Arkadaşlar ürünü 250 ml. Su ve Süt ile denedim iki türlüde aşırı köpüklenme oldu çilek aromalısı sizce normal mi bu durum pek hoşuma gitmedi de.
Selamlar,
Protein oranı yüksek ürünlerde köpürme durumu ile karşı karşıya kalman normaldir. Shaker'ın içinde çalkalamak yerine yemek kaşığı ile karıştırmayı deneyebilirisin, bu şekilde kesin daha az karışacaktır. Ayrıcawww.supplementler.com diye bir site var oradan da destek alabilirsin çünkü supplement konusunda epey bilgiye sahipler ve yardımcı oluyorlar.
Saygılar,
4KiLL!
kullanıcısına yanıt
aynısının çileklisini bitirdim su anda cikolatalısını kullanyorum evet çilekli cikolatalıya göre daha fazla köpürüyo fakat keske cikolatalı alsaymıssın çilekli kutunun sonuna dogru bayıyo :) ama güzel ürün bakma köpürdügüne etkili 5 6 kere salla kıvama gelir cok sallarsan köpürür ayrıca 2 ölçeğe yani 1 servise 250ml süt veya su koy fazla koyarsan tat alamazsın az koyarsan da koyu olur 250 300ü geçme 1 serviste
eyv öyle yapayım artık 250 ml yeterli zaten az çalkalayalım yoksa içilmiyor tadı gerçekten güzel özellikle sütle