Şimdi Ara

Harici Ses Kartı Tavsiyesi. Uzmanlardan Tavsiye Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook da kullanmak üzere harici ses kartı almak istiyorum. Ağırlıklı olarak müzik ve video için kullanacağım. Arada oyunda oynuyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Bütçe 200tl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 18 Ağustos 2013; 6:04:10 >

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Sisteminiz nedir 5.1 mi 2.1 mi
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Sisteminiz nedir 5.1 mi 2.1 mi

Kulaklik ile kullanacagim. Sanal 7.1 destekli kulakligim. Mümkün olan en iyi sesi almak istiyorum. Ileride ses sistemi baglama ihtimaline karsinda ses kartinin 5.1 mümkünse 7.1 ses verebilmesini istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Bütçeniz önemli ucuz istiyorsanız creative x-fi surround 5.1 öneririm
    Müzik için ve 2.0 2.1 sistem için audiotrak prodigy cube öneririm
    Eğer profesyönel birşey arıyorsanız m audio ve e-mu nun usb ile bağlanan ses kartları var araştırınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Bütçeniz önemli ucuz istiyorsanız creative x-fi surround 5.1 öneririm
    Müzik için ve 2.0 2.1 sistem için audiotrak prodigy cube öneririm
    Eğer profesyönel birşey arıyorsanız m audio ve e-mu nun usb ile bağlanan ses kartları var araştırınız

Creative wi-fi 5.1 pro performansindan memnun eder mi? 200tl lik bütçe icin en iyisi bu mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.