Şimdi Ara

hardidkten tık tık sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddikten tık tık sesi geliyor.içinden bir parça değiştirilmesi gerekiyormuş sanırım.diskimin resimlerini yolluyorum bu parça hangisidir acaba teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakang -- 2 Kasım 2009; 10:44:00 >

• inş o disk senin ki değildir. Zira ufacık bir toz parçası bile disk üzerinde bad sector yapabilecekken tutup diski açman büyük cesaret. Ama o diskten hayır geleceğini sanmam, değil ki tamir etmek.
  • bende by_OriON la aynı fikirdeyim en ufak bir toz parcacığı bile cok büyük tahribatlara neden olur keske açmasaydın hdd yi..Uzman birisine danışman en iyi olur
  • içindeki verilen çok önemli değil. 30 40$ tamire vereceğime yenisini alırım.ama merak ettim bu durumlarda değiştirilen parça hangisi.açtım kapadım aynı problem devam ediyor extra bir sorun oluşmuş gibi değil.. 12 yıldır bilgisayar kullanıyorum. elimden yüzlerde harddisk geçmiştir.tık tık sesi ilk kez duyuyorum..araştırdıgımda bu problemin çok sık oluştugunu gördüm demekki yeni harddisklerde çok sık oluyor.Sanırım tamamen duygusal...

evet hangi parça :))
  • açıp bakmışsın işte ne güzel :))) senin için bir tecrübe söz konusu bu tür sorunlar genelde hdd okuma tabakası üstünde en ufak bir çizgi neden olabiliyor bu tür seslere bir problem olmaz belirli bir süre kulanırsın ama hdd de yavaşlama olur tek tafsiyem değiştirmen
  • kafa vurma diye tabir ettiğimiz bir sorun..Hdd garantideyse toptan değişir böle durumlarda Garantisi yoksa hiç uğraşma zaten içinide açmışsın çalışcağı varsada çalışmaz Direk al yeni bir HDD keyfine bak
  • direk çöpee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ups'den tık tık ses geliyor??
    18 yıl önce açıldı
    tık tık sinyal flasör sesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdd bad sektor noktalarının fazla olması yada sürekli reset durumundan kafa ayarı bozulmuş belli bir noktada sürekli kafa vuruyor..... hdd açman zaten bence işin sonu olmuş ayrıca kafa vurma probleminin normal şartlardaki maliyeti yeni bir hard diskten fazla
  • park posizyonuna geçince kafayı kitleyen bi zımbırtı var ondan geliyor olabilir. 2-3 sene önce dizüstümü açık bırakmıştım gece download da (uzun süre problemi vardı hdd nin de gittiği yere kadar mantığı uyguladım)

gece 4-5 gibi kalktım odada nasıl ses var resmen bilgisayar kızartma yapıo patates falan. orda gitti. serviste hdd komple değişti, adamın dediğibuydu bana bu sağlam mallamış dedi hatta acer servisindeki adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.