Şimdi Ara

Harici Seagate SSD (Amazon.com.tr) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
12.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    içine ne yüklesem ne koysam diye hala düşünüyorum kullanmaya kıyamadım :)

@KsofT - AKsoftWeb
  • Çok hızlı güzel taşınabilir bir SSD fakat alanlar ne için aldı cidden merak ediyorum.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ben macbook'u dışarıda kullanırken lazım olur diye almıştım da sonra gereksiz geldi iptal ettim. Ama hala aklımda 1TB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 19 Kasım 2019; 22:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ama harici diske ben dosya atıyorum. küçük dosya da pek olmuyor. harddisk bile olsa yine 100MB/s hızı oluyor. biri beni aydınlatsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bitmiş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 21 Kasım 2019; 0:42:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    acaba cuma günü daha da düşer mi? sipariş verdim yine ama iptal etsem mi diye düşünüyorum :D
  • Son (sözde) indirimlerden aldığım en güzel şey kesinlikle bu 500gb Seagate SDD. Gömleğinizin cebine yada cebinize koyup istediğiniz yerde istediğinizi götürebilirsiniz. Ben her defasında 4 - 5 flashdiske sığdırdığım program referans dosyalarımı bunun içine koyup artık gittiğim her yere götürebileceğim. Elbette önemli bilgileri yedekleyecek olanlar diski mutlaka şifrelesinler. Böyle şeylerin kaybolma ihtimali daha fazla oluyor :)

Fiyatı düşerse 1- 2 tane daha almayı düşünebilirim.

Orijinalden alıntı: dpcmsx

Son (sözde) indirimlerden aldığım en güzel şey kesinlikle bu 500gb Seagate SDD. Gömleğinizin cebine yada cebinize koyup istediğiniz yerde istediğinizi götürebilirsiniz. Ben her defasında 4 - 5 flashdiske sığdırdığım program referans dosyalarımı bunun içine koyup artık gittiğim her yere götürebileceğim. Elbette önemli bilgileri yedekleyecek olanlar diski mutlaka şifrelesinler. Böyle şeylerin kaybolma ihtimali daha fazla oluyor :)

Fiyatı düşerse 1- 2 tane daha almayı düşünebilirim.
    Minik ve hafif olması cezbedici tarafı fakat düşündüren tarafı ise, disk bozulduğunda içindekilerin kurtarılma ihtimalinin olmayışı, ya da hdd lere nazaran çok az olması.. hdd ağırdır yavaştır ama içindekileri kurtarma olasılığı yüksektir . O yüzden ssd lere arşiv marşiv vb emanet edilmez,

• 'Kablosu kendinden büyük.'

Deneyen olmuştur, belki söyleyen de:
    mikro usb (telefon şarj) kablosuyla çalışıyor,
    ama hız farkediyor mu bilmem.

@KsofT - AKsoftWeb
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.