Şimdi Ara

Harici HDD Sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaau0015hbk-3,5-1.5tb-elements-usb-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=41887

    Arkadaşlar bu hddyi aldım2 gün önce. hd tune programı ile baktım 50 Derece gösteriyor sıcaklığını. bana çok geldi. sizce geri iade edeyimmi?



  • 50 derece çok.Dosya atarken mi yoksa boşta beklerken mi.Çünkü havalar sıcak olduğu için.Veri alışverişi sırasında ısınmış olablilr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkey2008abc

    50 derece çok.Dosya atarken mi yoksa boşta beklerken mi.Çünkü havalar sıcak olduğu için.Veri alışverişi sırasında ısınmış olablilr.



    normal dururken biçimlendiriyordum sadece yavaş biçimlendirme yapıyordum. geri iademi etsem sizcE?
  • yokmu yardımcı olacak arkadaş?
  • kralksk biçimlendirme yaparken 50 derece olması normal o disk için etrafında herhangi bir fan yok çünkü..dikkat etmen gereken normal üzerinde işlem yapmadığın andaki çalışma sıcaklığıdır..O sıcaklığın 40-45 i geçmemesi senin daima lehinedir..Diski her zaman bağlı tutmamaya çalış, işin olmadığında çıkart açık tutma, darbelerden koru..Onun dışında imkanın varsa hafif bir vantilatör tutabilirsin hdd ye :) Geçenlerde öneri istemişsin dahili önermişiz kusura bakma (: Bilseydim WD Elements değil WD My Book Essential önerirdim zira onların 3 yerden hava girişi var biraz daha kolay soğuyacaklarını düşünüyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanderian

    kralksk biçimlendirme yaparken 50 derece olması normal o disk için etrafında herhangi bir fan yok çünkü..dikkat etmen gereken normal üzerinde işlem yapmadığın andaki çalışma sıcaklığıdır..O sıcaklığın 40-45 i geçmemesi senin daima lehinedir..Diski her zaman bağlı tutmamaya çalış, işin olmadığında çıkart açık tutma, darbelerden koru..Onun dışında imkanın varsa hafif bir vantilatör tutabilirsin hdd ye :) Geçenlerde öneri istemişsin dahili önermişiz kusura bakma (: Bilseydim WD Elements değil WD My Book Essential önerirdim zira onların 3 yerden hava girişi var biraz daha kolay soğuyacaklarını düşünüyorum..


    teşekkürler hocam bilgiler için. işlem yapmadığımda 35-36 derece normal yani. birtane daha alacağım onuda mybook alırım hocam teşekkür ederim. Saygılar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.