Şimdi Ara

HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı

HarmonyOS 2.0 yüklü cihazlarda kullanıcı sayısı bir ayda ikiye katlandı. İki aydan biraz daha uzun bir süre önce tanıtılan Huawei'nin gelişirdiği işletim sisteminin ikinci versiyonu, şimdiden 50 milyondan fazla cihaza kuruldu.

Ayrıca Bkz.Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız

Hedef yıl sonuna kadar 300 milyon cihaz

Çin haber kanalı CCTV News'e göre, bu rakam 6 Ağustos'ta kaydedildi ve 29 Temmuz itibariyle HarmonyOS 2.0'ın 40 milyondan fazla aktif kullanıcısı vardı. Bu, işletim sisteminin sekiz gün içinde 10 milyon cihaza kurulduğu anlamına geliyor. Şirket burada durmaya niyetli değil ve sistematik olarak hedefine doğru ilerliyor diyebiliriz. Zira Huawei bu yılın sonuna kadar HarmonyOS 2.0'ı, 300 milyondan fazla cihaza yüklemeyi planlıyor.

HarmonyOS iki ayda 50 milyon kullanıcı sayısına ulaştı

Şu anda, Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, nova 5i, Mate 10 Porsche Design, nova 4, nova 4e, Mate RS Porsche Design ve ayrıca Honor X10, 30S, X10 Max, 30 Youth Edition ve Play4 akıllı telefon modellerinin sahipleri HarmonyOS işletim sistemini kurabilmekte. Önümüzdeki aylarda ise Huawei, HarmonyOS 2.0'ı Mate 9 ve P10 akıllı telefonlarında kullanıma sunmayı planlıyor.

Kaynak:https://www.globaltimes.cn/page/202108/1230981.shtml

• geçen HP'da bir alıcı yorumda bulunmuş bunun tableti için, demiş ki: tablet çok güzel ama sorunlu sanırım, hiç bir şekilde google play'a giremiyorum bişey indiremedim".

strore'lar olmadan artık işletim sisteminin çok önemi kalmıyor.

zamanında Blackberry kullanırken, gelen bir mesaj üzerine ios'a geçmiştim.
    çalıştığım banka artık bb store'da hizmet vermeyeceğini yazıyordu.

Huawei'nin son çırpınışları bence, yakında google, yeni bir işletim sistemine geçecek..

• Hangi firma yazılımını win gibi yüklendiği an kendi kendine cihazın donanıma optimize edip çalışırsa o yazılımın son kullanıcı arasında çok hızlı yayılacağını tahmin ediyorum

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    uygulamaları kullanabiliyor nereden uyduruyorsunuz ya google uygulamaları çalışıyor

• alucard116 A kullanıcısına yanıt
    Aynen Youtube'da bir sürü video var ;Google uygulamalarının nasıl yükleneceğine dair, mışları muşları okumak yerine baksaydınız keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Ağustos 2021; 11:31:36 >
  • Çünkü Çin'in 1,5 milyar nüfusu var.

• Şu anda, Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro HarmonyOS işletim sistemini kurabilmekte yanlışınız var bu modeller 2022 ilk çeyreğinde alacak güncellemeyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

evet şimdi baktım varmış.

güvenlik açıkları ile beraber uygulama yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum.

şahsen ben harmony os almam.

yakında android daha hızlı işletim sistemini yeni androidi kullanmaya başlayacak.

Huawei AppGallery var zaten kim ne yapsın Google Play Store'u...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine buraya yazıyorum hanımlar beyler.

Microsoft, Google, Facebook vs büyük şirketlerin olmadığı bir işletim sistemi "Global Pazar" da bir hiçtir.

Alacaklar varsa ona göre alsın.

• Tencent gibi bu firma da arkadan arkadan gelse ve sektörün tüm aktörlerinde hisse sahibi olsa ve sektörü bilerek baltalamak için ucuzlatsa ne gülerim :)

Dinsizin hakkından imansız gelir, yiyin birbirinizi..

Google 'Fuchsia' adında bir işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Ne zaman çıkacağı belli değil ama yanlış bilmiyorsam 3-4 yıldır çalışıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft ve diğer uygulamalar vs hepsi geri adım atacak merak etmeyin, değişikliği kabullenmek zordur ama sağlam rakip olacak HarmonyOS

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

işini görüyorsa tabiki kullanılabilir.

huawei appgallery'de ki uygulamalara şimdi baktım, bankaların bir çoğu var, gerçi millet şikayetçi,

facebook ve instagram yok

e-devlet var,

benim kullandığım diğer uygulamalar yok.

bana göre değil dostum..

• App gallery'nin savunulacak tarafı yok. Whatsapp, facebook yok. Bana gelip apk yükleyin demeyin. Akıllı telefonların bu kadar yaygın olmasının sebebi kullanımının kolay olması. Sokaktaki çoğu insan bilgisayar kullanmazken neredeyse hepsi akıllı telefon kullanıyor.

Hadi diyelim facebook, whatsapp apk ile aştın. Arada yüklemen gereken sitenin güvenlik kamerası için gereken uygulamayı nasıl kuracaksın. Ne app gallery'de var ne apk'sı var. Kapıcıya desene hadi bakalım dayı benim telefon Harmony Os'lu bunun apk'sı var mı

Hadi diyelim komşunun telefonundan apk'yi çektik. Bir bu değil ki. Bir sürü sorunu var. Hadi diyelim netflix uygulamasına önemli bir güncelleme geldi. Akşam google play'e girip tek tuşla güncelle demek varken yok apkpure muş yok petal search aramış da bulamamış hamallığından bahsetmiyorum bile.

Bu yüzden Harmony Os'un Çin dışında yaygın bir şekilde kullanılması çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu çinde 1.5 milyar insan varken çok az bu rakam.

• Bu şirketin önünü çok hızlı gidiyor diye kestiler. Demekki çok iyi.

• Hepsi Çin dedir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: atanamayansantrafor

App gallery'nin savunulacak tarafı yok. Whatsapp, facebook yok. Bana gelip apk yükleyin demeyin. Akıllı telefonların bu kadar yaygın olmasının sebebi kullanımının kolay olması. Sokaktaki çoğu insan bilgisayar kullanmazken neredeyse hepsi akıllı telefon kullanıyor.

Hadi diyelim facebook, whatsapp apk ile aştın. Arada yüklemen gereken sitenin güvenlik kamerası için gereken uygulamayı nasıl kuracaksın. Ne app gallery'de var ne apk'sı var. Kapıcıya desene hadi bakalım dayı benim telefon Harmony Os'lu bunun apk'sı var mı

Hadi diyelim komşunun telefonundan apk'yi çektik. Bir bu değil ki. Bir sürü sorunu var. Hadi diyelim netflix uygulamasına önemli bir güncelleme geldi. Akşam google play'e girip tek tuşla güncelle demek varken yok apkpure muş yok petal search aramış da bulamamış hamallığından bahsetmiyorum bile.

Bu yüzden Harmony Os'un Çin dışında yaygın bir şekilde kullanılması çok zor.

Huawei her ne kadar bu dönem var olabilmek adına harmony os ile devam ediyorsa da google veya abd ambargosu kalktığı anda androide hemen geçecektir.Bu şekilde dünya pazarında var olamaz.

• eski telefonlarımıza yüklenebilse ne güzel test ederdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.