Şimdi Ara

harman kardon avr 142+hkts 7 hoparlör sistemi(1299tl) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amorfed

Dün akşam Ikea Meydan MediaMarkt dan AVR 142 + HKTS 7 'yi 1499'a satın aldık. Ürün fiyatı olarak 1599 yazıyordu. Genelde böyle yerlerde pazarlık olmaz ama ben boş atıp dolu tuttum :) Sipariş için görüştüğüm arkadaşa bunda başka bir indirim olmuyor mu diye sordum. Fiyatta bir indirim olursa alabileceğimizi söyledik. Önce bunlarda pek fazla kar marjımız yok, bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum dedi eleman. Daha sonra bir yerlerle görüşüp 100TL daha indirim yaptılar. Demek ki büyük shoplarda da pazarlık edilebiliyormuş

Pazarlık konusunu bende duymuştum... gercekten dediginiz gibi bir yaklaşım gösterebiliyorlarlar... 100 lira 100 liradır ... kablo parası cıkar hiç olmadı :)

• cok ilginc ilk defa duydum mediamarkt ta pazarlık olduğunu hyarlı uğurlu olsun buarada
  • Ben dün gittim AVR 142 'yi 799 TL 'den aldım."Acaba pazarlık yapıp fiyatı düşürebilirmiyim ? " diye gittim 799'a zor indirdim.Ziraa etiket var 799 TL diye.Adam "seti bozamayız , olmaz , şefi bir arayayım" filan dedi.Normal fiyatı 899 TL imiş. Artı seti bozmamak için dediğim gibi oldukça isteksiz davranıyorlar.Neyseki ki ufak bir kıyak yaptı.

Birde bu AVR ile Kocaeli'ne giderken (trenlerde + vapur + otobüs den oluşan bir yolculuk) hayli güzel dakikalar yaşattı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 19 Nisan 2010; 9:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

Ben dün gittim AVR 142 'yi 799 TL 'den aldım."Acaba pazarlık yapıp fiyatı düşürebilirmiyim ? " diye gittim 799'a zor indirdim.Ziraa etiket var 799 TL diye.Adam "seti bozamayız , olmaz , şefi bir arayayım" filan dedi.Normal fiyatı 899 TL imiş. Artı seti bozmamak için dediğim gibi oldukça isteksiz davranıyorlar.Neyseki ki ufak bir kıyak yaptı.

Birde bu AVR ile Kocaeli'ne giderken (trenlerde + vapur + otobüs den oluşan bir yolculuk) hayli güzel dakikalar yaşattı bana.

bende tüm ısrarlarıma rağmen avr ile hoparloru ayırttıramadım malesef.
    seti zaten almıştım ama daha üst bir avr almak için konusmaya gittim. malesef seti bozamayız dediler. sonra seti bozarız ama indırım uygulamayız oldu. yani avr 1000 küsür hkts 7 de 1050 olur oldu.

• Adama sordum.AVR'nin fiyatı 899 TL ancak seti bozma yanlısı değiliz dedi.Bilgisayardan da baktı.Hakikaten 899 gözüküyordu.Ben internette forumlarda 799 TL alanlar olmuş dedim , birde anfilerin orda 799 TL diye bir etiket kalmış.Hal böyle olunca tek satamam , set bozulur vs. demeye başladı.Bende Kocaelin'den sırf bu anfiyi almaya geldiğimi ve anfiyi almadan gitmeyeceğimi espirili bir dille anlatmaya başladım. Şefin haberi yok kendi insiyafimi kullanıyorum diyerek razı oldu sonunda.(şefinide aradı olmaz dedi adam yani başımda)

Biraz ısrarcı olursanız alabilirsiniz diye düşünüyorum.Birde aklınızda olsun.AVR 142 MM mağazaları arasında sadece Beşiktaş'da mevcut.

Ama o kadar zahmete değdi valla.

Edit : Birde böyle bir şey var ama nedir ne değildir bilmem ;
    http://urun.gittigidiyor.com/HARMAN-KARDON-AVR-142-SIFIR-GARANTILI_W0QQidZZ26478016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 20 Nisan 2010; 21:10:52 >

• Birde şu konuda bilgisi olan var mı ; Klavuzda ve cihazın ekranında "kullanmadan önce jelatinini sökün" diyor.Keza amblemin üstünde de jelatin gibi birşey görüyorum.Ancak bu şeyi çıkarmayı becermedim.Sanki ekranla bütünleşik gibi.Çıkarabilen var mı ?
  • O kadar araştırma yaptım bu setin geleceğini önceden öğrendim ancak az kalsın alamıyordum.Hafta sonu cumartesi İzmir mediamarktaydım oradaki arkadaş ile görüştüm,perşembe günü gittiğimde ilk defa teşhirde görmüştüm,teşhire geç çıkarmışlardı,5-6 adet kadar vardı, ancak cumartesi almak için gittiğimde ürünleri göremedim,arkadaşa sordum depoya kaldırmışlar bir adet teşhir 2 adet kapalı kutu var dedi,fiyat olarak 1499 tl ye alan var dedim oda 1444 tl ye vereyim abi dedi(sonradan öğrendim ki hafta sonu kampanyasıymış),axess kart var bende 10 taksite %12,68 vade farkı koyuyor,birçok karta ise oldukça uygun faiz oranları vardı.Ancak bonusa peşin fiyatına 10 taksit vardı,gideyim bonus kart bulayım derken iş pazar gününe kaldı,kartta bulamadık gittik ki ürünlerde cumartesi günü satılmış,ağzımı bozdum ne varsa saydım valla,pazar günü arkadaşta yoktu aksi gibi gaspetlik bizi bulacak ya,neyse bugün 15 gün kadar teşhirde olan sıfır gibi olan ürünü kutusunda tam olarak aldım.Yeni ürün gelme ihtimali yok dedi arkadaş olsa beklerdim ancak teşhirde az kaldığı için tercih ettim.Ayrıca kampanya bittiği için fiyat 1599 tl imiş neyse ben 1399 tl den aldım.Vade farkı ile 1571 tl 10 ay taksit oldu. Bir de bonus kart bulabilseydim iyi olacaktı.Bir ara hkts 11 alayım para olunca da amfi alırım diye düşündüm hkts 11 e en son 1199 tl olur dedi sonra vazgeçtim bu sistemde bana yeter diye.

