Şimdi Ara

harman kardon avr 142+hkts 7 hoparlör sistemi(1299tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Dün İzmir mediamarktaydım avr255+hkts11+4 adet ayak için fiyat alacaktım.Daha önce forumda qtrendy nickli arkadaş avr255+hkts11+2 adet ayak olmak üzere 2700 tl peşin olarak mersin mediamarkattan aldığını söylemişti ben de onun için gitmiştim oradan bir kişiyle bayağı uzun sohbet ettik şu an bu ürünlerin ellerinde olmadığını söyledi ancak önümüzdeki 15 gün içinde gelecek siparişler var dedi.bu fiyata bu sistemi alabilirmiyim dediğimde o günkü duruma göre yardımcı olabileceğini söyledi.Ben ona ayrıca Bestbuy da avr141+hkts 7+hk dvd 28 sistemi 2149 tl satıyorlar sizde buna benzer ancak dvd siz bir sistem neden yok dediğimde oldukça süpriz bir cevap geldi.Gelecek ürünler içinde hk avr 142+hkts 7 sistemi 1299 tl den satacaklarını söyledi ancak daha gelmeden kesin bir şey de söylemek istemiyorum aslında dedi.Ancak ben bu fiyattan satacaklarını sanıyorum.Sinema sistemi almayı düşünenler bekleyerek bu fırsatı takip edebilirler.Ben bestbuy daki sistemi 5.1 konser varken dinledim bu fiyata alınacak paket sistemlere fark atar bence.Ayrıca hkts 7 yerine hkts 11 alsam uygun bir fark versem de olur yanıtını aldım.

• avr 142 nin teknik bilgileri

Technique
    Sine Wave Power Stereo Mode (Watt) 2 x 40
    Sine Wave Power Surround Mode (Watt) 5 x 35
    Power Handling, Surround Operation (Watt) 5 x 70
    Frequency Response (Hz) 10 - 130.000
    Radio Yes
    Preset Station Memory 30
    Dolby Prologic II Yes
    Dolby Digital (AC3) Yes
    Dolby Digital EX No
    DTS Yes
    DTS-ES No
    DTS Neo6 No

Ports
    Audio-In 5x
    Front-Audio-In 1x
    Multi-Channel Input 5.1
    Video-In 3x
    Video-Component-In (YPbPr / YUV) 2x
    Digital Optical Input 2x
    Optical Digital Front Interface 1x
    Digital Coaxial Input 2x
    Digital Coaxial Output 1x
    Digital Coaxial Front Interface 1x
    Subwoofer Yes
    Front Game Console-In Yes
    HDMI Input 3x
    HDMI Output 1x
    Headphones Yes
    Network (Ethernet) No
    USB No

General
    Remote Control Yes
    Colour Black / Grey
    Width (mm) 440
    Height (mm) 165
    Depth (mm) 382
    Weight (kg) 10,9

avr 142 nin 145 ;146 v.b seriden önce çıktığını sanıyordum.(Amazon.de) de araştırınca bu siteye eylül 2009 da eklendiğini gördüm. 145 ve 146 da olmayan hdmı bağlantı birimi bu recevier da var bazı ses kodekleri
    yok.Ayrıca hdmı switching yazıyor.Bu tam olarak ne anlama geliyor?Bilen bir arkadaş cevaplarsa çok iyi olur.

• Sorumun cevabını buldum arkadaş net bir şekilde açıklamış

quote:

Orjinalden alıntı: ctia

Herkese Selamlar,
    Arkadaşlar öncelikle her hdmi girişi olan receiver hdmi'dan gelen sesi hoparlörlere dağıtamaz. Özellikle bazı eski model avrler sadece hdmi switching yapabilir, yani birden fazla hdmi inputlarından gelen ses ve görüntüyü seçip hdmi çıkışına yönlendirmenize izin verirler. Bu avrlerde hdmi çıkışını tv'nize bağlarsanız sesi de tv'nin hoparlörlerinden alabilirsiniz. Daha önceki mesajlarda ismi geçen receiverlerdan sony str-dg700, yamaha rx-v361/461, manuallarında da belirtildiği gibi sadece hdmi switching yapabilen receiverlardır. Bunun anlamı dvd player'dan tek bir hdmi kablosunu receivera bağlayarak ses alamamanız ve sesi taşımak için ikinci bir digital ses kablosu (optik/ koaksiyel) kullanmanız gerektiğidir.
    Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: ctia

eğer receiverınızı yüksek bitrate'li yeni nesil ses formatlarını (DD+, DDTrueHD, DTS-HDMA gibi) dinlemek için kullanmayı düşünmüyorsanız hdmi giriş çok da gerekli değildir denebilir.. tabi birkaç hdmi çıkışlı kaynaktan gelen görüntüleri kolayca receivardan switch etmek istemiyorsanız..
    ancak HD-DVD ve blu-ray oynatıcılara sahipseniz hdmi dan ses alabilen bi receiver şarttır. çünki optik bağlantının bandwidth'i yetersiz olduğundan sesler orjinal çözünürlüklerinde değil, oynatıcı tarafından DD veya DTS'e indirgenerek gönderilir ve düşük çözünürlüklü ses alırsınız..

