Şimdi Ara

Hareket halindeki otomobilde intihar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahbaba, imzana ne oldu? "Necib milletimiz gelecek hakikatleri öğrencek"... Linki veya PM atarsan sevinirim. T.G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rude.

Ben söyleceğimi söyledim.Ben zaten kimin ne yaşadığını bilemem.

Ama bana ters olan tek birşey var İNTİHAR. Eğer insan kendini öldürüyorsa , sıkıntılarından kurtulmak için, benim için zerre kadar değeri yoktur, ilgilenmem bile.

Fazla iddialı konuşuyorsun.O ruh durumu ile tanışmadığın için (Allah düşmanımın başına vermesin) anlaman güç.Herkesin günahı kendine.
  • Eğerki hakikaten bu şekilde intihar ettiyse,ona Allahtan rahmet dileyemeyeceğim.Çünkü sehir halindeyken tetiğe basmış ve arkadan gelen bir minibüs ona çarpmak zorunda kalmış.İntihar etmek büyük günah ama başkasının ölümüne sebebiyet vermek daha büyük günah.Kenara çekipte canına kıyabilirdi.
  • ekonomik kriz...

büyük miktarda paralarla iş yapan ve ekonomik dar boğaza düşün insanlar cok cok yanlızlık ceker arkadaşlar dün selam verdiği insan dönüp yüzünü cevirir

yukarda da yazıyor büyük ihtimalle döviz borçlandı vade yaptı 1.40-1.60 seviyelerinden şuanki durum ortada cözüm yok hergün batıyorsun gözü kararmış kendini öldürmüş cok acı bir durum allah rahmet eylesin ancak bunu trafikte seyir halinde yapmakta akıl işi değil....

iyiki masum bir insana carpmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 7 Mart 2009; 14:55:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Ben söyleceğimi söyledim.Ben zaten kimin ne yaşadığını bilemem.

Ama bana ters olan tek birşey var İNTİHAR. Eğer insan kendini öldürüyorsa , sıkıntılarından kurtulmak için, benim için zerre kadar değeri yoktur, ilgilenmem bile.

Çok acımasız bir yorumlar yapıyorsun.

quote:

İntihar eden babamın oğlu olsa acımam..

Bu dünyayı geç , diğer tarafıda mahvetti

Hadi o öbür tarafı düşünmedi sen de mi düşünmüyorsun da olayın nedenini bilmeden bunları yazıyorsun. İnsan beyni çok garip, öyle şeyler gelir ki üst üste, öyle olaylar olur ki insan bunları kaldıramayabilir ve hayata devam etmek istemeyebilir. Herkes için pembe değil dünya, kimse durup dururken intihar etmiyor. Öyle bir durum düşün ki tek çıkış yolu ölüm, Allah kimsenin başına vermesin.

Sen beni anlamak istemezsen ben birşey yapamam sayın kardeşim.
    Ben diyorum ki ; eğer intihar ettiyse söylediklerim tamamen geçerli ama başkası öldürdüyse bişey diyemem.ALLAH'ın verdiği canı ALLAH alır , o kadar.

• yaw saçmalamayın o adamın ne çektiğini veya ne yaşadığını hiç birimiz bilemeyiz o adam gibi olmadan ben olsam intihar etmem intihara karşıyım demeyim tabi intihar kötü ama o adam o evreye nasıl geldi bence bunu tartışalım
  • ne ekonomik krizi. teget gectiya o 1. recep tayyip ne derse dogrudur. padisah olan o. kriz falan yok.işsiz kalanlar mevsimsel işciler, dolar kurunun yukselmesi avrupadaki kriz. burda hersey super. kriz var deyip durmayin.

ALLAH Rahmet eylesin. daha boyle haberleri cok duyucaz gibi gozukuyor. gecen bi emekli polis kafasina silah dayadi bugun bu. millet herseyini kaybettikten sonra dayanamiyor tabi. bizi bu durumlara dusurenler utansin diycem ama. ne utanma var ne bisey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakangrbz

yaw saçmalamayın o adamın ne çektiğini veya ne yaşadığını hiç birimiz bilemeyiz o adam gibi olmadan ben olsam intihar etmem intihara karşıyım demeyim tabi intihar kötü ama o adam o evreye nasıl geldi bence bunu tartışalım

Tartışacak zerre bişey yok
  • Kendimi adamın yerine koyamıyorum :( Allah ailesine sabır versin ne diyelim...?
  • kriz erdoğanı teğet geçti bizede kriş giirdi
  • Bu intihar şovu, arkadaşlarında dediği gibi başka insanların hayatına sebep olabilirdi..

Neresinden bakılırsa bakılsın üzücü..

Keşke hala bazılarımız, psikolojik sorunlarına psikiyatristlerin yardımıyla çözüm getirmekten çekinmese
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.