Şimdi Ara

Harmonik Ortalama ve İspat Yöntemlerini Ezberlememize Gerek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harmonik ortalama formülünü veya ispat yontemlerini(olmayana ergi, aksine örnek verme yöntemiyle ispat, deneme yoluyla ispat, doğrudan ispst, çelişki yöntemiyle ispat) ezberlememize gerek var mı? Sınavda çıkarlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: at bükücü

Harmonik ortalama formülünü veya ispat yontemlerini(olmayana ergi, aksine örnek verme yöntemiyle ispat, deneme yoluyla ispat, doğrudan ispst, çelişki yöntemiyle ispat) ezberlememize gerek var mı? Sınavda çıkarlar mı?

sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

quote:

Harmonik ortalama formülünü veya ispat yontemlerini(olmayana ergi, aksine örnek verme yöntemiyle ispat, deneme yoluyla ispat, doğrudan ispst, çelişki yöntemiyle ispat) ezberlememize gerek var mı? Sınavda çıkarlar mı?

sence ?

Bilmiyorum ki soruyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

quote:

sence ?

Bilmiyorum ki soruyorum

kardeş 50 yılda toplam 10 tane çıkmamıştır ama ezberleyeceksen ezberle bu sene ihtimal azda olsa çıkabilir
  • at bükücü kullanıcısına yanıt
    harmonik ortalama bazı soruları harbi kolaylaştırıyo ama bilmeden de çözebiliyosun ispatları ezberlemeye gerek yok bence zaten isimleri açık çok da çıkmıyo zaten ama çıkabilir mi çıkabilir o ayrı
  • Bunların ne yapacağı belli olmaz sen kendini sağlama al zaten zor bir şey değil konuyu açıp cevapları bekleyinceye kadar ezberlemiştin çoktan

• harmonil ortalama meb müfredatında yok, sadece kolaylık olsun diye kitaplarda veriliyor, yani ösym sana direk harmonik ortalamayla ilgili soru soramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam harmonik ortalama müfredatta yoksa gerek yok, bir önermeyi de şu ispatla ispatlamamızı falan isteyeceklerse ispatları ezberleyim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca90

harmonil ortalama meb müfredatında yok, sadece kolaylık olsun diye kitaplarda veriliyor, yani ösym sana direk harmonik ortalamayla ilgili soru soramaz

Hocam 2xy/x+y diye bi formul neyi kolaylastirabilir ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.