Pendik'te bir kişi, seyir halindeki otomobilinin içinde başına sıktığı tek kurşunla yaşamına son verdi.
Kadir Mustafa Yonter (54), Pendik Sahil Yolu'nda 34 KM 493 plakalı özel otomobiliyle seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla başına bir el ateş etti. Bunun üzerine kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak durdu. Yonter, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yonter, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
intihar edeceksin bari birine sebep olma. Ya o araç bir başkasına çarpsaydı.
Değişik hayatlar,
Değişik insanlar...
kim bilir ne derdi vardi.
Bare kenara çekip intihar et yazık allah ailesine sabır versin.
Üzücü bir olay. Ama hareket halindeyken intihar bana garip geldi. Başkalarının hayatını da riske attığını düşünemedi herhalde yada derdi öyle büyüktü ki düşünemedi. Bir de cinayet olabilir mi diye düşünüyorum. Yanında yada arkasında oturan biri sürücüye ateş edip araç durunca kaçmış olabilir. Görgü tanıkları vardır kesin, trafik kameraları görüntüleri vs. çözülür olay.
İntihar süsü verilmek istenmiş olmasın?
Allah kimseye böyle bir son yaşatmasın...
Allah akıl versin intihar olmayabilir mi diye de düşünüyorum bi şekilde silahla oynarken silah ateş mi aldı acaba adli tıbba ve dedektiflere iş şimdi bunun mantıklı çözümünü bulmaları gerekecek
allah rahmet eylesinde araba benım almak istedigim arbanın aynısı beyaz a5
Allah Rahmet eylesin. Aracın kaza yaptıgı yerı bılıyorum o bolgede yanlıs bılmıyorsam EDS kamerası olması lazım.
silah kazara ateş almış da olabilir.yolda seyir halindeyken intihar etmek pek mantıklı gelmiyor yada istediki bir anda olsun küt diye falan.
Kesin iflas etmiştir kafasına sıkmıştır.
İntihar eden babamın oğlu olsa acımam..
Bu dünyayı geç , diğer tarafıda mahvetti
quote:
Orjinalden alıntı: rude. Bu dünyayı geç , diğer tarafıda mahvetti
Haklısın ...
Bugün Ankara'da sabah yol kenarında başlarına tek kurşun sıkılarak öldürülen 3 kişi (orta ve genç yaşlı 2 kadın ve 1 küçük çocuk) için ne kadar üzüldüğümü, hele hele hiç tanımadığım 10 yaşındaki o erkek çocuk için öleceğini anladığı anda neler düşündüğü aklıma geldikçe gözyaşı döktüğümü buraya parmaklarım titreyerek yazıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: rude.
İntihar eden babamın oğlu olsa acımam..
Bu dünyayı geç , diğer tarafıda mahvetti
Kimin ne gibi bir hayatı olduğunu bilemezsin , kim ne bunalıma girmiştir bilemezsin , kimin ne gibi sorunları vardır ne kadar savaşmıştır yada savaşamıyordur bilemezsin. Hayat her zaman sizin gördüğünüz yada yaşadığınız kadar kolay olmayabilir. İntihar bi çözüm mü diyeceksin?..Tamam bana göre değil sana görede çözüm değil.Ama herkesin ruh yapısı farklıdır.Herkesin yaşamı farklıdır. Diğer tarafı bilmediğiniz için diğer taraftan konuşmayın derim. Herkesin hayatı kendine.Sen hurilerin dolu olduğuna inandığın bir diğer tarafa gidecekken başkası sözde ateşlerin olduğu bir diğer tarafa gider. Bu döngü böyle işleyip gider. Ölen kişinin ailesine sabır diliyorum. Bu olayın kokusu 1haftaya kalmaz çıkar zaten Şirketimi battı yoksa karısımı terketti yoksa tehditlermi alıyordu herşey açığa çıkar.