• Sistemi henüz kurmadım,merak ettiğim bir konu var,avr 142 de surround lar hariç, sadece merkez hoparlörün sesini artırabiliyormuyuz?Dialogları daha iyi duymak için.Mediamarkt taki kişi arttırabilirsin demişti ama doğrumu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 1 Mayıs 2010; 23:55:20 >
  • Merhaba arkadaşlar aranızda beşiktas mağazasında çalışan mı var anlaadım gitti ?
    Avr 142 sadece beşiktas subesinde yok kozyatagı optumum magazasında da var eğer ürünü almak isteyen olursa yardımıcı oluruz mm garantisi altında
  • Arkadaşlar lütfen bu başlıgı değiştirelim fiyatı 1299 değil dir centerin levelini artırıyorsun mediamarkta çalışan dogru söylemiş
  • Teşhirden aldığım avr 142+ hkts 7 sistemi bazı nedenlerden dolayı belli bir süre kullanmayacağım için geri iade ettim.Onun yerine hkts 11 aldım 1,199 tl ye.Çünkü almak istediğim aslında bu hoparlör takımıydı nasılsa bekleyeceğim amfi fiyatlarıda zamanla düşüyor sonra uygun bir amfi alırım dedim.Sistemi 1,399 tl ye almıştım 200 tl hediye kuponu aldım para iadesi yokmuş kartla alımlarda,zaten 200 tl lik kuponlada bir çift ayak alacağım 1-2 hafta sonra gelecekmiş.Para oluncada bir amfi ve bir çift ayak daha aldımmı süper olacak.
    Bu sistem ayakları ile birlikte kuruldumu süper estetik duruyor.Kutuyu kontrol amaçlı açtım üründen tutunda
    ambalajına kadar kalite kendini gösteriyor.Fiyatı ise internet fiyatları ile karşılaştırınca oldukça uygun gibi,
    gerçi telefonla satıcılardan direk fiyat alsam daha uygun bulabilirmiydim bilmiyorum.Daha uygun fiyata
    alan arkadaşlar varmı acaba forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 4 Mayıs 2010; 23:05:34 >

• slm bende geçen hafta bu sistemi fulya mm den satın aldım ve pazarlık olayı çok iyi oldu :)

kablolar vs. eşantiyon gibi oldu...

benim bu sistem ile ilgili bir sorum olacak?

sub-ts7 subwoofer ile avr-142 yi nasıl bağlarsam en iyi sonucu alırım? nette çok araştırdım ancak tam bir cevap bulamadım...

önereceğiniz bağlantı tipine bir de kaliteli kablo da yazarsanız süper olur... teşekkürler

buradan yardım bulurum umarım...
  • sub-ts7 bağlantısı hakkında bir tavsiyesi olan yok mudur acaba?

sanki bir şeyi eksik yapıyorum ve tam verim alamıyorum gibi...
  • Selam beyler bu seti bende haftasonu Ümraniye MM den aldım 1.499 TL , ancak surround hop lerden ses çok az çıkıyor duymak için kulağınızı yanaştırmanız gerekiyor , sorun nerdedir ayarlarından bişi bulamadım sadece pro7 dts stereo gibi bikaç seçenek dışında bişi yok
  • harman kardonlarda DTS-HD Master Audio desteği avr 160 modelinden başlıyor. satın alma kararı verirken bunu dikkate alın mutlaka. hele ki onca para verip bluray alıyorsanız. ama tümü çok iyi amp bunların. mm'deki set ise hem filmde hem de müzikte zıpkın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5150

harman kardonlarda DTS-HD Master Audio desteği avr 160 modelinden başlıyor. satın alma kararı verirken bunu dikkate alın mutlaka. hele ki onca para verip bluray alıyorsanız. ama tümü çok iyi amp bunların. mm'deki set ise hem filmde hem de müzikte zıpkın gibi.

Hd ses bu amfide var da,avr 160 modelinin hdmi den sesi iletip iletmediğini araştırmak lazım,pazar günü bestbuydaydım oradaki yetkili sesi iletmediğini söyledi,ben de o zaman hd sesi çözmesinin ne anlamı var bu amfinin dedim.Yani iyice araştırmak lazım.Ben de uygun fiyata harman kardon avr arıyorum,bu duruma göre avr 255 e yöneldim fiyatın düşmesini bekliyorum.
  • arkadaşlar bundan 4 ay kadar önce mm dan avr142+hkts9 ses sistemi aldım ancak son günlerde sub tan rahatsız edici derecede uğultu sesi geliyor. hemde amfi stand by konumundayken bile bu uğultu devam ediyor. sub ın arkasından yapabileceğim herşeyi denedim ama nafile. sub ın ayarı bende hep orta kademedeydi max a yükseltince ses inanılmaz fazlalaşıyor. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • uğultunun sebebini keşfettim. uydu alıcımda arıza varmış meğer. alıcının amfiye giren kablosunu çıkarınca sorun kalmadı. herkese iyi günler...
  • Merhaba arkadaşlar,

"HarmanKardon 5.1 AVR 142" mi yoksa "Sony STR DH520 7.1 3D AVR" mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.