Şimdi Ara

Harley Davidson bot hakkinda sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su aralar harley davidson gibson bot almayi dusunuyorum yalniz sorularim var.
    1-) süet derisi oldugundan sıkıntı olur mu bilemiyorum(ama tum botlar genelde suet oluyor zaten)
    2-) bazi yerlerde yesil kundura uretiyor yaziyor bu dogrumudur
    3-) ankara da guvenilir ve ucuz alabilecegimiz bir yer var midir?
    4-) eski sezon yeni sezon arasinda bir fark varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni sezon yeni teknoljiyle uretilmistir.
    Alirken adi olan guvenilir bir yerden alman lazim.
    Suet deri falan farketmiyor, her turlu guzel bir bot yani

• Süet bot almadım bilmiyorum ama temizlemesi sıkıntılı oluyo çizme olarak var . Harley Davidsonları Türkiyede yeşil kundura üretiyo zaten bayadır . Botu yada çizmesi fark etmez buzda kayar karda kayar içi buz gibi olur haberin olsun . Modeller klasik zaten sezon farkı olmuyo ama yeni modelleri var bu yılın
  • çok ağır oluyor ya ben giyemiyorum şahsen catla harley arasında kalmıştım son dk cat denedim direk aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Süet bot almadım bilmiyorum ama temizlemesi sıkıntılı oluyo çizme olarak var . Harley Davidsonları Türkiyede yeşil kundura üretiyo zaten bayadır . Botu yada çizmesi fark etmez buzda kayar karda kayar içi buz gibi olur haberin olsun . Modeller klasik zaten sezon farkı olmuyo ama yeni modelleri var bu yılın

Hocam cidden ici soguk mu oluyor ayakkabinin ? Bende onun icin ayakkabi degistiriyorum zaten 240 lira fiyati var onu verip ayaklarim donacak mi gercekten :) birde fermuarli jim modeli mi secsem yoksa gibson modeli mi bilemedim :)

• Zamanında almıştım pişman oldum sonradan. Çok ağır bot ayağın ağırıyor yürürken çok rahatsız ediyor kesinlikle rahat değil uzun yürüyüşlerde kullanamazsın. Bir de tabanı karda buzda çok kayıyor sakatlık çıkarması muhtemel tipi dışında hiçbir özelliği yok. Sorularınla biraz alakasız ama almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum almayın aldırmayın uzak durun.
  • Ben kullanıyorum 1 sene oldu süper. SS de atarım bir ara suya batıyorum çıkıyorum bir şey yok bu karlı havalarda çok iyi gidiyor. Tabi bu bot %100 su geçirmez değil %80 %90'a kadar geçirmiyor ayrıyetten ağır. Mümkünse çizme olandan al giyip çıkarması kolay benim ki bağcıklı baya üşeniyorum. Tabi bu botla çok yürünmez ağır sakin yürüyeceksin. Tavsiyem ayağına tam oturanı al babamla gitmiştim 1 numara büyük al dedi bende aldım çıkıyor,aslında spor ayakkabı da 44 giyiyorum ama bot'un kalıbı da büyük 43 alsam yeridir ben ne yaptım 45 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar harley davidson ...
    13 yıl önce açıldı
    -SATILDI- Harley Davidson bot 44
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Ben kullanıyorum 1 sene oldu süper. SS de atarım bir ara suya batıyorum çıkıyorum bir şey yok bu karlı havalarda çok iyi gidiyor. Tabi bu bot %100 su geçirmez değil %80 %90'a kadar geçirmiyor ayrıyetten ağır. Mümkünse çizme olandan al giyip çıkarması kolay benim ki bağcıklı baya üşeniyorum. Tabi bu botla çok yürünmez ağır sakin yürüyeceksin. Tavsiyem ayağına tam oturanı al babamla gitmiştim 1 numara büyük al dedi bende aldım çıkıyor,aslında spor ayakkabı da 44 giyiyorum ama bot'un kalıbı da büyük 43 alsam yeridir ben ne yaptım 45 aldım

Hocam agirlik hic problem degil simdiki botlarimi da uzun sure giymeyip bir anda giyince agri yapiyor arada olur o yani :) ama aklima takilan soguk oluyor mu ici ? Sirf bu yuzden bot degistiriyorum zaten ? Ayrica birde jim modeli var bunun fermuarli olani onuda alabilirim daha pratik olur diye

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Soğuk olur mu bilmem ama alttan ısıtmalı değil ilk giydiğinde soğuk olur giydikçe ısınır ayağında. He yazlık çorapla da giyme kalın çorapla giy. Yani benim ayağım üşümüyor.
    Bu daha iyi bundan al

Benim ki bundan

• Anladim hocam cok tesekkur ederim ;)

• alma pişman olursun. çok ağır
  • bende harley alacaktım vazgeçtim bunlar aldım pişman mıyım hayır memnun muyum evet
  • beyler bu botu aldıktan sonra bide motor almak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.