Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi ve Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Günlük işlerim için (mail, sosyal medya yönetimi, internette gezinme) bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
    15,6" ekranın kullanım rahatlığı çok daha fazla olsa da taşıma ve daha az yer kaplaması yüzünden için 14" ekran daha mantıklı geldi.
    Bilgisayarda yaptığım işler için en basit bilgisayar bile işime görse de almışken uzun ömürlü, kasası kaliteli ve hızlı bir bilgisayar arıyorum.
    Aklımda aşağıdaki bilgisayar var. Ram'ı boş slot olduğu için 20 GB'a yükseltebiliyorum.

Fiyatı 3.750 TL ( Ram'ı 20 GB'a yükselttiğim senaryoda 4.100 TL olarak düşünebiliriz.)
    urun.n11.com
    Acer A514-52g İ5 8gb 256gb Ssd 2gb Mx250 Lx 14" Fhd Nx.he1ey.001 - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-a514-52g-i5-8gb-256gb-ssd-2gb-mx250-lx-14-fhd-nxhe1ey001-P375195528

Acer markası ve bu model için düşünceleriniz neler? Daha mantıklı bir model bulursam bütçe için problemim yok.
    Dell, Lenova gibi daha sağlam markalara mı yönelmem mantıklı olur bilgisayarlar hakkında az bir bilgim oldugu için kararsızım.
    Yorum ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakalin -- 14 Ocak 2020; 20:56:21 >

• _____________________________

• İlettiğiniz ilandaki ultrabookların Türkiye'deki fiyatlarına baktım.
    Sizce alttaki ürün 7200 TL'ye değer mi, kasası, markası,özellikleri vs 3.000 TL daha fazla ödememe değer mi?

• sizinkine benzer özelliklerde ama 15inch. ips ekran rami 8e artırmayı düşünürsek 3900gibi bir fiyat.

• Geçen yıl 11.11 den 81FK005MTX
    Bu bilgisayarı aldım. Fakat o kadar memnun değilim ki çıldırtacak hale getiriyor insanı. Yani bilgisayardan iş yapmak zorunda kaldığım zaman ya erteliyorum ya iş yerinde halletmeye çalışıyorum. Bilgisayar açılma hızı ortalama 2 dakka. Ama sonrasında en az 4-5 dakka bekleyelim ki kendine gelsin bi Chrome açabilelim. Açınca da çoğu zaman yanıt vermiyor diyor. Bir buçuk yıl geçti maksimum 15 defa açmışımdır. O yüzden windows lisansı da almadım. Her seferinde aynı sıkıntı. Başka yerlerde yorumları iyi olunca şüphelendim acaba benim bilgisayarda mı sıkıntı var. Bide ilk zamanlar ssd yok diye yavaş diye düşündüm keşke iade etseydim. Ssd de almak istiyorum belki düzelir. Hangi ssd buna uyar nasıl bir ölçü olmalı hız olmalı bi yardımcı olan olursa sevinirim. Açtığımda bilgisayara zerre yüklenmiyorum ne oyun ne program. Film indirmek yapılan maksimum iş. Bana bi akıl veren olursa çok makbule geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.