Harici Hdd ye windows kurulabilir mi ? Kurulabilirse nasıl kurulur usb den çalışan 2,5" HDD var birde elimde şirket biligisayarı var her şeye sorun yaratıyor hiç bir program kuramıyorum bunu başarabilirsem bilgisayar almama gerek kalmaya bilir olmazsa bilgisayar alacam
biostan açılışı usb den göstererek kurup ordan windows u çalıştırabilirsin
Windows usb disk gibi çıkartılabilir ortamlara kurulamamakta. İçindeki disk pc ye takılır ondan sonra o diske windows kurulduktan sonra usb diske takılırsa belki (Bu satırı attım denemeden bilmeyiz :) )
o ikinci diski MASTER olarak ayarla, win kurulu olan diski ise Slave olarak ayarla
quote:
Orjinalden alıntı: sse
Windows usb disk gibi çıkartılabilir ortamlara kurulamamakta.
ben kurup da kullanan gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: sse
Windows usb disk gibi çıkartılabilir ortamlara kurulamamakta.
ben kurup da kullanan gördüm
Maşallah o zaman Nasıl yapmışlar peki bir bilgin varmı ?
harici diski bilgisayara taktıktan sonra pcye windows kurmaya çalıştıığında hdd bölümünde usb diski gözükecektir oradan usb diske kurulum yaptığınızda kurulum yapabilirsiniz yanlız bir hatırlatma eğer ben bunu usb takıp bunla başlatayım sonra çıkartıp diğer xp ile çalışayım diyorsan onuda denemedim ama tahminice önce bilgisayara bağlı xp kurulu diski sökmen gerekir kurulumu bitirip gerekli ayarları tamamladıktan sonra hdd takabilirsin biostan usbdiski birinci sıraya ikinci sırayada normal hddyi aldığında usb disk takılı iken usb diskteki xp takılı değilken açarsan normal hdd deki xp çalışacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme