Şimdi Ara

HARİCİ EKRAN KARTLI FUJITSU 799$+KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Chip Seti ATI RADEON Xpress 1100
    İşlemci / Hızı AMD Turion X2 TL-52 1.6GHz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Nvidia GeForce Go 7400 128MB
    Sistem Belleği 1024MB 533Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı TÜMLEŞİK
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Broadcom Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Yok
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Yok
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3
    Ağırlık 2.7
    Paket İçeriği Notebook
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Home Premium

TAKSİTLİ FİYAT: 1126 YTL PEŞİN: 1092 YTL

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71271

• bu fiyata en azından kamerası da olsaymış iyi olurmuş üstüne bir de bluetooth özelliği olsaydı sıcak fırsat olurdu.
  • evet bence de kamera ve bluetooth olsaymış manyak olurmuş ama yine de fena sayılmaz
  • bir bluetooth cihazı 10 ytl birde kamera 10 ytl 20 ytl eder.o kadar da büyütülecek bir eksik değil bence.ben verdim siparişi bayramdan önce gelir.
  • fujitsuya para vermeyi düşünmüyorsunuz herhalde dimi
  • düşünüyoruz
    neden fujitsu iyi değil mi?
    neye dayanarak?
  • fujitsu şikayetlerini bi okusanız

tamam her marka hakkında var şikayet ama sattığı her ürün problemli olan başka marka yoktur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSİ DEN YİNE İYİDİR HERALDE.ben aldım gelecek yarın varmı bu fiyata bu özellikler varsa söyleyin onu alalım
  • Fujitsu Siemens notebook kullanıyorum 1 yıldır henüz bir sorunla karşılaşmadım.
  • MSİ ın nesi var arkadaşım??? fujitsudan başı ağrıyan çok arkadışım var
  • onlarca fujitsu makine gecti elimden. sadece 4 tanesinde sorun yasadim. iki tanesi teknosanin kampanyadan sattigi makine idi , klavye konsunda bir sorunu vardi ve bios update ile duzeldi. birisinde ekranda parlaklik sorunu var, bir digerinin ise fazlaca adaptor cikatip takilmasi sonucu guc soketi kirilmisti, ki bu kullanimdan olusan bir mevzu. bunun disinda bir tanesinde de wireless anten baglantisi cikmisti bir sekilde.. bu tip sorunlar her makinede normal sIkIlikla yasanabilecek sorunlar.

Tasarimlarini hic begenmem ama FS lerin, HP nin tasarimlari cok daha guzel..
  • http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=PBELL-F0252-B-022-1G buyur kardeşim bide buna bak gerçi daha uygun bi fiyatada bulduk ama dükkandan değil harici ekran kartlı diamond plus ekran süper bence
  • fujitsunun bu modelin özellikleri çok güzelde, tipi diğer fujitsulara göre çok kötü geldi bana, yanlardan ve öncen klavye ile kenar arasında çok boşluk var gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 11 Ekim 2007; 8:11:57 >

• daha önce bende kullandım msi.şu an bu fiyata en yakın msi notebook olduğu için yazdım harici ekran kartlı.ayrıca bu fiyata msi de orjinal işletim sistemi yok
  • notebookum geldi iyi güzel fazlası ileiadreeder beni.ayrıca şunuda belritmek isterim çipseti nvidia 6100 çipsetidir ati x1100 değil.buda everestle aldığım rapor ilgilenen olursa buyrun.
    http://www.upload-et.net/876222pa1538%20rapor.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.