Şimdi Ara

hardisk acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana Samsung 40 Gb hardisk lazim.Fakat bana Su modeli lazim:
    SWO412h Ben bu model hardiski nerden temin edebilirim biliyorum fii tarihinden kalma bi hardisk ama bana cok lazim sorunum cok büyük arkadaslar temin edebilecek olan ya da bulabilecek olan varsa msn adresim salimsercan_18@hotmail.com neolur yardımcı olun lütfen cok acil

• hdd o modeli ancak 2 nci el satan yerlere bakarak bulabilirsin sorunu soyle belki baska cozum bulabiliriz sana

Diskin kartını kullanıp icindeki verilerimi kurtaracaksınız===??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_sener -- 16 Şubat 2006 9:47:26 >
  • Evet kardes içindeki verileri kurtarabilmemiz için aynı hardiske ihtiyacımız var onun için bu modelden arıyorum ne olur bi yardım lütfen
  • arkadasların elindeki modellere bakayım haberlersiriz yardımcı olmaya calısırım birde evde bi kac 40 gb olacak olarada bakmamlazım bol sans
  • KARTIN Bİ FOTORAFINI KOY bi bakayım bende war ama SP0411N serisi arkadaslara daha bakmadım eger yanık chipi degistirecek elektonikci biliyorsan baska marka hdd lerdede aynı chip olabilir ben bunu yapıyorum
  • Arkadasım benim elimdeki hardiskte cok önemli datalar var ve bu dataları kurtarabilmemiz içinde aynı modelden hardiske ihtiyacımız var ancak birtürlü bulamıyoruz ben model numarasını yanlıs yazmısım model numarası bu: SV0412h bide senin yazdıgın model numarasındaki hardiskten zaten var elimizde ama işe yaramaz dediler bizde bu hardiski baska bilgisayar firmasına göndericez zaten onun için bana yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen yardımcı olun parası hiç önemli ddeil zaten benim deil fabrikamızın önemli dataları var nese bana haber vermeyi unutmayın simdiden sagolun varolun arkadaslar.....
  • güzelimm hdd bulamıyorsan kartı tamir ettir diyoz bizde bu yuzden sana kartın resmini koy dedik zamanında cok tamir ettik fonhavye ile benden bukadar sana baska bise demiyom umarım bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam yardımların için sagol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.