Şimdi Ara

HARDDİSKİMİ YEDEKLEMEK İSTİYORUM AMA NASIL?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format atmaktan aynı programları, driverleri vb yüklemekten artık gına geldi...
    Bana sağlam bir harddisk yedekleme programı önerirmisiniz ...
    Ben Xp yi yükleyecem driver programları vb yükleyecem yedeğini alacam ve bundan sonra hep oradan yüklemek
    istiyorum ... Bu işi norton ghost var bildiğim ama bazı arkadaşlar yazmışki norton ghostdan Cyi geri yükleyince
    Dyi görmüyormuş bazen, benim harddisk 3 e bölünük C20+D25+E50 olarak ben şimdi Cyi yedekleyecem
    o image dosyasınıda DVDye yazdıracam tekrar yükleme yapınca Dde Ede sağlam bir şekilde kalsın istiyorum...
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir önerdiğiniz programın kısada olsa kullanımı anlatırsanız da çok iyi olur...

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • bende de 3 ayrı sürücü var ve norton ghost kullanıyorum. bir problem yok. hatta gayet memnunum

Orjinalden alıntı: erronin

bende de 3 ayrı sürücü var ve norton ghost kullanıyorum. bir problem yok. hatta gayet memnunum

Peki hangi nortonu kullanıyorsun birde image alırken ms dostanmı alıyorsun yoksa direk windows üzerinden mi ?
    Yaptığın ayarlarıda yazarsan memnun olurum ben geçen gün norton ghost 9la yapmaya çalıştım
    D uçtu kayboldu bilgilerimi geri getirmek için 2 gün uğraştım...

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • Aslında Ghost 9 da var. Ama Norton Ghost 2003 ile o kadar rahat hallediyorum ki işimi hiç 9'a bulaşmak istemedim. Ghost 2003 cdsi var cd yi takıp bootdan açıyorum ve dos'tan yedekleyip açıyorum. Gayet kullanışlı bir arabirimi var ve çok kısa sürede hallediyor. 10 dakikada windowsu tüm ayarları ile emrime amade ediyor :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.