Değerli Aday Öğrencimiz; Hava Harp Okulu baraj puanını aşarak seçim aşamalarına katılmaya hak kazandınız. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizi tebrik ediyoruz.
Arkadaşlar sabahın 8 inden beri bunu bekliyordum anca öğrenebilme fırsatım oldu ne kadar sevindiğimi anlatamam.
Yarın bir bakayım.
quote:
Orijinalden alıntı: daNGe®
quote:
Değerli Aday Öğrencimiz; Hava Harp Okulu baraj puanını aşarak seçim aşamalarına katılmaya hak kazandınız. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizi tebrik ediyoruz.
Arkadaşlar sabahın 8 inden beri bunu bekliyordum anca öğrenebilme fırsatım oldu ne kadar sevindiğimi anlatamam.
tebrikler kardeş. 315 i geçtin demek
quote:
Orijinalden alıntı: cobra 2
quote:
quote:
Teşekkür ederim kardeşim.Umarım bundan sonrasınıda geçerim.
quote:
quote:
quote:
quote:
bana resimlerden biraz zor gibi geldi fakat yapılmayacak iş değil. Onuda geçersin inş. içini ferah tut sen. Ha bu arada ben 91 doğumluyum. Ve bu sene çağrılmadım. Seneye tekrar deneme şansım olurmu? 91 liler için son şansmıydı busene=?
Bende sıkı bir adayım arkadaşlar. Herkese bol şans
arkadaşlar mülakatlarda hepinize başarılar ...
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam hangi gün mülakatlara gidiyorsun ben 7 ağustos belki buluşuruz orda
arkadaşlar 91 liler için sonmuydu?
@cobra 2 - Teşekkürler 91'liler için sonmu bilmiyorum sss lere bak daha olmadı HHo'yu ara en sağlıklı bilgiyi oradan alırsın. @$U$PeCT RoCKerS - Sanada bol şans arkadaşım. @draculaozo - Sağolasın. @azazel61 - 2 Ağustosta gidiyorum ben .
birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim bende seneye hava harp'e girmeyi düşünüyorum
ilk sorum ilk kaç bine girmeliyim ? 2. olarak örneğin ben sınavda hava harbi kazandım mülakatlara girdim ama mülakatta yada sağlıkta kaybettim giremedim hava harbe . sonra başka bi tercihime gidebilir miyim ? yoksa 1 sene beklicek miyiz başka bir üniversiteye gitmek için ?
Her sene tercih eden kişi sayısına göre değişir.Belirli bir puan yoktur. 1 sene beklemezsin başka tercihine gidebilirsin.
quote:
Her sene tercih eden kişi sayısına göre değişir.Belirli bir puan yoktur. 1 sene beklemezsin başka tercihine gidebilirsin.
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için . küçüklükten beri en büyük hayalim pilot olmak. üni. sınavındada ilk 10 bin hedefliyorum ama görücez bakalım 1 sene sonra
Rica ederim. Umarım hedefine ulaşırsın.
quote:
Rica ederim. Umarım hedefine ulaşırsın.
sende ulaşırsın umarım
mülakatlara giden arkadaşar YGS ve LYS sonuçlarınız nedir ? bu sene bende girmeyi hedefliyorum. kaç puan yapmıştınız ??
Girecekseniz deniz harp a girin, en rahatı o. Şark görevi marmaris filan
Allah korusun şehit olma ihtimaliniz de çok az diğerlerine göre.
arkadaşlar yok mu cevap verecek ??
arkadaşlar ygs den 285 i geçmek mesele değil. yokmu bi arkadaş geçen sene girip kazanan veya elenen veya tnaıdıgı kazanan. lys den kaç almak gerekir.? tabiki şu puanı alında sizi okula alalım diye bişi yok ama... gireiblmek için lys den kaç puan çekmek gerekir? %70 i göz önünde bulundurarak verin cevabınızı.
benim bildiğim çok kişi çağırıyorlar ama puana da dikkat ediyorlar. yani sen her şeyi geç, yine de puanın düşükse girmen çok çok zor deniz'e. hava için daha yüksek şans var puanın düşükse, çatır çatır eliyorlar çünkü, eğer ki sağlıktan elenmezsen puanın düşük de olsa girme şansın var.