Şimdi Ara

harddiskten gelen cizirti ve bilgisayarin açilmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 1 hafta once kasadan circir bocegininkine benzer ses gelmeye basladi ancak saatte bir iki kere falan yapiyord, kasanin icine bocek mi kacti diye bile dusunuyorum. Dün bu ses klasik cizirti sesine donustu ve siklikla yapmaya basladi. Bugun ise power tusuna bastiktan sonra cizirti devam ediyor kasa calisiyor[yani fanlar dönuyor) ancak boot ekranindan sonra hicbirsey olmuyor. Ses harddiskin bulundugu bolgeden geldigini dusunuyorum tam emin olamasamda.
    Windows 8.1 e yukselttikten sonra (yaklasik 3 ay once) bilgisayar baslat tusundan kapatildiginda kendini restart etmeye baslamisti bende windows 8 e duşurmeye uşendigimden hep fişi çekerek kapattim pcyi. Bu sebep olmuş olabilir mi? Bu durumda yeni hdd mi almaliyim ve bu bozulan hdd nin icindekileri kurtarma şansim var mi? Yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdd yanmış olabilir. Ne hatası veriyor onu söylememişsin. Hdd nin içindeki bilgilerde zor da olsa kurtarılıyor diye biliyorum.
  • bi bilgisayara yapabileceğin en kötü şey üzerine su dökmek sonrada fiştem çekmektir.
    hdd bozulmuştur içindeki verileri kurtarmaya gelince arızanın duruömuma göre değişir ama sana çok pahalıya patlayabilir.
  • Peki bu sesin hdd ten geldigine nasil emin olabilirim? Hddyi cikarip bilgisayari calistirsam herhangi bir sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hddyi çıkarıp pcyi çalıştırırsan biosa kadar açılır sonra hata verir yani birşey olmaz bende çalıştırmıştım. Cızırtı sesi zaten hdd den gelir başka yerden gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.