• İki hafta sonra tekrar mediamarka gittim, avr 142+hkts 7 sistemin henüz gelmediğini, tedarikçi firmanın malların gümrükte olduğunu söylediğini öğrendim.Bestbuy daki hk avr141+hkts7+hk dvd28 setinin fiyatını 2149tl den 1999tl ye indirmişler ve son fiyat diye not yazmışlar.İnternetten bu sistemin yaklaşık 2800 tl ye alınabileceğini gördüm.Fiyat olarak iyi, ancak dvd 28 e gerek yok bence tek fiyatı neredeyse 700-800 tl civarı,bu sistemin yerine avr142+hkts7, 1299 tl olan olsa çok iyi olurdu.Amazon.de sitesinde bile 675 euro bu ikili.Bu arada pioneer 919 avr vardı bestbuy da çok şık cihazdı fiyat 1450 tl civarındaydı,mediamarkta ise denon avr 1910 nun fiyatı 1499 tl idi oradaki arkadaş bir miktar indirim yapabileceğini söyledi.Ben de şu an denon,pioneer ve gelecek set arasında seçim yapacağım.
  • Arkadaslar merhaba ben mediamarkt de calışıyorum söylediginiz set stoklara girmiştir fiyatıda 1599 tl dir
  • Stoklara girmesi iyi olmuş, ancak fiyat olarak tahmini verilen rakamın(1299tl) oldukça üstüne bir fiyat ayarlanmış.Hadi 1399 tl olsa anlıcam o zaman iyi bir tercih olurdu.Yine de alınabilir tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berti53

Arkadaslar merhaba ben mediamarkt de calışıyorum söylediginiz set stoklara girmiştir fiyatıda 1599 tl dir

hangi mm desiniz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante81410

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Stoklara girmesi iyi olmuş, ancak fiyat olarak tahmini verilen rakamın(1299tl) oldukça üstüne bir fiyat ayarlanmış.Hadi 1399 tl olsa anlıcam o zaman iyi bir tercih olurdu.Yine de alınabilir tabii.

Arkadaşlar bu ürün media markt beşiktaş mağazasındaydım bugün kağış kapış satıyorlar
    kartımın limiti yetmedi bu ürün gerçekten fiyatına göre süper 2499 a idi geçen ay baktığımda
    yarın biraderle 2 ad. alırım tavsiye de ederim dinlemeke fayda var

Harman Kardon Avr 255 satılık yeni 1 haftalık kutulu

Arkadaşım bu set hiçbir zaman 2499tl olmaz.Sen başka bir harman kardon set ile karıştırmış olabilirsin ya da oradakiler fiyatı şişirmişler.Bestbuy da bu set+dvd 28 1999tl ve hala satışta hatta bugün oradaydım.Esasında mediamarka gelmiştim oradaki bir satıcı arkadaşla daha önce bu set ile ilgili konuşmuştum ve 1299 tl fiyat tahmini verilmişti.Bugün tekrar konuştum ürünler henüz depoda abi dedi.Fakat bu seti PS3 ile kampanyaya sokacaklarmış bugün biraz kalabalıktı beklersen fiyatı sorar veririm dedi ama ps3 bana yaramaz.Belki fiyatı biraz kırıp bu seti ben de alabilirim.Sesi oldukça tatminkar.1500 tl gibi bir fiyat alırım diye düşünüyorum.Birde hkts 7 nin orjinal ayaklarını uygun bir fiyata bulursam tam takım olur.

• merhaba arkadaşlar,

Bu cihazı bugün bende aldım. İnanılmaz bir cihaz. Fenerbahçe - Galatasaray maçını hd olarak ve bu ses sistemine bağlayarak seyrettim ki benim için inanılmaz güzel bir tecrübeydi. Tabi projeksiyon hd ve perde vardı. Hani bu fiyata değer mi diye soracak olursanız kesinlikle değer. Tavsiye ediyorum. Gidin görün ve dinleyin. Sonra karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante81410

vala birader media markt beşiktaş tan bugün 2 ad aldım canavar gibi
    bana güzellikte yaptılar tanesine 1599 tl verdim ikisininde yanında navigon 1300 navigasyoncihazı verdiler 2 ad.

bence alınacak cihaz...

