Şimdi Ara

harici hd problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben de 120 gb lık seagate harici disk var ve bunu direkt usb den takarak kullanabiliyorum.sorun şu ki kimi zaman sistemde yerel disk(E:) olarak gözüküyo kimi zaman da yerel disk (F:) olarak gözüküyo.bütün downloadlarımı bu klasöre yaptığım için iki de bir save klasörünün yolunu değiştirmekten gına geldi.lütfen yardımcı olun.bunu sadece (E:) yapmanın yolu yok mudur.bu arada hd takılıyken başka bir alet usb den takılı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbotrio -- 9 Aralık 2007; 22:45:55 >

• Çözüm olurmu bilmiyorum ama deneyebilirsin.
    HDD bağlıyken Bilgisayarım sağ tık yönet. oradan disk yönetimi. harici HDD üzerinde sağ tık sürücü harfi / yolu değiştir.
    buradan hiç kullanılmayan (z gibi) bir harf belirle. ve pencereyi kapat. sonra HDD yi usb den çıkar ve tekrar tak bakalım.
    ben DataTraveller ile denedim oldu. artık hep Z ismini kullanıyor
  • o dediğin her hal biçimlendirme ile alakalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

o dediğin her hal biçimlendirme ile alakalı

biçimlendirme ile alakası yok. sürücü isimlendirme
  • Saçma bir soru olacak ama harf değişitrdiğinde içindeki veriler zarar görür mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Saçma bir soru olacak ama harf değişitrdiğinde içindeki veriler zarar görür mü

Zarar gormez yukarida arkadas yazmis birde usb yi hep ayni yere takin yukaridaki cozumu de yapin sorun kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.