Şimdi Ara

HARİKA BİR SAAT !! U.S POLO ASS'N 1890

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • U.S POLO ASS'N 1890 UNISEX KOL SAATİ (YEŞİL)
    # İsviçre Yapımı
    # Paslanmaz Çelik Kasa
    # Hakiki deri Kayış
    # Şık ve zarif görünüm

Gerçekten çok şık bir saat arkadaşlar.. Sizin de gördüğünüz üzere unisex.. Hem bayan hem erkek kullanabilir.. Hepsiburada'dan almıştım bir kere bile kullanmadım.. Kullanılmadığını kordonundan anlayabilirsiniz..

Bu da saatin linki :
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=316448&productid=sapoloyes

Saat resimdekinin aynısıdır.. Yorumlara bakarak saat hakkında daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.. Çok satılan saatler içerisine girmişti bir aralar

İstediğim fiyata gelince 70 YTL Saatin hiç kullanılmamış olduğunu unutmayın lütfen.. Hediye etmenizde bir sorun olmayacaktır bu yüzden.. Ayrıca saat orjinal kılıfıyla beraber gönderilecektir.. Kılıfın üzerinde sadece dura dura oluşan tozlar vardırKısacası bana hepsiburada'dan nasıl geldiyse size de o şekilde gönderilecektir..

Lütfen takas teklif etmeyiniz..Kargo alıcıya aittir..

Saygılar.. İl Uşak..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Referanslar: Bukalemun , Lacrymatoire , Noxco , dravdan , syruse , arda1811 , sakgoz79 , Penryn , gLam , ChelseaFC , Bilinmeyen , KATADE , cengaver029 , öztin , muhdem , ulashh1907 , ogel , altincicadde , wolkan33 , ermanunal01 , oKsEAt , baracus , Huseyin_198600 , xhasanx , cool_boy10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.