numarası var nasıl olsa diye acele etmedim 7. gruba düştük. Dediğim gibi sabah 7'de girdim akşam 9 gibi çıktım Kara Harp Okulu'ndan. İlk gün 1. grubun işi 12 gibi bitmişti halbuki.

Beklemekten hatta sıkılmaktan bile sıkılırsınız ama 1-2 günde dostluk kurarsınız grubunuzdakilerle. Genelde herkes eleyeceklerse şimdiden elesinler gidelim der. Elendikleri zaman da itiraz edip 1-2 saat daha bekler. Herkesin gidip görmesi gereken bir şey bence.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Tavsiye veriyim mi?

Gittiğiniz gün sizi gruplara ayırırlar size girişte sıra verirler ama bunun bir önemi yoktur önemli olan ön sağlık ve spor testine girecek adaylar gelsin denildiğinde en önlere geçmektir. Kara Harp Okulu için durum böyleydi. Sizi anket doldurmaya götürürler hemen orada da acele edin 180 küsür soruluk anketi acele acele doldurun ne kadar erken bitirirsiniz işiniz de o kadar erken biter. Ben elimde sıra numarası var nasıl olsa diye acele etmedim 7. gruba düştük. Dediğim gibi sabah 7'de girdim akşam 9 gibi çıktım Kara Harp Okulu'ndan. İlk gün 1. grubun işi 12 gibi bitmişti halbuki.

Beklemekten hatta sıkılmaktan bile sıkılırsınız ama 1-2 günde dostluk kurarsınız grubunuzdakilerle. Genelde herkes eleyeceklerse şimdiden elesinler gidelim der. Elendikleri zaman da itiraz edip 1-2 saat daha bekler. Herkesin gidip görmesi gereken bir şey bence.

Kolay gelsin.

Eyvallah sağolasın üstad

Ya zaten öyle çok umutlu gitmeyeceğim amaç şöyle bi atmosfere bakayım 2-3 tane general falan göreyim büyük büyük insanlar ansıl birşeymiş bi bakalım millet neler yapıyor ne düşünüyor bi bakalım yani.

Yoksa ben kimya okuyacağım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Tavsiye veriyim mi?

Kolay gelsin.

Hadi ya bende 6. gruptaydım.
    Anket doldurma yerine (yemekhaneye) en önlerde gitmiştim ama kapıya yakın oturayım erken çıkarız mantığıyla en sona oturmuşum meğersem bize sıra gelene kadar soru kitapçığı kalmamıştı, benden sonra gelenlerin hepsi benden önce çıktı.Elenince baya bi hüzünleniyor insan ama ortam arkadaşlıklar falan süper, sadece 1 gün tanıdığınız kişilerle sınıf samimi sohbetler olabiliyor.Kara Harp Okulu'ndan hüzünle ayrıldım bakalım diğerleri için sonuç ne olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.