Bildirim
Renault 9 broadway mi? 11 flash S mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen? -
Flash S konfor ve donanım olarak broadway'den daha iyidir. İkisi arasında en önemli farkı motor ve yürüyenin nasıl olduğu oluşturur. Bence iki aracı da işi bilen bir ustaya gösterip kararınızı ona göre verin. Flash'lara yakıt olarak broadway'den fazla olduğu söylenir ancak aradaki fark lpg'de yok denecek kadar azdır ve Flash motor olarak 1.7 olduğundan daha performanslıdır. Bir de çoğu Flash kazalı ya da taklalı olabiliyor buna da baktırın. -
cevabınız için teşekkür ederim birde acaba flash ın noter masrafı ne tutar bilgilendirirseniz sevinirim,saygılar. -
Arabayı alırım bir daha da satmam binerim diyorsanız flash ı alın çünkü daha perfomanslı ve motor da yeni diyorsunuz, ayrıca 93 model 87 ye göre daha iyi olur.
Ancak sonradan satar başka araç alırım diyorsanız Broadway ı düşünün çünkü ikinci elde flash ı eleden çıkarmak çok zor olur. Broadway ise hele temizse hemen elden çıkarabilirsiniz... -
flash -
quote:
Orijinalden alıntı: TİGER1907
flash
Gerçekten çok açıklayıcı olmuş, bende sizin teknikle bilgilendireyim arkadaşı;
Broadway -
noter masrafı ne tutar acaba arkadaslar flash ın? -
NOTER MASRAFI PEK DEGISMEZ ORTALAMA RUHSAT NOTER TRAFIK SIGORTASI 500 TL TUTAR BAKIMLI İSE FLASH IKISIDE AYNI TEMIZLIKTE İSE BRODWAYquote:
Orijinalden alıntı: ceyhunsx
noter masrafı ne tutar acaba arkadaslar flash ın?
-
bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar -
temiz flash s bulursanız kaçırmayın.broadwayle pek bir farkı yokmuş gibi duruyor fakat koltuklar göstergeler vs daha çekici yapıyor flashı -
ben broadway diyorum... zaten 2.elde her şey belli oluyor.. broadway tercih sebebi... -
flash diyorum. iki sene öncesine kadar 91model flashım vardı. bir kez yolda kaldım feci sekilde moralim bozulmustu fakat işin aslı ortaya cıkınca cok güldüm:) bobin kablosu yerinden cıkmıs...:) bunu arıza olarak saymazsak hiç bir dert cıkarmadı bana. lpg vardı ve uzun yolda sabit 120 ile kokluyordu gazı. hesaplamıstım ama unuttum ne kadar yaktıgını. aklımda lpg de sasırtıcı az yaktıgı kalmıs. koltukları zamanının spor koltuklarıdır. bagajı buyuktur fakat benimkinde lpg tankı epey yer kaplıyordu. kışın keçi gbidir ki zaten 9-11-12 serisinin özelliğidir bu. içmekanda broadwayden farklı olarak göstergelerin ısık parlaklıgının ayarlanabilmesi, spor ön koltuklar, spor direksiyonu sayabiliriz.arka camın önü de broadwayınkinden en az 2 kat geniştir. (bagajın üst kapagı oluyo tam olarak). frenler motorun yapabildidiklerine göre braz zayıftır erken fren yapmak yerinde olur. performansa gelince.. zaten flashlar için soylenebilcek en iddialı seyler performansla ilgilidir. flash 1721lik karburatorlu motoru ve toplamda yanılmıyorsam 960kglik agırlıgı ile günümüzün çoğu 1.6lık atmosferik motorlu araclarından geri kalmaz. kalkıs ve ara hızlanmalar 15-20 yasındaki ucuz bir arac için mukemmelin ötesindedir. ben son hız olarak bolu ankara otoyolunda 210km görmüştüm fakat cesaret edip daha fazla sansımı zorlamadım azraille saka olmaz:) kalkısta flashın gecebildigi aracları burda yazarsam polemik cıkar onun için yazmıyorum:) ama tabiki agresif kullanımda benzine acımaz bu arac. ben helal olsun ogluma hem gidiyo hemyakıyo diye avutuyordum kendimi. gitmeyip cok yakmasından iidir sonucta:) flash ile broadwayın farkı performansdır. lpg de flash cok yakmaz ikisinin tuketimi yakındır.
-
Arkadaşlar kararsız kaldım flashlar çok yakar ve parçası brodwayden daha pahalı denıyor dogrumu acaba? -
Merhabalar...
Çocukluğum reno 9 larla geçti... R11 i ise öğrenci iken 307 çok km yapmasın diye almıştım...
Eğer R11 orjinal ise kesinlikle flash s derim...
yakıtı broadway den çok çok fazla olmaz o konuda sıkıntınız olmasın hatta uzun yolda kullanılan uzun vites oranları sayesinde tüketim aynı değerlerde olucaktır... -
Flash alıp, spor yay taktırın. Lastikleri 205 taban yapın.
Aracın yol tutuşu artacaktır.
Kule gergisi de taktırın.
Bu sayede araç stabil olacaktır. -
Renault 9 iyidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X