Şimdi Ara

Harici Disk 2.5 ve 3.5 Farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ya da 2tb harici disk almayı düşünüyorum büyük ihtimal wd marka alıcam fakat bu 2.5 ve 3.5 olayı ne oluyor ? bide ben adaptörlü olmasını istemiyorum yani fişe takmakla uğraşmak istemiyorum sadece usb bağlantısı olan yok mu usb 2.0 ama ileriye dönük olarak usb 3.0 desteği de olsun istiyorum bide bir harici diskin saniyede kaç mb dosya atabildiğini nasıl anlarım özelliklerde yazmıyor vatan bilgisayara bakıyorumda hiçbiyerde yazmıyor çok hızlı dosya atmasını istiyorum çünkü bluray film arşivi yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 5 Mart 2015; 12:38:13 >

• Adaptör istemiyorsan 2.5 inçlik alacaksın. Harddiskin modelini internete yaz testleri mutlaka çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

arkadaşlar 1 ya da 2tb harici disk almayı düşünüyorum büyük ihtimal wd marka alıcam fakat bu 2.5 ve 3.5 olayı ne oluyor ? bide ben adaptörlü olmasını istemiyorum yani fişe takmakla uğraşmak istemiyorum sadece usb bağlantısı olan yok mu usb 2.0 ama ileriye dönük olarak usb 3.0 desteği de olsun istiyorum bide bir harici diskin saniyede kaç mb dosya atabildiğini nasıl anlarım özelliklerde yazmıyor vatan bilgisayara bakıyorumda hiçbiyerde yazmıyor çok hızlı dosya atmasını istiyorum çünkü bluray film arşivi yapıyorum

Aslında okuma ve yazma hızlarını yazmaları lazım !!! bazı firmlar yazıyor, bazılarıda yazmıyor uğraşmak istemiyorlar, kimileri de yanlış yazıyor okuma ve yazma hızlarını. En garantisi almak istediğiniz diskin incelemelerini takip edin demek istediğim anladınız siz. 2.5" alırsan 2 tb kadar bulursun ve extra güç adaptör gerektirmez kolayca heryere taşırsın. 3.5" ise tam tersi... Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

arkadaşlar 1 ya da 2tb harici disk almayı düşünüyorum büyük ihtimal wd marka alıcam fakat bu 2.5 ve 3.5 olayı ne oluyor ? bide ben adaptörlü olmasını istemiyorum yani fişe takmakla uğraşmak istemiyorum sadece usb bağlantısı olan yok mu usb 2.0 ama ileriye dönük olarak usb 3.0 desteği de olsun istiyorum bide bir harici diskin saniyede kaç mb dosya atabildiğini nasıl anlarım özelliklerde yazmıyor vatan bilgisayara bakıyorumda hiçbiyerde yazmıyor çok hızlı dosya atmasını istiyorum çünkü bluray film arşivi yapıyorum

Aslında okuma ve yazma hızlarını yazmaları lazım !!! bazı firmlar yazıyor, bazılarıda yazmıyor uğraşmak istemiyorlar, kimileri de yanlış yazıyor okuma ve yazma hızlarını. En garantisi almak istediğiniz diskin incelemelerini takip edin demek istediğim anladınız siz. 2.5" alırsan 2 tb kadar bulursun ve extra güç adaptör gerektirmez kolayca heryere taşırsın. 3.5" ise tam tersi... Karar senin.

tamamdır hocam

• Genel olarak 2,5" harddiskler 5400 RPM yazma hızına sahiptir. 3,5" harddiskler ise 7200 RPM. Tabi istisnalar var ama genellemesi bu.

Şu an teknoloji marketlerde satılan hemen hemen hepsinin diyebilirim USB 3.0 desteği var ellerinde kalan eski ürünler hariç.

2,5" harddiskler güç adaptörü olmadan kullanılır ama 3,5" harddiskler ekstra güç adaptörü ister.

WD güzel tercih :) Eski bi Media Markt ve Vatan Bilgisayar çalışanı olarak belirteyim başımı ağrıtmadı o marka...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.