Harman kardon 1 haftalık kutulu avr 255 1500 TL

navigasyon cihazını kendilerimi teklif ettiler size yoksa sizmi talep ettiniz yanında hediye olarak,ben izmirdeyim bu seti almayı düşünüyorum indirim talep edeceğim konuştuğum arkadaştan,indirim olmazsa sizin durumdan bahsederim hediye vermişler beşiktaş mediamarktta derim belki navigasyon cihazinı verirler belli olmaz

• Sadece AVR 142 bulunabilir mi acaba bu MM'lerde ?
  • avr 142 bestbuy da var 1079 tl fiyatı var, ancak MM de seti bozup verirler belki ayrı ayrı satışta olabilir
  • selamlar.
    hanım hediye olarak bu sistemden almış bana. ben daha ucuz sistemler düşünüyordum şahsen. sony nin blueraylı 300 sistemi, sony nin wg800 ve onkyo gibi
    düşündüğüm fiyatdan daha yüksek olunca içime sinmedi biraz. acaba bu fiyatı hak eden bir sistemmidir ?
    yoksa apartman dairesinde nasıl olsa sesi fazla acamayacagım için daha ucuz sistemlere yonelmek mi daha uygun olur?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhappyb

selamlar.
    hanım hediye olarak bu sistemden almış bana. ben daha ucuz sistemler düşünüyordum şahsen. sony nin blueraylı 300 sistemi, sony nin wg800 ve onkyo gibi
    düşündüğüm fiyatdan daha yüksek olunca içime sinmedi biraz. acaba bu fiyatı hak eden bir sistemmidir ?
    yoksa apartman dairesinde nasıl olsa sesi fazla acamayacagım için daha ucuz sistemlere yonelmek mi daha uygun olur?
    teşekkürler

Çok şanslısın .... biz ufak yolluda olsa kendi paramızla ev sinema sistemi sokmaya çalışıyoruz eve .. senin hanım alıyo... valla şanslı değil hatta ballısın ::):):)

soruna gelince.... kesinlikle o fiyatı hakediyor o sistem ..gecen gün MM de dinledim .. gayet iyi çalıyor... ses kalitesi kötü deil.. sinema performansı ise oldukça tatminkardı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

quote:

selamlar.
    teşekkürler

Çok şanslısın .... biz ufak yolluda olsa kendi paramızla ev sinema sistemi sokmaya çalışıyoruz eve .. senin hanım alıyo... valla şanslı değil hatta ballısın ::):):)

soruna gelince.... kesinlikle o fiyatı hakediyor o sistem ..gecen gün MM de dinledim .. gayet iyi çalıyor... ses kalitesi kötü deil.. sinema performansı ise oldukça tatminkardı ...

sorma. adı güzel aslında "hediye" ama ödemeye gelince eş durumu malum. tek kasadan cıkınca; ucu bana da dokunuyo
    durum böyle olunca bakar arastırır oldum aslında yoksa şekil şemali güzel görünüyor. geri veririm diye bağlamadım o yüzden sesine bişey diyemiyorum

• devam et deiştirme pişman olmazsın.. hele kompakt sistemler ile deiştirmeyi hiç düşünme..

quote:

selamlar.
    teşekkürler
  • Beşiktaş MM'yi aradım."telefonda fiyat veremiyoruz" diyor görevli.
    Oldu , sırf bunun için Kocaeli'nden İstanbul'a gelelim öyleyse.

Birde bu MM'nin world kartla anlaşması yok muydu ? Görevli vade farkı alıyoruz sadece bonusa peşin fiyatına 9 taksit var dedi.

Offf.
  • Uzun süredir world ile çalışıyorlardı artık bonus ile çalışıyorlar.
  • sistemi kurdum.
    fakat hdmi kötü olmuş. hdmi den ses almıyor. bendede sadece hdmi çıkışı olan cihazlar var. (herhangi bir optik yada coax cıkışı olmayan hemde) onları nasıl baglayacam anlayamadım

birde arkadaslar. bu hoparlorlerin ayarları nasıl yapılır.
    bir tane ses şiddeti ve bir de delay ayarları var.
    "ses şiddeti" tüm hop .ve sub için, "delay" bunlara artı olarak av sync olarak milisaniye olarak var.
    bilgisi olan?
  • Dün akşam Ikea Meydan MediaMarkt dan AVR 142 + HKTS 7 'yi 1499'a satın aldık. Ürün fiyatı olarak 1599 yazıyordu. Genelde böyle yerlerde pazarlık olmaz ama ben boş atıp dolu tuttum :) Sipariş için görüştüğüm arkadaşa bunda başka bir indirim olmuyor mu diye sordum. Fiyatta bir indirim olursa alabileceğimizi söyledik. Önce bunlarda pek fazla kar marjımız yok, bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum dedi eleman. Daha sonra bir yerlerle görüşüp 100TL daha indirim yaptılar. Demek ki büyük shoplarda da pazarlık edilebiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorfed -- 13 Nisan 2010; 11:36:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.