Şimdi Ara

Harici Hdd Sistem olarak görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar eski laptopumdan çıkan 320gb Hdd'yi hdd kutusuna koyarak harici hardisk haline getirdim fakat hdd yerel disk olarak gözküyor 100mb ayrılmış sistem dosyası olarak ayrı bir birim görünüyor disk yönetiminden bu birimi sildim daha sonra hdd'yi biçimlendirdim fakat disk yönetiminde bu alan ayrılmamış alan adı altında hala görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 22 Aralık 2013; 23:08:58 >

• aarda06 kullanıcısına yanıt
    google aramasını kullanarak "easeus partition master" yazdığında free versiyonunu indir. kurulum bittikten sonra açılan programda 100 mb lık kısmı sil ve diğer alana ekleme yap. Daha sonrasında programı kapat. kapatırken değişiklikleri uygulamak ister misiniz diye soracaktır ve buna onay ver. Program kapandıktan sonra 100 mb alanın kaybolduğunu göreceksiniz.
  • sgiritli kullanıcısına yanıt
    Dostum disk yöneticisinde onu hallettim fakat harici hdd şu anda yerel disk olarak görünüyor içinde önceden sistem yüklüydü biçimlendirmesini filan yaptım ama bir türlü flash gibi kullanamıyorum ben bu diski sıfırlayıp tıpkı bir flash gibi kullanmak istiyorum
  • içinde bilgileriniz varsa yedekledikten sonra disk yöneticisinde diskin bilgilerinin yazdığı sol kutucuğa sağ tıklayıp dinamik diske dönüştür gibi bir seçenek çıkıyor olmalı onu yaparak dener misiniz? Hala sisteminiz onu temel disk olarak görüyor. Bahsettiğiniz şekilde kullanmak için temel diskten dönüştürmeniz gerekli diye düşünüyorum.
    Hemen deniyorum sonucunu yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nesne desteklenmiyor diyor dinamik disk için ayrıca şu anda hddnin içine video atıp Tv'ye bağladığımda hddyi görüyor fakat içerisini boş olarak görüyor
  • Anladığım kadarıyla sizin sıkıntınız disk türü ile alakalı değil. TV ye bağladığınız için ve çoğu tv NTFS desteklemediği için içeriği göremiyorsunuz. Bahsettiğim programı indirip kurduktan sonra diskinizi FAT32 olarak biçimlendirin ve içerisine bir kaç video atın. Taktığınızda içeriğini göreceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    deneyeceğim hocam fakat gerek usb belleğim olsun gerek diğer harici hddler olsun ntfs formatında iken tv sorun çıkarmadan içeriği görüntülüyor
    Malesef dostum sonuç aynı pc hddyi goruyor fakat sistem olarak görüyor içine attığım dosyaları geri silerken bile geri dönüşüme yolluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.